עדכון יומי 24.9, יום 24

• פותח הנושא Aeon
  • פורסם בתאריך

Aeon

New member
כולם ערים חוץ מרנין

נראה לי ששי הצליח הקטע הוא שלאון ורנין צימחונים והפרס לא לא כ"כ רלוונטי אליהם נראה איך לאון יקבל את זה...

ShukyD

New member
תמונה יפה

ממש יפה לראות את כולם עומדים ומתפללים ביחד על הבוקר

דורוN

New member
אני לא מבין איך לא פסלו לשי את המשימה

הרי אתמול בלילה הוא אמר לכולם שאם הם יקומו לבקש סליחות האח הגדול יביאו לו קלטת מהחברה שלו. אבל האח הגדול אמר לו לשכנע אותם לקום לזריחה בלי להזכיר קשר לאח הגדול או למשימה מסויימת שניתנה לו. ואגב, הוא אמר לו לגרום להם להתפעל, דבר שלא קרה.

דנדוש31

New member
לדעתי הוא הצליח במשימה

כי הוא הוכיח את כושר המנהיגות והכריזמתיות , כי הם קמו כביכול בשביל משהו שהוא רק לו עצמו (קלטת מהחברה ) ובכל זאת שכנע אותם לקום , אפילו נעמה קמה
בשביל ששי יקבל קלטת מחברתו ... רנין לא קמה כי היא לא יהודייה ואפשר להבין שהיא לא תאמר סליחות. רק מסכנים הצמחונים , כמה יש? לאון ,ונסה , מי עוד ? אני מקווה שיפצו אותם ויביא להם טופו על האש או משהו כזה ...

אני מבין איך לא פסלו

יש מצב שאפילו ההפקה עזרה לו בשעה 5:40 הייתי ער וראיתי שהוא ישן ואז המצלמה זזה ממנו לכו תדעו אולי ההפקה גרמה לו לקום איכשהו

האח הגדול טרם אמר את דברו

האח הגדול טרם אמר אם שי עמד במשימה או לא, כך שבהלחט יכול להיות שמשימתו תפסל. לא אני הייתי האח הגדול, הייתי מכריז על כשלון משימתו.

N o a m V

New member
שיחה בין צבר וונסה על איתי

היא אומרת שהיא לא רוצה שהוא יהיה אווטסיידר כזה, אמרה שהיא מעריכה אותו והוא בחור על רמה, דומה לו באופי והם מאוד דומים ואם יהיה מישהו נגדו היא תגן עליו......שי נכנס ואמר לה שכולם אוהבים אותו ....

N o a m V

New member
יוסי הזה קרע אותי עכשיו

יש שיחה בין אשר, רנין, איתי, יוסי על עובדים זרים....קיצור יוסי זרק להם : " אני עבדתי 7 שנים באוסטרליה ומילה אחת אני לא יודע באוסטרלית "

למעלה