עבר לך עוד שבוע..

The Kinslayer

New member
../images/Emo63.gif"אז מה, אם קנית לי..."../images/Emo67.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): They Want To Kill Me - שיר השבוע (כללי): Your House - Alanis Morissette - אלבום השבוע: ברי סחרוף - נגיעות - האדם שעשה לכם את השבוע: אני לא ממש יודע, חן גרמה לי לחייך. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
|אזהרת קיטשיות|
"מפתח המרחק פתח לי שער של געגועים"
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "כוס אמא שלה ושל האוזנים הענקיות שלה!!!" - דבר שהשגתם השבוע: נהנתי קצת. - מאכל השבוע: וודקה.
- משהו שעשה לכם את השבוע: הידיעה שיש הופעה של ברי בבארי. - משהו שהרס את השבוע: שלא מפסיקים לרצות לסגור את הנעורים. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
"טוב למות בעד ננסי"
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לראות אנשים ישַנים. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה טוב, שיהיה לי כוח לקום לבצפר השבוע. - שיר שפתחתם איתו את השבוע: Missing - Evanescence - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ענבר, עומרי, טל וחן. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

../images/Emo9.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): וואי, הרבה, אבל הכי בסוף תבכו. - שיר השבוע (כללי): דנה ברגר - בומביי, אהבה, עד הקצה, יש בזה טעם - אלבום השבוע: דנה ברגר - עד הקצה
- האדם שעשה לכם את השבוע: ענבר, זמי, עומרי,אלמוג, וכל הצופיפניקים! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אהבה, למה את חייבת כל כך להכאיב?" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): זה היה משבוע שעבר ולא הספקתי לכתוב : שניר מרימה סנדה : "מה זה? ירון חזר מברזיל ולא ידעתי?"
יעל ורז מטיילות בטיילת באילת, פתאום אחד החליט להחמיא להם וצועק : "היי בנות! יא כוסיות, יא דגדגן!"
וגם כל דבר שאלמוג אמרה אתמול פשוט הרג אותי :p
- דבר שהשגתם השבוע: השיחה ההיא סוף סוף,והפורימון שיצא מטורף, ועשיתי נזם!!
- מאכל השבוע: המ. ג'חנון נראה לי - משהו שעשה לכם את השבוע: או-הא
. הפורימון, הנסיעה לאילת, שהתחיל the o.c :p, הנסיעה לראש העין עם ענברנטל, ובחזור עם עומרי.
- משהו שהרס את השבוע: הגעגוע אליו, לראות אותו (ולהרגיש שהרגשות חזרו), המבחן בסוציולוגיה, אמא. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יומולדת לעומרי, ולעבור את המבחנים בתנ"ך ובפסיכולוגיה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה בסדר. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: הדיסק של דנה. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עומרי, דניאל, טל, בנה..

HiLLaBahaR

New member
"יום, יום..."../images/Emo26.gif

מומלצי השבוע: שיר השבוע (של היהודים): מקום אחר שיר השבוע (כללי): avril lavigne - why אלבום השבוע: limp bizkit - chocolate starfish and the hot dog flavored water האדם שעשה לכם את השבוע: גלי
משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "וזה כואב לך נורא עד שאת לא רוצה יותר" משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - "כמו שלך..." - הגיטריסט השמן של beat 69 בטקס עמ"י... קורע! דבר שהשגתם השבוע: אממ... כסף כנראה... מאכל השבוע: היפו שוקולד... כ"כ טעים
משהו שעשה לכם את השבוע: משהו שהרס את השבוע: החוסרים... מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: מי שעובד בלילה, ישן ביום... השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיהיה שבוע טוב... משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיר שפתחתם איתו את השבוע: pink floyd - breath האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: בתאל סתם: תמונה מגניבה שמצאתם ברשת:

מילי17

New member
בא לי שרפרף.

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): הימים שלנו - שיר השבוע (כללי): לה טרנטולה- שאקירה - אלבום השבוע: האחד- אריק ברמן - האדם שעשה לכם את השבוע: ליז וליאור - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): יום חדש נפלא - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אפשר לזיין את העולם גם עם הרגליים - דבר שהשגתם השבוע: תמונה השחור לבן של הפועלים העייפים משנקין. מעלפת. - מאכל השבוע: אייס קפוצינו. הרבה. - משהו שעשה לכם את השבוע: היום הולדת של ליאורי
ושישי-שנקין עם ליז. - משהו שהרס את השבוע: עמוססססססססס - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: ירוק בקבוק זה הצבע הקיץ של השנה. תפנימו. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: רביעי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לראות את שנשונה סוף סוף
ברוכה השווה לארץ בלונדה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: in the club -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שנשונה בטירוף! סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת . מלאני פרה המדהימה

ב י ז י

New member
../images/Emo201.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אמן - שיר השבוע (כללי): מלאך- אביב גפן - אלבום השבוע: פחד מוות - האדם שעשה לכם את השבוע: ואי, היו הרבה.. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "את לא כמו כולן, הכי מיוחדת" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): כל מה שיוצא לו מהפה.. - דבר שהשגתם השבוע: הייתי גם בהופעה של דילמה וגם בהופעה של היהודים וכל זה ביום אחד [ועוד להופעה של היהודים נכנסתי בחינם] - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעות ביום שבת, מפגש פורום, בית ריק אצל סער - משהו שהרס את השבוע: היא, מעצבנת מדי. הגיוס שלו. ביטול טיול שנתי
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תהיו חופשיים#$^ השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה טוב, וניקח הכל בקלות -שיר שפתחתם איתו את השבוע: דנה ברגר- תוך כדי תנועה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

חנושש

New member
שביתה../images/Emo9.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):- - שיר השבוע (כללי):eek:therside-red hot - אלבום השבוע:mp
- האדם שעשה לכם את השבוע:דניאל
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):<אני שונאת את הקטגוריה הזאת!> - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "את לא מכבדת,את חברה של ידין ואת לא מכבדת גם"
"נשר יושב בבר,שותה וזה.. פתאום נכנס פיל אומר לו:"יו.. אתה נשר,אתה יודע שיש בירה על שמך?!" . הנשר בתגובה: "מה?!:O,יש בירה נחום?""
- דבר שהשגתם השבוע:ת"ז :] - מאכל השבוע: שניצל. - משהו שעשה לכם את השבוע: יום שני ויום רביעי. - משהו שהרס את השבוע: כאבי בטן
. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תשתו וודקה!
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שייגמר? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אעבור את המבחן במתמטיקה<איף,ההתשה> -שיר שפתחתם איתו את השבוע:- -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: דניאל!(
)

liloosh tt

New member
You should know the space is holy

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):נההההה... - שיר השבוע (כללי): סוף הלילה-איה כורם - אלבום השבוע: של איה. - האדם שעשה לכם את השבוע:וואו כולם, כל מי שנכח בשבוע המטורף הזה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לעולם לא תהיה לי אחרת, והשמש זוכרת כה נשבעתי לך כאן. עד יומך האחרון לא תדעי מהו עצב, ותשבי ערב ערב, עימי בשולחן". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "די די נו לכי, אני שיכור, ואני עוד שנייה מנשק אותך..זה יהיה גילוי לביות! אעע!" "אני הרי שפוי..." "דנה עדיני ואת, זה ואוו, אני מ א ו ה ב, שתי לבנלבנות שפנפנות! בבוקר אני אקום כמו מלך, אחת ישנה בצד ימין ואחת ישנה בצד... ימין!" כל הדברי שיכרון שהלכו שם:) ועוד. - דבר שהשגתם השבוע: משכורת חע. - מאכל השבוע: טעמי! - משהו שעשה לכם את השבוע:החופש, וללכת לביה"ס רק יום אחד:) - משהו שהרס את השבוע: חמישי קצת. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תשתו. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מחר טיול שנתי! חופש יום רביעי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלא יהיה אלכוהול. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: nelly - say it right -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אוחנה, טוב? ואת הקטני שלי
. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): להקת המחול הקיבוצית.

קודם כל יוני, אני יודעת

להגיד הרבה יותר מפוינט, ואפילו לעשות! (רקדתי פעם.) וחוצמזה, מה הקשר?

נו...

כי הוא כל הזמן זורק מונחים שקשורים לריקוד ולא מבין בזה כלום... (כמו גם כל האלה שהחליטו שהם מבינים משהו מהחיים שלהם והגיעו למסקנה שליוליה מגיע לזכות.. תמותו!)

hadas2401

New member
"שפדשה באטיטיוד"?

מה לעזאזל? את סה"כ יוליה קטנה, מה חשת.

ישששששששששששששששש

נשברת!!! והתפלקה לי שם "ש" אחת... זה היה אמור להיות "פדשה" ואין לי כח לנקד.. ואחותך יוליה! יווווווווווווווווו כמה התעצבנתי!!!

hadas2401

New member
padeshe?

יעני כמו פה דה בורה רק עם שה? [ובלי ה-בורה.] קיצר מזה? חחח אתמול בג'אז, המורה שלי כזה- "תעשו שנה.." [shene] ואני כזה- "מה זה? זה מה שמיכל אמדורסקי תמיד אומרת!" חח

למעלה