סקר שביעות רצון מבתי חולים

רותי ע

New member
את יכולה לקרוא את הסיפור

בסיפורי הלידה במאמרים. וגם אני לא רציתי להחזיר אותו בלילה אבל הכריחו..

רותי ע

New member
../images/Emo41.gif הערות לסקר

על מנת שלא תהיה אי הבנה- ציון 5=טוב מאוד. ציון 1=גרוע מאוד.
לאמהות ליותר מילד אחד-לכל לידה יש למלא טופס נפרד.

אסנת+

New member
שלחתי את בתשובות שלי במייל

מחכה בכליון עיניים לראות את התוצאות. לקראת לידתי הבאה בעוד 3 חודשים.

רותי ע

New member
לכל מי שלא מצליח הלהוריד את הקובץ

נסו במקום לפתוח אותו ללחוץ על הכפתור הימני של העכבר ולבחור save targer as. זה מוריד את הקובץ ישירות וקל יותר למחשב.. אם זה לא עוזר תשלחו לי מסר עם כתובת מייל ואשלח לכן במייל.

רותי - משום מה מתקבל דף ריק

גם אחרי שביצעתי שמירה של הקובץ. כנראה שבכל זאת אצטרך לקבל במייל ושוב תודה

shirly25

New member
יש בעיה עם הורדת הקובץ אולי תעבירי

הקובץ לקובץ עם סיומת אחרת

Iris-1

New member
קיבלתי דף ריק לחלוטין ובכל זאת

הנה כמה פרטים שראיתי אצל אחרות ואני עונה מתוך מה שראיתי. היחס אלי היה נפלא. קיבלו אותי מייד. הייתי לבד משהו כמו 3 שעות ראשונות לא היה איתי אף אחד נוסף (יולדות). הצוות היה נפלא. אם שכחתי לציין מדובר בבית החולים תל השומר. לא עברתי קיסרי. הליך הלידה היה ארוך ומתיש ובכל זאת הצוות היה מקסים לדעתי. מילאו כל מה שבקשתי כולל שלא יחתכו אותי ואכן לא היה מה לתפור. המיילדת שהיתה איתי אירינה אחד על אחד היתה איתנו לכל אורך הדרך ולא עזבה אותנו אפילו כאשר הסתיימה המשמרת שלה היא נשארה מעל ומעבר עד שילדתי מה שקרה כרבע שעה לאחר מכן. ובכלל אני מאד מרוצה ומקווה ללדת שם את הילד הבא. ושוב רותי סליחה שהכנסתי את זה ככה. הטופס לא עובר לי במחשב בכלל בשום צורה. איריס.

Iris-1

New member
וכמובן איך שכחתי נושא התזונה

אז ככה מהרגע הראשון בעלי דאג שיהיה טופס על המיטה של מאכילים אתהילדה מבקבוק. וזה בוצע. פשוט לא להאמין - פעם ראשונה בחיי שאני יולדת ב בית חולים שבו המדיניות היא הנקה ועזרה לאמא. ואחרי שאני הצלחתי לרדת מהמיטה - 4 שעות אחרי הלידה (ללא עזרה כי כך בקשתי) הלכתי לראות אותה והוספתי את כל המדבקות האפשריות שהיו שם: לקרוא לי בכל רגע שהיא בוכה, לא להאכיל מבקבוק, לא מוצץ, רק הנקה. הצוות היה איתי לכל אורך הדרך. בלילה תזזו אותו 5 פעמים שאבוא כי היא בוכה. פעמיים היה רק בשביל חיתול. פעם היה בשביל ידיים ופעמיים להניק באמת. בקיצור הייתי מאד מרוצה וכמו שאמרתי חוזרת לשם ללידה רביעית.

רותי ע

New member
../images/Emo41.gif כל מי שרוצה את הקובץ במייל

שתשלח לי מייל ואני אחזיר לה עם הקובץ.

למעלה