עדכון יומי 24.9, יום 24

• פותח הנושא Aeon
  • פורסם בתאריך
אחרי זה הם דיברו בחוץ..

ג'ני: "את מתנהגת כמו ברברית!" עינב: "את קוראת לי ברברית?" ג'ני: "כן, את ברברית!"..

babylon4

New member
עכשיו בבית האח הגדול: פותחים את החצר לשעה

משתתפי תכנית האח הגדול קיבלו בשעה 14:00 הודעה כי בעוד כחצי שעה החצר תפתח לדיירי הבית (לאחר שהייתה סגורה בשעתיים האחרונות) וכל דיירי הבית יקבלו הודעה בחצר. כמו כן, הדיירים יישארו מסוגרים בחצר ולא יוכלו להכנס לתוך בית האח הגדול למשך של שעה. כמו כן, ג'ני התחילה לאבד סבלנות כלפי עינב על סגנון הדיבור שלה והתהגותה.

מיכלי127

New member
לא נראה לכם יתרון מטורף.....

אתם לא חושבים שזה שיכנס לוילה בשבועות הקרובים יהיה לו יתרון על כולם.. הוא יודע בידיוק מה כל אחד חושב, מי רמאי, מי אמיתי , עם מי כדאי להתחבר וכאלה. זה אפילו קצת לא פייר לדיירי הבית... לא חושבים?? אבל סבבה למי שנכנס : )

לא .

נראה לך שהחבורה שנמצאת כרגע בדירה תשמח לקבל אאוטסיידר מבחוץ ? הריי שכולם יתאגדו נגדו כל הקליקות יאחדו כוחות להדיח את הפולש הזר . הם גם לא יהיו מוכנים שמישהו שעשה " קיצור דרך " יזכה בפרס הגדול . זה מהר מאוד יהפוך ל " אנחנו והוא " . אלא אם המתמודד/ת החדש/ה ידע לשחק את המשחק האסטרטגי ממש ממש נכון . מבחינה אסטרטגית מחכה לזה או לזאת שיכנסו אתגר מטורף .

droriko

New member
זה גם משהו סוציולוגי

גם בוילה הזו וגם מחוץ לה, אדם חדש שמגיע למקום מגובש חברתית, תמיד נתפס כחלש ומוקצה, בלי קשר למעלות והמגרעות שלו.

ליאורי13

New member
שיפרה:

צוחקת מכל דבר מה שמראה שהיא לא חכמה במיוחד ידוע שמי שצוחק מכל דבר זה בנאדם טיפש היא לא באה לי טוב,רק אני שומעת עותה,שמה על מיוט

Jo_

New member
ראשית, 'אותה' כותבים ב-א'...

שנית, אני לא בטוחה ששפרה היא אחת כזו שצוחקת מכל דבר, וגם אם נניח לרגע שכן, יש סבירות יותר גבוהה שזה יקרה מחוסר בטחון ולא מטפשות. שלישית, סייג לחוכמה שתיקה. יום טוב, ג'ואי.

Jason2

New member
המשימה שלהם היום

יש להם 4 שעות שינה לכולם למשך 48 שעות והם סיכנו 50 אחוז מהתקציב. נראה לי שזו משימה גם למכורים לתוכנית, בד"כ הולכים לישון כשהם הולכים לישון, מה עכשיו?

א ח ת18

New member
../images/Emo67.gif

אני נראה לי בבעיה.. גמילה דחוף חח אתמול נשארתי עד הבוקר לראות איך שי מעיר אותם

גנאוש

New member
אני הצלחתי עכשיו לעבור שעה שלמה

בלי להסתכל והרגשתי בצורה מטופשת לחלוטין מאוד גאה בעצמי. אני חושבת שגם אני בבעיה...

למעלה