סקר כדי לעורר את הפורום

שִירָה

New member
את שלושה הראשונים אני דווקא אוהבת

במיוחד גפילטע-פיש (אם עושים אותו כמו שצריך, אחרת...) אבל רגל קרושה?! איך אפשר?!

lulyK

New member
זו הבעיה עם קניית בגדים

עבור מי שאני רוצה להיות ולא עבור מי שאני באמת - תמיד נשארים בארון ללא שימוש (זה קורה בד"כ בחו"ל....)

isidora

New member
מסכימה לגבי נציג השירות בסלקום

עשיתי את זה ה-ר-ב-ה זמן...

אמברון

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif התעוררתי...

עונה רק לחלק הראשון (אין לי זמן ליותר...) השם - דולפין / קורל / סוול (גל שביעי ברצף של גלים, שלרוב הוא גם הגבוה ביותר) הגיל - 21. משתחררים מהצבא ונכנסים לסחרור של החיים הצבע - ורוד המתנה - קערת פירות מקריסטל (חוסר טעם מזעזע) המאכל - חמין / קוסקוס הממתק - מרמלדה החיה - אין כזה דבר! המשפט - אמרתי לך האיבר בגוף - ישבן

ayush

New member
נחמד ../images/Emo13.gif

השם הכי מעפן:יהויכין הגיל הכי מעפן: בד"כ גיל 12-13 הוא מזעזע הצבע הכי מעפן: חום המתנה הכי מעפנה : פרחים המאכל הכי מעפן:עוף מכובס הממתק הכי מעפן: ? החיה הכי מעפנה: דב נמלים המקצוע הכי מעפן: ? הקללה הכי מעפנה : מפגר החג הכי מעפן: יום כיפור הבגד שיש לכם בארון הכי מעפן: סריג קרדיגן ארוך בצבע ירוק. לביש לפעם אחת בלבד. המשפט הכי מעפן: הערתי אותך? האיבר בגוף הכי מעפן: ? 1. לילה- לישון 2.בוקר- אור 3. אפרוח-צהוב 4. טוסיק-קטן 5. וירוס-מחשב 6. שוקו-יטבתה 7.חורף –גשם 8. בטן –גב

שִירָה

New member
פרחים?! ../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif

זוהי המתנה שאני הכי הכי אוהבת! אהבתי את המשפט-הכי-מעפן

ayush

New member
לא אוהבת ../images/Emo4.gif זה נחמד אבל דורש יותר

מדי טיפול ויוצר יותר מדי לכלוך לעצלנית שכמותי...

yaelia

New member
סוף סוף יש לי כח לענות גם

השם הכי מעפן - יש המון ואני לא רוצה לפגוע באף אחת שאולי היא חושבת שזה שם מדהים. הגיל הכי מעפן - תחילת גיל ההתבגרות, כשהגוף נראה שהוא לא חי בשלום עם עצמו. בנות נהיות גבוהות מדי ופתאום צומחות להן שתי גבעות, ולבנים יש שפם בתולים וקול חורק ומיליון חצ'קונים. גיל מביך. הצבע הכי מעפן - אוקר, חאקי, בז' המתנה הכי מעפנה - כל דבר שמישהו לא נותן בלב שלם או להבדיל משהו שהוא ריגיפטד. המאכל הכי מעפן - במיה. הממתק הכי מעפן - משקה תותית. החיה הכי מעפנה - תור המקצוע הכי מעפן - כל מקצוע שהבוס שלכן הוא מנמניאק שממרר את החיים. הקללה הכי מעפנה - ??? כל הקללות מעפנות באותה מידה. החג הכי מעפן - ??? הבגד שיש לכם בארון הכי מעפן - כל מיני טריקואים מתפוררים מיושן וטריינינגים נוראיים שש. מוכן לשרוף את כולם במדורה ענקית מרוב תעוב. לשאר אין לי חשק.

שִירָה

New member
גם אני רוצה

השם הכי מעפן : זלמן (סבא שלי)
הגיל הכי מעפן: 70+, נראה לי הצבע הכי מעפן: ירוק זית המתנה הכי מעפנה: שאני קיבלתי אי פעם - סיכה מ"גראס". ממש לא הסגנון שלי... המאכל הכי מעפן: אוכל יפני. ברררר. הממתק הכי מעפן: ג'לי נחשב לממתק? החיה הכי מעפנה: לטאה
המקצוע הכי מעפן: מאבטח הקללה הכי מעפנה: לא'ידעת החג הכי מעפן: שבועות, כי הוא קצר מידי (למה לא שבעה ימים כמו פסח וסוכות?) הבגד שיש לכם בארון הכי מעפן: חצאית משי קצרה בצבע זהב, עם עלי טורקיז מ-Banana Republic, שנראתה אחרת לגמרי כשראיתי את התמונה שלה באתר בעת הקניה. המשפט הכי מעפן (והכי לא נכון): "אם זה היה חשוב לך, היית זוכרת". האיבר בגוף הכי מעפן: שלפוחית השתן, בימים טרופים אלו (שבוע 29)...

Arfilit

New member
אני אני אני

חלק א' - הכי מעפן - השם הכי מעפן: יששכר. וחמור מזה - סביר. בחיי - אני מכירה מישהו שקוראים לו סביר. בטח ההורים שלו רצו לקרוא לו אדיר - אבל אז הוא נולד - והם הסתכלו והחליטו שזה לא מתאים... הגיל הכי מעפן: 13-17 הצבע הכי מעפן: בז' המתנה הכי מעפנה : מפית לחלת שבת. קיבלנו אחת כזו לחתונה. המאכל הכי מעפן: פילמני עם שמנת וחומץ ולחילופין - טראנקה (יוצאות ברה"מ יודעות על מה א5ני מדברת. אני התחתנתי לתוך זה...). הממתק הכי מעפן: ופלים מנעמים. החיה הכי מעפנה: חומיני. המקצוע הכי מעפן: מנהל חשבונות. הקללה הכי מעפנה : קאקר. החג הכי מעפן: אין. מתה על חגים. הבגד שיש לכם בארון הכי מעפן: חזיית הנקה. המשפט הכי מעפן: המטרה מקדשת את האמצעים. יש לי רק שתי ידיים. האיבר בגוף הכי מעפן: הזרת של הרגל. חלק ב - השלם את המשפטים - 1.ילדים זה כמו ... טעם חדש: עד שלא תנסה לא תבין. 2.אם אין אני לי- ..... 3.אהבה היא כמו ..... חלק ג' - אסוציאציות הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה... 1. לילה- גמ"ל. 2.בוקר- חיוך. 3. אפרוח- אלה. 4. טוסיק- קקי. 5. וירוס- בטן. 6. שוקו- חם. 7.חורף – שוקו. 8. בטן – דיאטה.

מעיןבר

New member
אז גם אני...

אבל רק חלק א' - הכי מעפן: שם: עקבית (בחיי שראיתי על שלט של חתונה
)/אכזבה (יש שמועות...) גיל: 13 צבע: חרדל מתנה: דיסק אוסף של מישהו לא מוכר עם מדבקת תאריך מלפני שנתיים - אי אפשר להחליף... המאכל: עמבה
, עוף עם תפוחי עץ בתנור - לא אשכח את היום שאילצו אותי לאכול את הזוועה הזאת
ממתק: כל דבר בטעם אגוזי לוז - איך אפשר להרוס טעם של ממתקים עם הזוועעה הזאת
חיה: ג'וק המקצוע: סוכן ביטוח קללה: מעפן החג: אין - אוהבת את כולם בגד: מכנסיים שמזמן לא נסגרים עלי משפט: לא התכוונתי איבר: טוכעס

cookie1

New member
הו את ואגוזי הלוז שלך

פשוט לא מבינה כלום
דיברנו על זה פעם לא ?

עונה חלקית כי אין לי זמן...

מתנה מעפנה-מדוד שלי לחתונה,וואזה מהמשביר,כשהלכתי להחליף (היה פתק החלפה),התברר שהיא עלתה פחות מ30 ש"ח. ממתק מעפן-רחת לוקום. איבר בגוף-הצפרניים בכפות הרגליים... ומצטרפת לערפילית עם ה:קעאקר והחומייני.

אור67

New member
../images/Emo28.gif

השם הכי מעפן:שיראל הגיל הכי מעפן:13 (מלא הורמונים) הצבע הכי מעפן:צהוב המתנה הכי מעפנה : לחתונה הראשונה שלי קיבלנו מ 5 חברות לעבודה של החמה לשעבר-7 מגבות.כן כן. מה הן חשבו לעצמן אלוהים יודע. המאכל הכי מעפן:גפילטעפיש. הממתק הכי מעפן:רחת לקום. החיה הכי מעפנה:יתוש. המקצוע הכי מעפן:מוכרת בגדים. הקללה הכי מעפנה : החג הכי מעפן:חג האהבה. הבגד שיש לכם בארון הכי מעפן:זרקתי את כל המעפנים. מומלץ בחום לכולן. המשפט הכי מעפן:לא עולה לי עכשיו. האיבר בגוף הכי מעפן:הציצי שלי,למרות שלא נעים לי ממנו בקיטלוגו כמעפן, אבל בהחלט מתגעגעת למה שהיה לפני הלידה וההנקה.

למעלה