סקר שביעות רצון מבתי חולים

רותי ע

New member
../images/Emo41.gif סקר שביעות רצון מבתי חולים ../images/Emo41.gif

בנושא הלידה- מצורף קובץ WORD המכיל סקר הבודק את שביעות הרצון שלכן מבית החולים בו ילדתן. ניתן לענות על הסקר בכמה צורות- 1. להוריד את הקובץ, לענות ולשרשר לכאן הודעה עם קובץ התשובות שלכן. 2. להוריד את הקובץ, לענות ולשלוח אלי במייל. כל התשובות ירוכזו, ישוקללו ויפורסמו בקרוב. כל המידע שיישלח אלי ישאר חסוי ולא יפורסם. גם אלו שבדרך כלל רק קוראות ולא כותבות מוזמנות לענות על הסקר. ככל שיענו יותר נשים הסקר יוכל לעזור לכולנו יותר בנושא כל כך רגיש וכל כך חשוב בסקר הרגיל של הפורום תוכלו למצוא שאלה כללית בנושא. אתן מוזמנות להצביע גם שם. תודה על שיתוף הפעולה, דיאנה ורותי. וכתובת המייל של רותי : [email protected]

מלכה ב.

New member
שתי הערות קטנות...

עברתי על הסקר וחסר לי סעיף לגבי הטשטוש כמו לגבי האפידורל "לא הציעו לי כלל ואם רציתי ביקשתי בעצמי". וכן נראה לי חשוב לציין מתי הייתה הלידה, כי מניסיון של שתי לידות בהפרש של למעלה משלוש שנים אני בפירוש רואה שיפור... יום טוב!!

keren1

New member
בשמחה רותי ...מצ:"ב לידת התאומים

עוד מעט אעשה את של דניאל

רותי ע

New member
אנא הוסיפו את כל ההערות לשאלונים

על מנת שנוכל לסכם גם אותן עם הסקר.

רותי ע

New member
חנה נראה לי שהיתה אי הבנה

יש סעיפים לנשים שהניקו ויש לאלו שלא. לגבייך רלוונטית שאלה 34-במידה והחלטת לא להניק. את לא צריכה לענות על השאלות האחרות. כמו שמי שעברה לידה רגילה לא תתיחס לשאלות על קיסרי. אם יש פרטים שאת רוצה להוסיף לגבי יחס הצוות לבקשתך לא להניק אנא רשמי אותם בהערות.

רותי ע

New member
חסר לך חלק חשוב

והוא שם בית החולים.. את יכולה פשוט לשרשר לכאן הודעה עם השם.

sapk

New member
תשובה לסקר

הנה תשובתי, כהמלצה חמה לאסף הרופא

ראי תשובתי בפמיניזם

למישהי שענתה תשובה דומה לשלך. את מתעלמת באופן מוחלט מהיולדת, רגשותיה, המידע שהיא זקוקה לו בנושא הזנת התינוק וכולי. אם זה לא מגמתי.... ספרת כמה שאלות יש על הנקה לעומת השאלה הבודדת על אי-הנקה ? לטעמי, יש יותר מה לשאול אם החלטת לא להניק, אגב. למשל: - האם בית החולים הציע לך כדורים או ביקשת לבד ? - האם ניתנו לך הכדורים או שבנזוגך יצא לחפש אותם ? - האם קבלת הסבר מקיף על סוגי הפורמולות השונות ? - האם קבלת הדרכה מה עושים אם פורמולה לא מתאימה לתינוק ויש להחליפה ? ואיך מזהים אי-התאמה ? - האם הדריכו אותך מה לומר לבני ובנות משפחה וחברים שלוחצים על הנקה ? יכולה לחשוב על עוד כמה.

רותי ע

New member
חבל שלא העלית את הנקודות האלו

כשפרסמנו טיוטא של הסקר כמה פעמים וביקשנו הערות. אנחנו לא מתיימרות להיות מומחיות לסקרים אלא סתם אמהות שניסו לארגן משהו. לא היתה שום כוונה להטות את הסקר לכאן או לכאן.

האמת היא שלא ראיתי את הטיוטות

שכן מלבד היותי גולשת נאמנה בכמה פורומים שמעניינים אותי - אני גם מנהלת פורומים וגם יש לי חיים....
זה לא מוריד מהאחריות לגעת בכל הצדדים של כל סוגיה וזה די בולט לעין - אפילו מספרית - שקיים שם חוסר איזון זועק שבא כנראה מאותה מגמתיות ש
כן
נדונה כאן, ורק השבוע.....

דיאנה1

New member
הטיוטות פורסמו כאן מספר פעמים,

כל הערה שהיתה זכתה להתייחסות, ורשמתי במפורש שהטיוטה הראשונה של הסקר משקפת את הנסיון שלי בלידות, וכל אחת מוזמנת לתרום מנסיונה ולהוסיף חלקים שהיו רלוונטיים עבורה לסקר. אז כמו תמיד, יש כאלה שמתלוננים ולא עושים כלום, יש כאלה שמנסים לעשות משהו כדי לשנות ומוכנים גם להתאמץ בשביל זה, ויש כאלה שבאים בטענות לאלה שעושים. למרות שנתקלתי בתופעה כבר יותר מפעם אחת זה עדיין צורם כשאני זו שעשיתי ואני זו שמקבלת את הטענות. בדיון הנוקב שהיה כאן היו הרבה סיפורים כואבים על אמהות שרצו להניק ובורות, אטימות וחוסר רגישות של הצוות הרפואי סיכלו את כוונותיהן וגרמו לכאבי לב שנמשכו זמן רב לאחר הלידה. את כל המקרים הללו ניסיתי לבטא בסקר כדי שנוכל לדעת באיזה בית חולים יש סיכוי נמוך יותר שהדברים יתבצעו. הסקר לא מתיימר לתת את אותו מספר שאלות לכל נושא, דבר שאין בצדו שום תועלת, אלא להעלות את כל הנקודות הבעייתיות ששומעים עליהם שוב ושוב בסיפורים על בתי חולים.

האם את רומזת שאני מאלו שלא עושות

כלום ? פספסת, בגדול. אני בהחלט נגד אלו שעושות הרבה אבל בין השאר גם קצת על חשבון רווחת הזולת. הטפה להנקה היא כזו במהותה, כמו גם שת"פ מגמתי עם הטפה כזו. עשית - אחלה. תלמדי לקבל ביקורת כי אי קבלתה מנציחה עיוות קשה, ש-תסלחי לי על הבוטות - חשוב לי יותר מרגשותייך הפרטיים בנושא כמחברת הסקר וקשור בהחלט לדברים שאני "לא עושה" במקומות אחרים בנושא נשים.

מיכלי א

New member
כל הכבוד על היוזמה!!!

מאוד שמחתי לקרוא על הסקר שלכן. רעיון מצויין !!!! הגיע הזמן לעשות סקר כזה ולי זה מאוד מאוד יעזור !!!! הבן שלי הקטן בן 10,ועד היום אני מרגישה ממש אשמה שלא הצלחתי להניק ,היה לי המון המון חלב והוא לא הצליח לינוק וכולם רק שיגעו אותי והוציאו אותי מדעתי עם העצות הדביליות שלהם עד שהפסקתי בכלל להניק כי פחדתי שהילד ימות מרעב. ההסברים בבית חולים היו שווים לת.... וההסברים של האחיות הטיפשות בטיפת חלב היו עוד יותר גרועים !!!!! ובאמת כשאמרתי שאני לא רוצה להניק כולם התנפלו עליי איך אני מעיזה לעשות דבר כזה,אבל עזרה לא קיבלתי, רק בלבולי מוח קיבלתי.

למעלה