"עבודה מהבית"

tsveeka

New member
היום את מצליחה?

הבוס שלך גומר מזה שאת מנגבת? אגב, התמונה בכרטיס היא שלך או של סנדי בר?

איך זה

שכל מקום עבודה נורמלי מזמין אותי לפילת אדם מבחני מיון שמונה שעות ביום וכאן מפעילים כל טריק של שכנוע לגייס אותי ל"עבודה"? וכאשר מתייאשים יורים לי מתחת לחגורה ( טיפ: עקב הפיגוע האחרון כבר אין לי ´מתחת לחגורה´ אני קטועת חלק תחתון אז לא לירות לי שם)

tsveeka

New member
אינני רוצה אותך ל"עבודה"

אז זהו, שלא ניסיתי להזמין אותך לראיון עבודה, ניסיתי להכניס קצת פרופוציות. היית צינית אז שיחקתי באותו משחק שלך.

ראיון עבודה?

למה יש לי הרגשה שהייתי מתקבלת בכל מקרה , גם אם הייתי שולחת קורות חיים של הילדה בת ה- 4 מהגנון של שמעון?

tsveeka

New member
שמעון? שמעון פרץ או שמעון אמסלם

אם את מהגנון של שמעון מזרחי (מכבי ת"א כדורסל) אז התקבלת, אם זה שמעון פרץ (פרס) אז לא צריך פוליטיקאים בעסקים. שחיתויות זה רק בפוליטיקה ומביוחד אצל צחיק (הנגבי). רגע רצינות, לא הייתי מקבל אותך לעסק שלי בגישה שלך ואני מניח שאת לא בוכה בגלל זה.

tsveeka

New member
משעשע אבל ציני למדי ../images/Emo13.gif

ליזמית היקרה נשמע (או יותר נכון נקרא) צליל של ציניות בקולך (או יותר נכון בדברייך). ממליץ לך לא להיכנס לעניין, לא לחשוב על זה אפילו, אלא אם תשני גישה ותורידי את הביקורתיות שלך כלפי העניין. יש עסקים בהגדרה הזאת: "עבודה מהבית" שיש בהם השקעה אפסית (אישית אינני מכיר אותם), הנקודה היא שתלוי מה האדם רוצה? הוא/היא רוצים כסף ומהר אז שישקיע זמן, אנרגיה וכסף (כן כן, כסף). אל תשקיעי אגורה על "לוקש" לפני שתביני במה מדובר (אז תביני למה כדאי להשקיע), ולפני שתלמדי לא להיות בגישה שלילית כזאת. עסקי "עבודה מהבית" מצליחים ועובדים, כך שנשאלת השאלה מה אדם רוצה?

גישה שלילית ראוייה

לדברים שליליים חיובית- לחיוביים הפסיכולוגיה בגרוש של עסקי פירמידה למיניהם מחבטת קלישאות של ´חשיבה חיובית´ כמו ששוחט מחבט את התרנגול הנה והנה טרם יום כיפור למעשה ´חשיבה חיובית´ ועוד סלוגנים טפשיים כאילו הם הטריק למשוך אנשים למשהו לא מושך . אתה לא נמשך למשהו לא מושך ( כמו לסכן את כספך וזמנך וכושר השכנוע שלך על כלום?) כנראה שמשהו לא בסדר ב atitude שלך

tsveeka

New member
וואללה ../images/Emo122.gif../images/Emo5.gif../images/Emo67.gif../images/Emo153.gif../images/Emo9.gif../images/Emo10.gif

איזה בעסה, תפסת אותי.

יש לך חוש לשילובי צבעים

איזה שילוב יפה כתום ירוק כתום ירוק-חייזר כתום עם לחיים אדומות. למה שלא תלמד גרפיקה? אה לא צריך אתה בגג העולם טוף יקירי אני מזמינה אותך להגיד את המילה האחרונה המוחצת כי אני לא אהיה כאן עד מחר תבין אני הולכת ל´עבודה´ שיש שם ´משמעת´ ברזל ואסור לגלוש באינטרנט סתם אשריך שאתה חופשי להתלהג איתי כל היום בגלל ה´עבודה מהבית´ כאשר העסק תופח והקריירה משגשגת והאם הפולנייה מרוצה

טוב יקירי

בגלל שאני עובדת ויש לי ´בוס שעומד לי על הראש´ ( לפעמים הוא עומד לעצמו על הראש. נחש מי זה ? בן גוריון) אני הולכת לישון עכשיו שעתיים ( אני צריכה מאסאג´ים וקומפלקסים מיוחדים לראש אחרי, כי הרגליים שלו על הראש שלי עושים לי לפעמים שקעים בראש. לא תוכל להחמיץ אותי ברחוב עם השקע בראש) כדי להתכונן לעבודה הקשה שבה ´הבוס עומד לי על הראש´ . אז אני לא אוכל יותר לשמוע את העקיצות שלך על ´מי זאת הסדני בר הזאת´ ( זאת זמרת ראפרית שחורה שהבוס עמד לה על הראש כשהייתה עוד בחיים ) אגב ביקשתי מן הבוס שיעמוד לי על הכתפיים על השכמות שישים ת´נעליי עור מנהלים שלו על השכמות שלי נחש מה הוא אמר? עכשיו בתקופת שפל? לפני תקופת ספירת מלאי? סמוך להנהלת החשבונות של סופשנה? לא בא בחשבון יזמית

gilad_no

New member
תוכניתנית יקרה:

כבר למעלה מחודשיים שאנחנו מחפשים מתכנתים רציניים. כולם מתלוננים על המצב בשוק, ועל מחסור בעבודה. מנגד, אנו מלקטים בכל המקורות האפשריים כדי למצוא מתכנתים ראויים. נראה לי שעם התפוצצות הבועה מי שנפגע הם אלו שבאמת לא שייכים לתחום כי כל הטובים עדיין תפוסים. אז אם אתם מתכנתים מבריקים ומעלה, אתם מוזמנים לקרוא את דרישות התפקיד, ואם אתם בינוניים ומטה, אולי כדאי לכם לשקול ברצינות הסבת מקצוע.

cganir

New member
אתה לא חושב שזה קצת צבוע ?

כל הטובים תפוסים וכל מה שנשאר זה הבררה ? השאריות ? לא נראה לך שזה קצת קיצוני ? אכן, ישנם אנשים רבים שבאמת לא מתאימים לתחום, וקפצו על העגלה כשהיתה עוד בעלייה, עם קורסים של חודש שבסופם זכו להקרא מתכנתים מדופלמים, עם נסיון אפסי וידע בקרשים, אבל לקחו אותם לעבודה כי השוק היה זקוק נואשות לעובדים. אותם אנשים אכן היו הראשונים להפלט מהמערכת, כאשר זו היתה צריכה להפטר מעודפי ה"שומן" הרבים שנצברו בתקופה העליזה. אותם אנשים לרוב היו מוברגים בעמדות שונות בסטארטאפים שונים, שנסגרו אחרי כמה חודשים. בזה אין שום צל של ספק. אולם, אתה שוכח דבר אחד חשוב ! בימים אלו ממשיכות חברות לסגור סניפים, ולצמצם ולנגוס בבשר החי - בצוותי הפיתוח האמיתיים שלהם, וכל זאת רק בגלל המשבר המתמשך ! חברות שהחזיקו מעמד במשך השנתיים האחרונות של המשבר, ורק לאחרונה נקלעו גם הם לבעיות עקב המצב, מתמודדות עם המשבר בצורה הידועה - פיטורין. אולם כעת רוב החברות האלה מורכבות ממתכנתים ומהנדסים טובים ואיכותיים, שמאבדים את עבודתם עקב היותם קורבן למצב הכלכלי והבטחוני ! להכליל ולהגיד שכל הטובים תפוסים ורק הבינוניים צריכים לעשות הסבה מקצועית גובל בטמטום קל של הכותב. עובדה אחת קיימת בשטח , שתורמת לכך שרבים וטובים יושבים עדיין בבית ומחכים להצעות, היא הצעות עבודה שדורשות בוגרי טכניון בלבד או אוניברסיטה מוכרת בלבד, עם 5-10 שנות נסיון, לתפקידים זוטרים. הרי עד לא מזמן אנשים עם 5 שנות נסיון ניהלו צוותים שלמים, והיום הם מועסקים כמתכנתים זוטרים. ולמה כל זה קורה ? כי השוק מרשה לעצמו לזלזל בעובדים הטובים, ולזלזל בעובדים ומועמדים שלא למדו במקומות היוקרתיים כביכול, ולהפלות כך בצורה שיטתית אלפי מועמדים פוטנציאלים - רק כי הם מרגישים בטחון - הרי מחכים בחוץ עוד אלפים , אז בואו נתעלל קצת. לסיכום - פשוט מרגיז אותי איך שאנשים "חושבים" שהם יודעים הכל, מכירים את השוק, יודעים מי הטובים ומי לא הטובים, ובעצמם תורמים למצב הגרוע בשוק.

dudil

New member
לפי יהירותך ויחסך לא פלא שאינכם

מוצאים אנשים. אני במקרה עובד, אבל גם אצלי היו פיטורין של אנשים מבריקים יותר ומבריקים פחות יש מתכנתים מעולים עם מעל חמש שנות נסיון שיושבים בבית ויש מתכנתים בעלי שנה נסיון והם גם מבריקים. כדאי שתרד מהאולימפוס שלך, נכון שהיום המעסיקים הם הצד החזק עם התפוצצות הבועה אבל זה עדיין לא נותן לך את הזכות להתעלל באנשים טובים שרוצים להתפרנס, אתה יודע, פעם אתה למעלה פעם אתה למטה, כששוב יחזור הביקוש לתוכניתנים והוא יחזור, תיזהר שלא תמצא את עצמך למטה.

do1950

New member
הזדמנות

חשוב או חשבי 1.אכפת לכם לענות על השאלה הבאה האם מצאת את הזדמנות או אפשרות שתסדר אותך ובני משפחתך לכל ימי חייך. 2.האם אתה משקיע מעט זמן באופן קבוע על בסיס קבוע כמה פעמים בשבוע על מנת למצוא את הזדמנות הזאת. 3.הייתי רוצה לתת לך עצה במתנה . אתה חייב להקדיש מעט זמן על בסיס קבוע על מנת לחפש את הזדמנות שתשנה את חייך לעד. רשום את הכתובת הבא לפנייך השתמש /י בו כאשר תחליט לעשות שינוי בחייך. www.bigmoney4us.com

do1950

New member
יזמית

לא פלא שאנחנו נראים כך כי רק שלילה והלקאה עצמית

.

1.כן. הפללתי את אבא שלי על ידי זה שהשתלתי לו סמים. הוא מסודר לכל החיים בכלא, אחים שלי בפנימיות ואמא שלי שהשתגעה מכך ש´התפרקה המשפחה´ בגהה במוסד לכרונים. עכשיו אני יודעת שהמשפחה שלי מסודרת לכל החיים מבחינת לינה, ארוחות, דרגשים לישון עליהם 2.כן אני מקדישה מעט זמן כל שבוע למצוא את ה"הזדמנות הזאת". אני בד"כ הולכת לסמטה מאחורי פחד זבל מפשילה את המכנסיים עד הברך מוצאת וריד פנוי מזריקה ואז אני מלכת העולם לכמה שעות ביל גייסט סליחה בילייה גייסטה 3.שלוש זאת לא משימה למחשבה! זו תשובה מצדך! אני עברתי ´הבנת הנקרא´ בכיתה ג´ ואתה לא

למעלה