"עבודה מהבית"

ezrar

New member
רוצה לעשות שינוי בחייך ?

שלום רב, רוצה שינוי בחיים ? עדיין לא מצאת עבודה מתאימה? רוצה תוספת הכנסה ? האם רצונך להמשיך להיות שכיר/ה כל חייך ובוס שיגיד לך מה לעשות? מתי לצאת לחופש? ובסופו של דבר להשתכר אותו הדבר במשך שנים? האם מקום עבודה זה מובטח? עד מתי תהי/ה תלוי/ה באחרים? ואת החודש לא גומרים!! אם את/ה באמת רוצה את/ה יכול לשנות את חייך עתידך ועתיד משפחתך!! לפרטים הכנס לאתר שלנו http://walk.to/get בהצלחה .

אילן281

New member
כמה שאלות

1. האם זה אמת או בלוף? 2.האם חובה לדעת את השפה האנגלית בשביל לעבוד מהבית? 3.מה דרוש כדי לעבוד מהבית חוץ ממחשב ואינטרנט, האם דרושה עוד השקעה כספית? 4.אודה לתשובות כנות

ezrar

New member
תשובות לשאלותיך

קודם כל : הכל אמת. החברה בה אנו עובדים קיימת 22 שנה ויש לה 55 סניפים ב-55 מדינות בעולם. היא חברה ציבורית ומניותיה נסחרות בנסדאק בניו-יורק. ידיעת השפה האנגלית רצויה אך לא הכרחית. דרושה השקעה כספית אך היא לא גדולה. האם נכנסת לאתר שלנו ? האם ראית את המצגת ? אם עדיין לא נכנסת הכנס לפרטים נוספים. בהצלחה.

טל33

New member
../images/Emo13.gif חיבוק ונשיקה.אהבתי את התגובות

שלך.סוף סוף יש לי מחליפה
.

tsveeka

New member
למה להיות אנטי לחיים? ../images/Emo1.gif

איזו גאווה. "מחליפים" להיות אנטי לחיים? הגברת שמה את כולם בכיס מבחינת ציניות ושליליות. אם היא נהנית מזה אז שיהיה לה לבריאות. טל, אולי אתה והגברת תכירו הכרות עמוקה יותר? יש לכם הרבה מן המשותף.

טל33

New member
איך אתה מצליח לחיות בלי שום חוש

הומור ? עוד לא ראיתי מישהו שכל כך רציני ומתגונן בקשר לעבודה שלו.

tsveeka

New member
קצת פרופוציות

אינני מתגונן. אני מנסה להכניס כאן קצת פרופוציות. אתה ועוד כמה חבר´ה מעמידים את שר"ש או "עבודה מהבית" כלוקש. אין בעייה. אתם לא הראשונים ולא אחרונים. שר"ש בא כשינוי, העניין הוא שהאדם צריך לרצות לשמוע ברצינות מה זה, אחרת זה סתם תחביב. מי שבא כתחביב לשר"ש, ירוויח צ´ק תחביב. הבדיחות הציניות של הגברת מצחיקות לרגע אבל אחרי כמה פעמים של שירשורים זה איבד את הטעם הטוב.

טל33

New member
רצינות יתר.אבל התגובות שלך תמיד

מצליחות לשעשע אותי
lighten up - have some fun

tsveeka

New member
כבוד הדדי זה תנאי ביחסי אנוש

טל אם זה משעשע אותך אז אני שמח. אכן שר"ש או "עבודה מהבית" יכול להיות דבר שעושים אותו בכיף ובקלילות. הצרה היא שאנשים רבים נכנסים לשר"ש ומצפים להיות מיליונרים בין לילה רק בגלל שהשקיעו קצת כסף (קנו כמה מוצרים) וישבו בבית בציפיה לצ´קים. אין חיה כזאת. אכן אפשר לעשות כיף בשר"ש אם כל אחד שנכנס מדבר עם מועמד ומתייחס אליו בכבוד, לא רצינות יתר, כבוד. לכבד את האדם השני זה תנאי הכרחי בכל מצב של יחסי אנוש. אתה רוצה להשתעשע, קדימה, מישהו מונע זאת ממך? אל תצפה שכסף יבוא מזה. שמעת על הביטוי:"עין צוחקת ועין רצינית" משהו כזה במינון הנכון.

טל33

New member
לא מסכים איתך - אני מאוד משתעשע

בעבודה שלי (יש לי מקצוע שאני מאוד אוהב) ואני גם מרוויח ממנה. אני גם שכיר,גם עצמאי,גם נהנה ומשתעשע בעבודתי וגם מרוויח. אשראי וטוב לי

tsveeka

New member
אולי לא הבנת אותי

אני חושב שזה מצוין שיש לך עבודה שאתה נהנה בה ואוהב, מרוויח טוב ומשתעשע וטוב לך. הקו בין הנאה בעבודה לחוסר רצינות מטשטש. בעסק של שר"ש חובה להנות, אחרת אין טעם לעשות אותו בכלל. אבל הרבה אנשים מקבלים מסרים שונים בנוגע לדברים הנאמרים. כשאני אומר ששר"ש זה פשוט וצריך לעשות אותו בכיף, לא כולם מבינים את זה. בקיצור אתה "מיליונר" אם אתה נהנה בעבודתך, אתה אדם שלא חסר לך כלום בקטע המקצועי וזה הרבה.

עבודה מהבית

אוהב לאכול מעל המקלדת? אוהב לגרבץ בזמן העבודה? אוהב לעבוד עם פיג´מה? אוהב שהכלב מלקק לך את הרגליים בזמן העבודה???

Jackbh

New member
עבודה נוחה מהבית באמצעות האינטרנט !

עבודה נוחה מהבית באמצעות האינטרנט ! עזור לנו לפרסם שירותים ברשת ותוכל להשלים הכנסה בשעות הפנאי . שאל אותי כיצד [email protected]

למעלה