סקר שביעות רצון מבתי חולים

דניעל

New member
מה שהסקר הזה עשה לי...

עד עכשיו הייתי די מרוצה מהלידה שלי, אבל ככל שעניתי על יותר שאלות, שאלתי את עצמי - ממה, לכל הרוחות, הייתי מרוצה??? מזה שתקעו אותי על כסא במסדרון חצי לידה? מזה שחיברו אותי שוב למוניטור על פי בקשתי רק כשדניאל היה כבר במצוקה? מזה שהמילדת לא הפסיקה להתווכח עם הרופא? מזה שכשביקשתי אפידורל, המרדים הגיע, חיטא לי את הגב ועמד עם המחט בהיכון, ורק אז המילדת נזכרה להגיע ולומר לו שאני לא יכולה לקבל אפידורל (ואין לי מושג למה...)? מזה שקרעו אותי לגזרים למרות שהעובר היה 2.990 ק"ג ויצא בדיוק בקצב הנכון על פי הספר? כפי הנראה המטרה מסנוורת כל כך, שהכל היה קטן עלי...

דניעל, בדיוק מה שחשבתי למרות

שלא עברתי חוויות קשות כמו שלך.. רק שבסה"כ היה די מגעיל למעט הלידה עצמה (שכנראה מרוב פחד הפתיעה אותי לטובה אבל היתה די קלה באופן אובייקטיבי.)

odeia

New member
רותי, לא מצליחה לפתוח את הקובץ

אולי את יכולה לשלוח לי אותו למייל בבקשה אני מפורום מתכונים ושם ראיתי את הבקשה, בהחלט מוכנה לתרום את דעתי תודה

ואם את כבר פה, ברוכה הבאה, וגם../images/Emo26.gif

אולי תתרמי לאתר ה
שלנו גם מתכונים שלדעתך מתאימים לילדים?

odeia

New member
תודה על הברכות, למען האמת - אף

פעם לא בישלתי אוכל מיוחד לילדים, הילדה שלי אוכלת הכל, מה שכן, אם צריך ויהיו שאלות ספציפיות, אולי אוכל לתרום בכך שאמליץ על תזונה לפי בעיות או טיפולים אלטרנטיביים אחרים.

אז בואי נתחיל במחלות הפופולריות:

ילדים שסובלים הרבה מדלקות אזניים מחלות חורף בעיות בדרכי הנשימה טוסיק אדום ושורף מה את אומרת?

odeia

New member
שלום ותודה על האמון, נתחיל בזה

שתמיד גם אפשר להתייעץ עם פורום רפואה משלימה בתפוז, הוא מאוד מקצועי. דלקות אוזניים - להמנע ממוצרי חלב, מוצרי בוטנים, סוכרים. הטיפות הכי טובות שאני מכירה לבעיות אוזניים הן טבעיות ונקראות אוטלין, נמכרות בבתי טבע במרכז הארץ. בעיות בדרכי נשימה - כמו לגבי בעיות האוזניים, כמו כן הרבה לחות בבית, רק מכשיר אדים קרים ולא חמים. מי שיודע להשתמש בשמנים אתריים יכול לשים במבער, מי שלא, שיגיד דברים ספציפיים ואנסה לייעץ. מי שמתמש באינהלציה, אפשר לעשות מידי פעם אינהלציה רק עם המים של האינהלציה ללא תרופה. בכלל במחלות חורף - לחיזוק המערכת החיסונית - וויטמין סי יומי עד 120 מ"ג, בזמן מחלה אצל ילד קטן עד 500 מ"ג עם אבץ, כמו כן תה סמבוק שחור, לליחות בגוף אני נותנת שיעולי קיד. יש עוד הרבה מוצרי טבע טובים, אבל לכל בעיה ולכל גיל מתאימים את הכי נכון. בכלל ממליצה לפנות למטפל ברפואה משלימה, חוסך הרבה בעיות ועוזר להמנע מתרופות. טוסיק אדום - השאלה היא ממה זה בא ואז לא לתת את מה שגורם לזה. בנתיים להרגעה יש כמה משחות: של חברת וולדה וזה נקרא קלנדולה נפי, אפשר משחת ריפוי של וולדה ויש את: אלוהפרופוליס (או שם דומה לזה, לא זוכרת בדיוק) של חברת פוראוור ליווינג. אם הטוסיק שורף כי הילד/ה אוכל/ת תפוזים, להפסיק את אכילת התפוזים, וויטמין סי יותר טוב מלימון, תפוזים הם ארלגניים. אולי הטוסיק שורף כי לא ניגבו אותו טוב או חזק מידי, להשתמש במגבון גם לילדים גדולים. רק בריאות אם יש שאלות נוספות אני כאן ומקווה שאוכל לעזור

אודיה שלום, אשמח לקבל ממך טיפ

לטיפול ביובש ואדמומיות בלחיים של תינוק בן כמעט שנה. בתודה מראש
שירלי.

odeia

New member
קודם כל, יובש ואדמומית יכולים לנבוע

מהרבה דברים אבל בתור התחלה את יכולה להתחיל לתת לו לשתות הרבה מאוד מים, כי יובש - זה אומר שאולי הוא לא שותה מספיק או מתייבש מהר, כי בחורף כולנו מחממים וזה מייבש מאוד. אפשר לנסות למרוח לו קצת על הלחיים משחה עדינה על בסיס מים (לחות) וגם להפעיל מכשיר אדים בבית. במידה וקרם הלחות לא מספק, אפשר לנסות למרוח לו קצת קרם קלנדולה (אני משתמשת רק בזה של חברת וולדה, יש גם של חברות אחרות). נ.ב., לפעמים אדמומיות בלחיים יכולה גם להצביע על חימום ייתר בבית.

סליחה שאני מתערבת..

אצלינו מאוד עזר ליובש ואדמומיות בלחיים זה קרם לתינוק של רוטס (מצמח הארכובית). מורחים בלילה לפני השינה שכבה שמשאירה לבן על הפנים כמו מסכה. בבוקר קמים כמו חדשים. כדאי בבוקר למרוח לחות כמו אקווזיום או משהו דומה.

odeia

New member
אומנם בסופו של דבר הצלחתי להוריד את

השאלון אבל לא יכולה לענות עליו, הוא לא ממש עונה על מה שאני עברתי, חבל, דווקא הייתי רוצה להזהיר מבה"ח בו ילדתי.

odeia

New member
תשובותי הלא מלאות, מאמינה שאם

אשתתף בפורום, הדברים יצוצו פה ושם.

למעלה