סקר קטן

BlueSea

New member
סקר מעניין!

אצלי זהו תרגום של השם - מרינה (=הים הכחול) ובכלל אני מאוד אוהבת את הים...

אור100

New member
אני תמיד מנסה לנחש מה משמעות הכינוי

סקר נורא נחמד. אני תמיד מנסה לנחש את המשמעות. הגעתי למסקנה שזה בדרך כלל שם או צרוף שמות של ילד, בעל, שנת לידה, מספר עגול כמו 10 או 100. אצלי אור זה השם של הבן שלי ו100 בגלל שזה מה שהיה פנוי. כל כך לא יצירתי... ולי בכלל קוראים יעל

מאוד פשוט - אמא של אורן

מאז נוסף עידו, אבל אני כבר לא יכולה לשנות את הכינוי, אז הוספתי את עידו בחתימה

wildcat6

New member
בניגוד לרוב הכינוי שלי לא קשור לשם

וגם לא חיבור של ראשי תיבות הוא מעורר הרבה אנשים אז אני חובבת חתולים בנשמה (אבל לא משונאי הכלבים) ומי שמכיר אותי יודע שאני עקשנית בדעותי וכשמרגיזים אותי אפילו פראית (הוריד המרוקאי במוח ) ו- 6 כי פעם שרציתי להרשם לוואלה השם היה תפוס והוא נתן לי רק את המספר 6 זה כמו שהוטמייל הציע לי לחבר לשם שלי את המספר 69 וזה נראה לי מתאים לעובדה שהחשבון בהוטמייל אז זה הכינוי שלי (עם או בלי ה 6) כבר יותר מ 7 שנים

כמיסה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifשם המשפחה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

n i s h a

New member
איזה קטע...

לפני שלושה ימים חשבתי לפתוח סקר כזה (מה לעשות? לוקח לי זמן...) n i s h a - האותיות הראשונות של השם שלי ושל שי באנגלית. הרווחים בין האותיות זה מהסיבה הפשוטה ש-nisha כבר היה תפוס!

זואי11

New member
זואי = מקור החיים ביוונית

ואני נכנסתי בפעם הראשונה לפורומים כאשר רציתי להביא חיים חדשים לעולם.

swann

New member
כי swan היה תפוס

למה swan אתם שואלים? כי כשאני כותבת סיון באנגלית, ה-i וה-v מתחברות. זה קרה לי פתאום בצבא, ומאז אני משתמשת בכינוי הזה. (חוץ מזה אני נורא לבנה..)

T noki

New member
איזה סקר חמוד!

כשהאפרוח היה עוד בבטן נהגנו לקרוא לו בשם חיבה "תינוקי". כשנרשמתי לפורום "הריון ולידה" כבר היה Tinoki אז החלטתי להפריד ולהפוך ל T noki ואת זה הוא קיבל...והאמת ככה זה נחמד יותר בעיני. אם כי מצא חן בעיני שאחת מהכותבות קראה לי "ד"ר T"...

טוטי30

New member
../images/Emo8.gif

גיסתי היא ד"ר, והיא גם אוהבת שקוראים לה
בשמה הפרטי בתוספת התואר בבית חולים...
אחת הסיבות לזה לדעתי הוא שם המשפחה הבלתי נגמר בעליל שלהם...
עד היום שיש לי שאלות "כואב לי" אני פונה אליה ככה

תמרה*

New member
סתם שם שאני אוהבת מאוד

אבל האמת שזה סתם מסבך את הענינים , ובמפגש כולם שאלו למה תמרה? אז אני מחפשת שם אחר... מיכל

השאיפה...

תמיד הייתי עם שיער אדום אדום זורח ממש (על שיער מחומצן עשיתי אדום זורח...) והייתי תמיד בשאיפה להראות חתיכה ... ולדעתי ג'סיקה של רוג'ר (נו... הארנב...) היא כוסית לא נורמלית אז אני אימצתי אותה בחום...

למעלה