"עבודה מהבית"

סניכספי

New member
נגמרו החיפושים!!!רוצים גם?!../images/Emo24.gif

אם אתם רציניים על שינוי ענק תיצרו קשר במייל

../images/Emo41.gif "עבודה מהבית" ../images/Emo41.gif

לשירשור זה ישורשרו כל אותן הודעות, שהן לא יותר מלינק או מספר טלפון, בלי פרטים על עבודה ממשית, או מידע כלשהו שבאמת עוזר לאנשים ושהיו צריכות להימחק..

tsveeka

New member
ליאור, מה הקטע?

למה אתה מגביל את העניין לשירשור שלך בלבד? האם אני מסיק שאתה בוחן את העניין בספקנות גמורה? אם כן יש לך שתי אפשרויות: הראשונה להישאר ספקן לנצח. השנייה היא לעשות צעד בשביל עצמך והיפגש איתי ואז תבין למה ההצעות "עבודה מהבית" הן עסק רציני ולא מה שמשתמע מדבריך, שאני מקבל ממך צליל זילזול.

אז ככה

כבר יצא לי להירשם, לדבר עם הרבה אנשים. העיקרון הוא זהה, יש סרטים, ספרות, מצגות ועוד מיני דברים שנותנים לך (נותנים=מכריחים) להסתכל, כדי לדלות מידע.. 98% ממה שיש שם, זה אנשים וסיפורים, על איך שהחיים שלהם השתנו מה*דבר* הזה, "איזה כיף זה לעבוד מהבית", "איזה יופי יש לנו זמן למשפחה". בסוף אומרים כמה מילים, שאולי זה קשור לשיווק, או קשור למשהו, ושאחר כך יש איזו הוצאה כספית של כמה מאות שקלים, כדי לקבל חבילה של מתחיל (עדיין לא הבנת מה זה ה*דבר* הזה). אחרי שנרשמת להסתכלות, מאותו יום, הבן אדם שהלכת אל הלינק שלו, שולח לך אימיילים, ושאר הודעות בכל אמצעי תקשורת שלו איתך , שהאשרה שלך עומדת לפוג, ואתה צריך כמה שיותר מהר לראות את כל המידע, ולא יורד ממך למשך כמה ימים. כל העסק הזה, זה מן משחק של פירמידה (או חרוט, לא עקרוני לי), חוקי או לא חוקי. לי יש את הרושם, שזה ממשיך להתגלגל, כי מישהו קונה את החבילה, נדפק והולך לחפש אחרים.. דברים כאלה, יש כמו זבל. כל יום אני מקבל הודעות זבל של עבודה מהבית (אנגלית, עברית ורוסית), בלוחות עבודה בעיתונים יש קישורים לאתרים האלה, יש כאלה שמפרסמים טלפונים, ובהם יש הודעה קולית, שאומרת להיכנס לאתר לפרטים נוספים. אם מישהו באמת רוצה, הוא מוזמן לנסות, ואפילו להקים דבר כזה משל עצמו, ממה שראיתי נותנים לך תבנית עם כל החומר, אתה רק צריך דומיין, לפעמים אפילו מספיק לעשות redirect מהדומיין שלך לאתר אחר עם החומר. ככה שלמצוא מודעות של "עבודה מהבית", זה לא כל כך קשה למי שרוצה, ויש כל כך הרבה מהן, זה מציף את הפורום, דוחק הודעות אחרות, מטעה אנשים שבאמת מחפשים עבודה רצינית בתחום שלהם. הודעות כאלה החלטנו שצריכות להימחק, והחלטתי להקדיש להן שירשור רק כדי לא למנוע מאף אחד את המידע היקר הזה, וגם כי בגלל אופי הפורום, הודעות כאלה יחזרו על עצמן כל הזמן. לכן, מי שרוצה ישרשר, מי שלא יימחק, ייחסם.. הרבה יותר קל לי למחוק הודעה מלשרשר אותה לשירשור (זה גם לא יהיה הוגן כלפי האחרים ששירשרו). ולמה יש לי הרגשה, שלפרסם בפורומים זאת כל העבודה מהבית שלכם ? (וגם אז, לא חסרים פה אנשי הייטק שהיו עושים משהו אוטומטי, והרבה יותר יעיל)

tsveeka

New member
"פרמידה" תירוץ משעמם ../images/Emo1.gif

ליאור אם לדעתך "עבודה מהבית" זה כל מה שרשמת עד כה ואין לך רצון לראות שזה שונה מכך, אז אין מה לעשות. לדעתי, אין כזה דבר "להכריח" אדם לעשות משהו. אם באו והסבירו לך בכפייה, אז יש כאן בעייה רצינית באופן ההסבר של המונח והרעיון. נאמר מסבירים לך את עניין "עבודה מהבית" ואתה לא מסכים או לא רוצה לשמוע עוד, אין לך חשק/רצון/כוח להקשיב אז אתה אומר לאדם: "תודה, אבל לא תודה, ביי" קם והולך (מהפגישה) או שסוגר את הלינק (במחשב) ותעבור לסדר היום. "עבודה מהבית" אינה בהכרח אומרת שהההההכל נעשה בבית. זה אומר שאתה לא הולך לעבודה שיש בוס מעלייך ואתה חייב לדפוק שעון. בקיצור, בוס של עצמך. לטוב ולרע. לא כל אחד מתאים לזה. הלינקים הם לעיתים סינון ולתת רושם ראשוני לאדם, על מה בעצם מדובר. אמרת "פרמידה", אם תשים לב כל עסק עובד כך, צבא, ממשלה, העסק בהיי טק. זה אותו דבר בדיוק. זה מונח "נחמד" שאיבד כבר את הטעם הטוב כשמדברים על "עבודה מהבית". אם נדמה לך שזה לא רציני, אז אני מזמין אותך לראות כמה שזה רציני ועינייני, אם אתה לא רוצה אין בעייה, הפסדת. צדקת, זה שיווק. אתה מסוגל לעשות את זה כמו גדול (אם רק תרצה). הוצאה כספית? הוצאת כסף על לימודי מחשבים ואו שיש לך עבודה כרגע או שלא, העיקר שהרוב עובדים בשביל בוס שמנהל להם את החיים. טוב לכם? סבבה. לא טוב, שיחפשו שינוי. הנקודה היא שזה נותן דרך אחרת להרוויח כסף בכבוד.

אני אוהבת בוס שעומד לי על הראש

בד"כ אני קולעת צמות ומלפפת עם הצמות שלי את הרגליים שלו, מה שמאפשר לו לעמוד לי על הראש בלי ליפול

בעבודה

הקודמת שלי היה בוס שנשף לי על העורף פשוט אני ישבתי על המחשב והוא עמד מאחורה, על הברכיים, ונשף לי על העורף הכי הייתי אוהבת שהוא היה נושף לי על העורף אחרי שהוא היה אוכל מרק עוף כי אז היה לזה ריחות של תבשילים של אמא

אח"כ

אמרתי לו : ת´שמע א´נלא יכולה יותר. אני רוצה שתנהל לי גם את החיים בבית אז הוא אמר בסדר והוא בא אלי הבייתה וכל יום בארוחת ערב כמו בבית-חולים לאנורקסיות דאג שאני יאכל עד הסוף והיה הולך איתי לשירותים אחרי הארוחה ( הוא אמר שעושה לו את זה איך שאני מנגבת את ה--)

אח"כ

אמרתי לו שזה לא מספיק ניהול חיים והוא הסכים לבוא למיטה איתי ועם בנזוג שלי שיחקנו שהוא מנחם גולן אני ריקי גל והבנזוג שלי אקי אבני

בעבודה

הקודמת שלי היה בוס שנשף לי על העורף פשוט אני ישבתי על המחשב והוא עמד מאחורה, על הברכיים, ונשף לי על העורף הכי הייתי אוהבת שהוא היה נושף לי על העורף אחרי שהוא היה אוכל מרק עוף כי אז היה לזה ריחות של תבשילים של אמא

tsveeka

New member
את צודקת בהחלט

אבל ממה שאת רגילה וניסיונך הוא בתחום תיכנות. בתיכנות, היום עובדים ומחר מפוטרים. בתחום השיווק שזה מה שמדובר כאן, זה עסק של יזמות. יש לך חוש יזמות אז את במצב טוב, אין לך את החוש אז ניתן ללמוד לרכוש אותו. אם את לא רוצה ללמוד אז את באמת לא חייבת, זכותך, אז את לא מתאימה לשינוי. לפחות לא כרגע.

אני יודעת... |פרצוף של בושה|

אני צריכה ´לראות את האור´ להתפתח... להאמין בעצמי שאני יכולה להשקיע כמה מאות שקלים מכספי הפרטי... ולהשקיע מזמני הפרטי כדי למכור לוקשים לאחרים... אני צריכה פתיחות לרעיונות.. כמו לזה שאם אני תלמידת בית-ספר ובריון בית-צפר דוחף לי ראש לאסלה זה כיף או לחלופין להשקיע כסף וזמן בעסק של מישהו אחר זה כיף ( ותמיד בבליינדייט שישאלו אותי מה אני עושה בחיים אני אנופף בבלונד, ארים את הראש מהמשקה ואגיד בא-לה סטייל- אשת שיווק עצמאית בתחום הדוט קום )

ואם אוריד שיערות

מהבהונות של הרגליים - אתאים לשינוי? אלי - הראה לי את הדרך, שתול בי אישיות חדשה, כזאת שמתאימה ל´שיווק´ , ול´שינוי´ ול´אתגרים´ של ביזבוז כספי וזמני על עסקיהם של אחרים

tsveeka

New member
"מי שלא מנסה לא טועה"? באמת?

תגידי את מאמינה במשפט הזה שכתוב בכרטיס שלך? אם כן ישמי אותו הלכה למעשה.

למעלה