עדכון מקרליין
(כפי שהבטחתי)

../images/Emo41.gifעדכון מקרליין../images/Emo41.gif (כפי שהבטחתי)

אז אחרי שביררתי עבור כל מי שביקשה אם יש בלקים של קרליין את הרעלנים קיבלתי תשובה רשמית שכל הלקים אינם נושאים את 3 החומרים הללו. צפירת הרגעה , אפשר לעבור לנוח

RUTHIE1

New member
איזה כיף , קניתי השבוע אחד מהחדשים שלהם

ב-10 שקלים...

iefrat

New member
צבעים רבים אזלו מהמדפים,יש ביקורת איכות?

השבוע הייתי בשני סניפים בירושלים ואחד בחולון, והיו להם מעט גוונים: כחול, כתום ואדום וכן בהירים עדינים. בכל הסניפים נאמר לי ש"חטפו" אותם. קריאתי באחת התגובות שקרליין ושיק מיוצרים באותו מקום, האם נכון?

נחטפו כנראה כי המחיר היה אטרקטיבי

בכל זאת 10 ש"ח ללק זה אחלה
. לא יודעת לגבי עניין שיק.

סקרמנטה

New member
שיק מייצרים עבור קרליין

גם אני התלהבתי מהמחיר, ואצתי רצתי לסופר-פארם. דגמתי כמה בקבוקים מה"אמבטיה" הגדולה, ומנסיוני הקודם (כתבתי כאן על כך בעבר) עם קרליין הצצתי בתחתיתו של כל בקבוק. גם הפעם הכיתוב במדבקה שם העיד שהלק מיוצר ע"י שיק עבור קרליין... צירפתי את העובדה הזו לעובדה שאין על הבקבוק רשימת מרכיבים ולעובדה שבאתר של קרליין אין שום רמז ללקים שלהם (קל וחומר למרכיביהם) ומיד החזרתי לאמבטיה. זה לא אומר שיש רעלנים בלקים שלהם. זה אומר שלגיטימי ומותר לי לחשוד שכן יש ולהעדיף לא לקנות אותם. צודקת, נכון?

קודם כל הכל לגיטימי

אבל בואו נכנס לפרופורציות כי לטעמי האישי הנושא הזה התלקח יותר ממה שצריך. קרליין ענו חי תשובה רצינית אחרי בדיקה מעמיקה. אין סחבה לחשוד שאם אומרים שאין אז יש. אני אשמח להעביר את עניין הדגשת ה׳ 3Free לקרליין.

Harlot

New member
צודקת. משהו חשוד כאן

ובכלל - אין חוק שמחייב רישום המרכיבים על הבקבוק?: מעניין מה משרד הבריאות היה אומר על זה...

zivitush

New member
אזלו הלאקים של קרליין?? יש לזה כמה סיבות:

1י תכן והיית בסניפי המשביר. לא כל הגוונים נמצאים בגיוון. 2.שיק מייצרת עבור קרליין את הלאקים כיצרןבלבד. הלאקים מיוצרים על פי פורמולה ייחודית לקרליין.

Harlot

New member
חדשות מצוינות!

אם כי אני לא אוהבת את זה שרשימת הרכיבים לא רשומה על הבקבוק.

zivitush

New member
תודה בולשת.. אכן הלאקים של קרליין אינם מכילים

רעלנים. ןכן, שיק , הוא היצרן,, הממלא, עבור קרליין לפי פורמולה ייחודית לקרליין. לגבי כתיבת המרכיבים, מפאת חוסר מקום על בקבוקי הלאק, גם משרד הבריאות מתחשב בכך ואינו מחייב רישום. כמו על עפרונות עיניים ושפתיים:) תודה בנות על האמון במוצרי קרליין.

Marble Arch

New member
../images/Emo13.gifיפה..

עדיין אני חושבת שזה יתרון לכתוב על הבקבוק "ללא רעלנים" ורק מגדיל מכירות..

bottlegennie

New member
יש!

רציתי באמת לקנות כמה לקים מקרליין, אבל תהיתי לגבי הנושא... תודה רבה על העדכון!

למעלה