עבר לך עוד שבוע..

מומלצ"ש ליום שבת

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): המאה העשרים, תענה לי - שיר השבוע (כללי): alive - אלבום השבוע:נייט - האדם שעשה לכם את השבוע: רונה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "המאה ה-20, יהיו כמו לא היו" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)חחח כ"כ הרבה.. - דבר שהשגתם השבוע: עברתי את פולין בשלום - מאכל השבוע: כנראה שעוף ותפו"א - משהו שעשה לכם את השבוע: לחזור הביתה
- משהו שהרס את השבוע: אמממ...שומדבר - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:חדש?
אין כמו בארץ
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לראות את כולם - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כל מיני דברים -שיר שפתחתם איתו את השבוע: I don't want to miss a thing -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כ"כ הרבה סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): זקופנה

תלכי כבר לעבוד

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): עוד ארון - שיר השבוע (כללי): the kill - אלבום השבוע: משקאות חריפים - האדם שעשה לכם את השבוע: נוי מהרשמי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): הכל עכשיו בסדר - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): היו הרבה. לא זוכר עכשיו - דבר שהשגתם השבוע: נאדה - מאכל השבוע: פופקורן - משהו שעשה לכם את השבוע: המסיבה אתמול - משהו שהרס את השבוע: אין ממש - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תתחפשו בפורים!!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הטיולשנתי!!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלא תהיה שביתה -שיר שפתחתם איתו את השבוע: famous last words -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אין אף אחד מיוחד סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

nils11

New member
פאק אני מכיר אותך.

לא ידוע מאיה, אבל אני מזהה את הפרצוף.. פסיכי:S

Z A M i

New member
את לא פה,את בראש,את ברכבת תחתית

ואולי את בכלל לא אמיתית..
מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):אין - שיר השבוע (כללי):not an adict-k's choise - אלבום השבוע: הדיסק שהכנתי לענבר לאוטו. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):מה שכתוב בתחילת ההודעה יספיק. - דבר שהשגתם השבוע:יום אחד של מנוחה חלקית. - משהו שעשה לכם את השבוע:פורים,חופש,המפגש,נסיעת חצות עם ענבר,בראש העין ובאריאל-אתמול,ושחזרנו לדבר קצת..
.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:מרמור, בואי הביתה.
(ותפסיקי לקרוא לי "זמי", שם למעלה.) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:משכורת. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לעבור בשלום את המועד ב'. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:עדיין לא פתחתי את השבוע. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:זה לא יקרה,אז מיותר להגיד. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אולי אח"כ..

hagitos1

New member
עוד שבוע עבר לו....

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):מלחמה שקטה.. - שיר השבוע (כללי):מממ אין - אלבום השבוע:אין - האדם שעשה לכם את השבוע:טל... - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):מצ'עמם לי.... - דבר שהשגתם השבוע:---- - מאכל השבוע:--- - משהו שעשה לכם את השבוע:השביתה מחר ההופעה מחר... - משהו שהרס את השבוע:וואי יש הרבה מתמטיקה באופן כללי - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:צריך להרוג את כל מי שמלמדת מתמטיקה(רק הרוסיות..) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:ההופעה..(לא של היהודים..) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיהיה לי סולו -שיר שפתחתם איתו את השבוע:--- -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:טל סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

">0_O<"

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):תענה לי - שיר השבוע (כללי):קח את הזעם,שלי-אלג'יר - אלבום השבוע:נאמנות ותשוקה-אלג'יר. - האדם שעשה לכם את השבוע:עדי,תמר ובן. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "מה נשאר עכשיו?" "קח את הזעם ותתחיל לעוף" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "המורה לצרפתית בטוחה שאני אנורקסית אז היא עושה לי הקלות, אנשים עוברים במזדרון ושואלים אם הכל בסדר..ואני לא מבינה.." לא זוכרת עוד - דבר שהשגתם השבוע:כרטיס להופעה של שון לנון
- מאכל השבוע:קפה במקס ברנר. - משהו שעשה לכם את השבוע: הנסיעה לת"א,השביתה. - משהו שהרס את השבוע: מתמטיקה,מאור,הלם שכזה,כמה דברים קטנים. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:מה?ממתי זה? השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להופיע בשלישי עם ההצגה שלנו ולקבל עליה אישור. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:בנה,ענבר,ספיר. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):אהובתי בתמונה לתמר.

../images/Emo14.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): -לעוף שיר השבוע (כללי): -מה שעובר עלי-איפה הילד. אלבום השבוע: -סוף עונת התפוזים. lהאדם שעשה לכם את השבוע: -אחי משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - "את ההית הכל כל כך נכון, הקירות רעדו שדיברת" משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - "אתה נוסע לאילת עם הבית, בונא אתה גר בטיול שנתי"
דבר שהשגתם השבוע: - שיחת טלפון, דיבורים מהלב, וביקור בדירה של אחי. מאכל השבוע: -כל מיני שטויות. בעיקר עוגת שוקולד טעימה ביותר. משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: -אכזבות מאנשים שלא ציפיתי להתאכזב מהם. מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תסמכו על אנשים כל כך מהר. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - בגרות בתאטרון משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שלא יהיו פאשלות, ושהיא תבוא שיר שפתחתם איתו את השבוע: -עוד לא פתחתי האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אותה. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

כי מי רוצה להיות כל כך לא מאושר?

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): הימים שלנו הדגש|- שיר השבוע (כללי): צל כבד - כשניקו תתחיל לדבר, היום זה אנחנו - דנה ברגר - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: |חחח קצת אנשי הפארק. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כי מי רוצה להיות כל כך לא מאושר?" - [היום זה אנחנו - דנה ברגר] - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) לוזוכרת. - דבר שהשגתם השבוע: תובנות עמוקות. - מאכל השבוע: אממ. - משהו שעשה לכם את השבוע: השטויות של האריאלניקים אתמול בפארק. - משהו שהרס את השבוע: הקור שהיה בראש העין אתמול. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: ווי.
. מה זה? חדש? אין לי שום מסר לאומה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: השבוע? יותר היום בערב... הגמר של נולד לרקוד
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שקט גדול. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אם אלה החיים - קרן פלס. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מילי, מיכל, טל
. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אחת מבין כמה תמונות מדהימות ששלחו לי לא מזמן. הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo20.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לא קל. - שיר השבוע (כללי): My Gift of Silence של בלאקפילד. - אלבום השבוע: בלאקפילד 2. - האדם שעשה לכם את השבוע: למה אי אפשר "האדם שהרס לכם את השבוע?.." - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"illusion never changed Into something real" רק כי זה כ"כ נכון.. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "מגיע לה!!"
- דבר שהשגתם השבוע: משהו ששנים רציתי וחיפשתי וספסוף קניתי השבוע. - מאכל השבוע: אנערף. - משהו שעשה לכם את השבוע: המסיבת פורים. :) - משהו שהרס את השבוע: מריבות. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: פשששש זמי! השתכללת. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ללכת כבר לראות הבופור! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: זה! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: רונה קינן - הפעם האחרונה. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חח.. אושרי כהן.
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אין. ;[

אושרי כהן ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

מי בא איתי לראות את "בופור"? ואת. חתיכה שלי.

למעלה