סקר קטן

cookie1

New member
../images/Emo41.gif סקר קטן

איך בחרתן את הכינוי שלכן? אני בישלתי עוף בשקית "קוקי" כשנכנסתי פעם ראשונה לפורומים...

shirka

New member
איזה סקר חמוד!

שירקה זה שם חיבה שאמא שלי משתמשת בו (בחרתי אותו כי השם משתמש הקבוע בד"כ היה תפוס).

חגית99

New member
שמי נבחר כך-!

שפתחתי את הכתובת אימל שלי ניסתי לכתוב חגית שהיה תפוס וחגית 100 היה תפוס וחגית 1ו2 היה תפוס ובסוף היה חגית99 וזה נשאר גם הכינוי שלי.

מתרגשת

New member
אני כל כך התרגשתי שלא יכולתי לחשוב

על שום דבר אחר... נרשמה התרגשות מטורפת
ואיילת... אני לא הייתי חושבת על כך שהכינוי שלך הוא בגלל שקית קוקי מקסימום חבילת עוגיות שסיימת לאכול לבדך

רות1974

New member
בהתחלה הייתי רותק RUTHEK כי שמי

הוא רות וזה נשמע לי כמו היי-טק. מן הומור עצמי שכזה. אבל אז מרוב צחוקים שיניתי לרות1974 - שנת לידתי.

מעצם היותי אם בישראל לשני

הקטנה אשר שם החיבה שלה הוא שנשן קראתי לעצמי בתואר הכל כך מכובד הזה

dafdaf

New member
ככה רון קורא לי מאז שאנחנו מכירים

באמת סקר חמוד

sael

New member
אצלי הכינוי הוא ראשי תבות

של השם שלי ושם המשפחה שלי (אבל זה נשאר חסוי...)

nush1

New member
ככה בעלי קורא לי

וכשנכנסתי לפורום לא תארתי לעצמי שאכנס בו כל כך חזק

ענתש

New member
טוב אז אצלי לא קוראים את זה כמו

ANAT-SH אלא כמו AN-TASH (הטעם על ההברה הראשונה - מלעיל, נכון ?) והסיבה היא שזה כינוי שהודב ליבצבא ע"י מישהי שלא יודעת לקרוא
במחשב של הצבא הלוגין ענת כבר היה תפוס וכך גם ענת ש (שם משפחתי התחיל ב-ש' גם לפני נישואי...) אז נתנו לי לוג-אין של "ענתש". הלוג-אין של מי שמדפיס מסמך מופיע על כל מסמך שיוצא במדפסת - אז יום אחד שכחתי משהו במדפסת ובחורה אחת מצאה את זה וכנסה לחדר וצעקה בקול גדול "מי זה פה antash" ? (לא יודעת לקרוא, אמרתי ?) ומאז זה נדבק... ככה קראו לי כל הצבא וככה אני גם חותמת היום על שיקים, על מסמכים על כל דבר - ענתש.

ענתש

New member
ותכף תבוא טאש ותספר לכן שכל הזמן

שאנחנו מכירות תמיד הדביקו לנו כינויים עם צליל דומה (סתם במקרה)...

lovely2

New member
ואני חשבתי שקראו לך ככה בגלל טאש

בגלל שאתן חברות כל כך טובות אז ענת+טאש=ענתש ככה היה נדמה לי משום מה...

טאש

New member
הנה באתי....ובאמת אחלה שאלת סקר

אז
לקוקי ולענין הכינוי: טאש כשהייתי בחטיבת הביניים פרצה לעולם להקת החברים של נטאשה. החברים שלי מהחטיבה מאוד רצו להיות גם הם החברים של נטאשה ולכן שינו את שמי לנטאשה (אז העליה הרוסית גם צברה תעופה). נטאשה נשמע ארוך וזקן ולא כל כך מתאים לי אז לאט לאט שמי עבר גילגולים רבים (דרך טאשקה, דושה ועוד) עד שהגיע לכינוי הקצר "טאש". וכמו שננתי כתבה. ביחד אנחנו TASH ו-ANTASH (תמיד נשמע לי כמו תזה ואנטיתזה.......) ואיך הכרתי את ננתי? זה כבר סיפור ארוך ואחר.........

טוטי30

New member
הצחקת אותי קוקי, את ממש קוקו....

טוטי היתה ה
ה שלנו שמאוד אהבנו, ממש כמו בת במשפחה לכל דבר ועניין. הצלנו אותה מניסויים אכזריים באוניברסיטה. היא היתה פראית כשאספנו אותה. טוטי נשארה איתנו 5 שנים כמעט - התבייתה אבל נשארה מופרעת... ומדהימה! לצערינו הרב עד מאוד-מאוד-מאוד נאלצנו להיפרד ממנה
אני מתגעגעת אליה בטירוף, במיוחד בימים כאלה שרועי מתחיל להבחין בסביבה שלו. בחרתי את הכינוי טוטי30 כשם משתמש כמחווה לטוטי שלי טוטי היה תפוס, והייתי בת 30...

גאיה100

New member
חשבנו שזה יהיה השם של הילדה הראשונה

היכרנו בהודו וזה נראה לנו שם מקסים עם המון משמעויות עבור שנינו. אמה-מה, יום אחד ניתקלתי בכתבה על גן בת"א שמתוך 10 בנות, לשש קראו גאיה. משום מה זה הוריד אותנו מהרעיון. אבל אני עדיין אוהבת את השם אז הנה יש לי איפה להשתמש בו

אבא אסא

New member
נו, באמת....../images/Emo8.gif

שהייתי ילד כולם כמובן קראו לי אסא-חסה-קלבסה ונורא נעלבתי! אח"כ שגדלתי ושוטטתי בפורומים קראתי לעצמי "אסא חסה" ועל הנוכחי אין כל כך מה להגיד...

mili999

New member
השם שלנו

מורכב מהשם הפרטי שלי ושמו הפרטי של בעלי, ושנינו משוטטים בפורומים עם אותו הכינוי (הגאון בפורום חידות זו לא אני
)

למעלה