סקר קטן

lovely2

New member
אחלה סקר../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

אז ככה...אני הרי lovely של בחורה
וה-2 זה בגלל שהייתי אז בהריון ועם עוד lovely אחת בבטן יוצא לנו lovelyX2 =lovely2 (ולא בגלל ש lovely1 היה תפוס
)

yaelli10

New member
למה עשר למה?

לפני שש שנים בערך, איכשהוא בזמן שהאינטרנט הפך להיות כלי להמונים, לפני תקופת הפורומים, ביקרתי את בעלי בהולנד. החלטנו להיות בקשר גם דרך האי.מייל והשם יעל היה תפוס אז וגם השם יעלי. אז הוספנו עוד L ולמה לא גם עשר..

ammy

New member
אני אף פעם לא אהבתי את השם שלי

ולכן כאשר בפעם ראשונה הייתי צריכה לחשוב על הכינוי באינטרנט ,חשבתי באיזה שם הייתי רוצה שיקראו לי ופתאום יצא לי ammy וזה נשאר איתי כבר יותר מ-4 שנים.ואני מאוד מרוצה ממנו .

Vicky H

New member
בדיוק בעלי שאל אותי היום למה זה

הכינוי שלך, ולא זכרתי את התשובה

Vicky H

New member
פעם הכינוי שלי היה vicky711

בגלל שככה walla הסכימו לרשום אותו לאי מייל שלהם. הכינוי הזה נשאר בגלל שלא רציתי כינוי שונה בכל מקום. באיזשהוא שלב נשברתי, ופשוט רשמתי את השם שלי כמו שצריך

וונדי1

New member
איזה סקר מקסים!!! כשהתחלתי לכתוב

בפורום הריון ולידה בערך בתחילת אפריל 2002, קראתי לעצמי אמא2003 בגלל שידעתי שכשאכנס להריון אהיה אמא ב-2003 (לפחות כך קויתי)... נכנסתי להריון בסוף אפריל 2002 ואם אתם ממש רוצות לדעת אני חושבת שזה קרה ממש היום לפני שנה...
התאריך המשוער שלי היה 20.1.03 והשם ממש התאים לי... המתוקה הקטנה שלי החליטה ללמד אותי כבר מההתחלה שאף אחד לא מחליט בשבילה והגיעה לעולם 19 שעות לפני תחילת 2003, ב- 31.12.02 התלבטתי באיזה שם לבחור ורציתי שם שמתאים לאמא חדשה כמוני ואז נזכרתי בסיפור פיטר פן ובוונדי החברה שלו שבגרה והפכה לאמא בסוף הסיפור... ומאז אני וונדי1 כמובן כי וונדי היה תפוס...

niniv

New member
אצלי זה ממש סיפור מרגש....../images/Emo7.gif

וסיפור קצת ארוך...(נראה לי ששווה לקרוא...) כשעשיתי שירות לאומי, עבדתי בגן של ילדים עם שיתוק מוחין, והיתה שם ילדה שלא ממש דיברה, היא ידעה להגיד איזה "אהה" שרק אמא שלה ואחותה הבינו אם זה "אהה" של כן או "אהה" של לא, ומכל העובדים בגן, הייתי היחידה שגם הבינה אותה, ובגלל זה היא מאוד אהבה אותי. היה בינינו קשר מאוד מיוחד, ולאט לאט הצלחתי ללמד אותה להגיד כל מיני מילים חדשות... תוך כמה חודשים היא עמדה על אוצר מילים של 27 מילים... זה היה ממש מרגש. ויום אחד ניסיתי ללמד אותה לקרוא לי בשם שלי... ואמרתי לה: "תגידי רי - נת" "רי-נת" והיא אמרה"ני-ני" ואני אמרתי:"רי-נת" והיא אמרה"ני-ני" ואני אמרתי:"רי-נת" והיא אמרה"ני-ני" עד שפתאום הבנתי.... אז שאלתי אותה: "חמודה, את קוראת לי ניני?" והיא צעקה "כ-ן!!!!" ושאלתי אותה: "את המצאת לי שם חיבה?" והיא צעקה "כ-ן!!!!" ומאז קראו לי בגן ניני... ובתפוז השם ניני היה תפוס, אז הוספתי V של השם משפחה.... וזהו! באמת יופי של סקר...

קרן^

New member
וואו../images/Emo2.gifבאמת יפה!

גם לי קוראים ניני, שם חיבה
איזה מדהים שלימדת אותה!!

באמת מרגש מאוד רינת ../images/Emo13.gif.

שלי הכינוי די בנאלי....
. לפני זה היו לי עוד כמה (לא הרבה
) עוד מעט דודה רונה 29 רונה 30 למה רונה ? סתם אוהבת ת'שם....(וגם כשהייתי צריכה לבחור "ניק" היה ברדיו את השיר של סמיר שוקרי....
). אחלה סקר !

קרן^

New member
../images/Emo6.gif כמה סיפורים מצחיקים יש כאן ../images/Emo45.gif

אני קרן^ כולם שואלים אם זה גג, םרגולה וכאלה... במקור הייתי בצ'ט ומרוב שהייתי כותבת מהר תפוז היה מעיף אותי
וכשחזרתי (כשעדיין לא היתה אפשרות להרשם) הוספתי ^ לשם שלי שציין מכה שקיבלתי כשתפוז בעט בי
ואז כל פעם שהייתי עפה הייתי מוסיפה עוד "מכה" עד שהשם שלי היה "קרן^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^" בערך וכבר לא היה נוח לצ'וטט כך.. אז החלטתי להשאיר ^ אחד, וככה נרשמתי אחרי כמה זמן החלטתי שזו כנף, כנף אחת שתעזור לי לנחות בשלום כשאני נבעטת מהצ'ט!

../images/Emo6.gif קרן הצחקת אותי

אני הייתי בהתחלה IR123IS כי השם IRIS היתה תפוס בכל הוריאציות האפשריות. כשנולד אלמוג הפכתי לאיריס של אלמוג, וכשנולד ירדן הפכתי אוטומטית לאמא של אלמוג וירדן.

למעלה