You should know the space is holy
מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):נההההה... - שיר השבוע (כללי): סוף הלילה-איה כורם - אלבום השבוע: של איה. - האדם שעשה לכם את השבוע:וואו כולם, כל מי שנכח בשבוע המטורף הזה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לעולם לא תהיה לי אחרת, והשמש זוכרת כה נשבעתי לך כאן. עד יומך האחרון לא תדעי מהו עצב, ותשבי ערב ערב, עימי בשולחן". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "די די נו לכי, אני שיכור, ואני עוד שנייה מנשק אותך..זה יהיה גילוי לביות! אעע!" "אני הרי שפוי..." "דנה עדיני ואת, זה ואוו, אני מ א ו ה ב, שתי לבנלבנות שפנפנות! בבוקר אני אקום כמו מלך, אחת ישנה בצד ימין ואחת ישנה בצד... ימין!" כל הדברי שיכרון שהלכו שם
ועוד. - דבר שהשגתם השבוע: משכורת חע. - מאכל השבוע: טעמי! - משהו שעשה לכם את השבוע:החופש, וללכת לביה"ס רק יום אחד
- משהו שהרס את השבוע: חמישי קצת. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תשתו. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מחר טיול שנתי! חופש יום רביעי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלא יהיה אלכוהול. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: nelly - say it right -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אוחנה, טוב? ואת הקטני שלי
. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): להקת המחול הקיבוצית.