עבר לך עוד שבוע..

Z A M i

New member
../images/Emo41.gifעבר לך עוד שבוע..../images/Emo41.gif../images/Emo3.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

ראשונה (?)

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):לא קל - שיר השבוע (כללי):לבכות-ריטה - אלבום השבוע:- - האדם שעשה לכם את השבוע:לא יודעת..המון מהפורום הזה וכמה חברים - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"האם היית שלי כשעטפתי אותך?" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):למה צריך משפט אם יש חיוך? - דבר שהשגתם השבוע:קיבלתי 100 במתמטיקה ו100 בחיבור..אבל נכשלתי באנגלית - מאכל השבוע:בטח מה אבא מבשל עכשיו - משהו שעשה לכם את השבוע:יום ראשון עם החברים,המבחנים הטובים,שני-מפגש - משהו שהרס את השבוע:נכשלתי בטסט ראשון,מה שהיה אתמול,ומשהו שלא ציפיתי לתגובה כזאת ממנו - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:אל תצפו-אל תתאכזבו! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:ת'אמת-שומדבר מיוחד,אולי סופ"ש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לקבוע תאריך לטסט השני,אולי לנסוע סופ"ש לקיבוץ -שיר שפתחתם איתו את השבוע:ליטיום-אוונסנס -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:המון סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): המחשב שלי פורמט וכל התמונות הלכו =[

למה לא....

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): כל הסיפור - שיר השבוע (כללי): Live Forever - Oasis - אלבום השבוע: "סימנים של חולשה" - האדם שעשה לכם את השבוע: חחח לא הרגשתי שהשבוע עבר. - דבר שהשגתם השבוע: את הסיכומים בהיסטוריה (?) - מאכל השבוע: בטטות! - משהו שעשה לכם את השבוע: סבא וסבתא חזרו מהודו חח - משהו שהרס את השבוע: היה די משעמם.... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אממ... וואו בכזה מעמד.... אמממ יש יותר מידי... *עבור* השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חחח הסופ"ש. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אולי יצא לי להגשים איזה עצה שידידה נתנה לי: "לך לישון כל לילה עם חיוך ותקום עם חיוך..." -שיר שפתחתם איתו את השבוע: "אט אט שועייה שועייה" - התקווה 6. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את עמר! אבל אתם לא מכירים אז מזה משנה. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):לא מצאתי ברשת אבל קלטו:

E i t a M a r

New member
אל תדאג....

נשמה... אל תדאג יום יבוא ועוד אלמד (החלפתי כינוי...) בינתיים... תפסיק לקרוא לי מותק!!!

mor000

New member
שבוע מסריח

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין - שיר השבוע (כללי): Goo Goo Dolls - Iris - אלבום השבוע: ריטה ורמי המופע המשותף - האדם שעשה לכם את השבוע: החבר'ה מהבצפר - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"אתה צריך אהבה חדשה כזאת שתעיר אותך ותרצה ממך עוד" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אני אוהב אותך" האחרון שהיה ויהיה \= - דבר שהשגתם השבוע: נשיקה אחרת - מאכל השבוע: מלאווח פיצה ב3 בלילה - משהו שעשה לכם את השבוע: לא הייתי בבצפר כל השבוע - משהו שהרס את השבוע: הוא. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:----- השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לעבור מתמטיקה ותקשורת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אצליח לשכוח, לפחות קצת. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: מממממ לא יודעת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אף אחד סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

mor000

New member
כאילו כמה פעמים ראית אותה ../images/Emo12.gif

ד"א תשני חתימה.

mor000

New member
../images/Emo4.gif

זה כבר לא נכון... בנתיים. כנראה. נדבר כבר.

../images/Emo85.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):ליפול - שיר השבוע (כללי):מלטף ומשקר-עברי לידר - אלבום השבוע:מלטף ומשקר-עברי לידר - האדם שעשה לכם את השבוע:המון - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):החושך הוא חבר שלי ברגעים הכי יפים - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)חחח שמור במערכת - דבר שהשגתם השבוע:אוו - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע:לוינסקי אתמול..תל אביב יום שני - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:דאבל דייט היום..חחחחחח - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:הו הו -שיר שפתחתם איתו את השבוע:שוב-אפרת גוש ויוני בלוך -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

בנה

New member
עייפות..

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):מחפש תשובה - שיר השבוע (כללי):שיר של הפלוגה.. - אלבום השבוע:וואלה..אין כזה:( - האדם שעשה לכם את השבוע:ג'וקר. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"קחי מה שתירצי, מי יסרב לך?" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)-כמה מילים שלה... דבר שהשגתם השבוע:מצטיין. - מאכל השבוע:אורז ושוקולד. - משהו שעשה לכם את השבוע:המטול... - משהו שהרס את השבוע:ריבים מיותרים. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:זמי. אני מתגעגעת:(
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שבוע פרט.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שלא אשבר. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:כל הציפורים.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:זמי

אדם ק

New member
מסוכסך קשה עם הלב

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): תענה לי - שיר השבוע (כללי): אביתר בנאי \ יש לי סיכוי - אלבום השבוע: Bob Dylan \ Desire - האדם שעשה לכם את השבוע: לא חסרים... טול, עדידוש, נירק, אדווה, וכל מי שהיה במפגש... היה מעודד... - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אנחנו תירוץ שעשו ההורים, אנחנו בובות שאיבדו את חוטים, מכסים את הכלום באיפור של שקרים..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אין.... לא שזכור לי... - דבר שהשגתם השבוע: לא הרבה... לראות כמה אנשים חשובים... לשמעו דברים טובים... לראות אנשים... - מאכל השבוע: ארומה - משהו שעשה לכם את השבוע: לראות אנשים... - משהו שהרס את השבוע: אני... היא... ו... כמה דברים מיותרים... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: עזבו אתכם שטויות... לכו לישון... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הסוף... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה שקט... ו... שיעבור מהר... -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Sara \ Bob Dylan -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עדידוש... סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה