עדכונים אחרי פרק ההדחה

../images/Emo41.gif עדכונים אחרי פרק ההדחה ../images/Emo41.gif

אשר וצבר מתווכחים שפרה לאשר" איכזבת אותי"

BeN ShaDe

New member
אוי ששפרה תשתוק כבר.

כאילו היא לא כל שבוע מעמידה את אשר להדחה בגלל הדת. שתשתוק כבר הצבועה הזאת. כ"כ חבל שהיא לא הולכת הביתה השבוע.

יNOT

New member
אבל היא צודקת מבחינה מסויימת

היא מסתכלת עליו כאדם לובש כיפה, ןמצפה ממנו לאמות מוסר שונות משלה, ואולי אף טובות יותר

droriko

New member
שקודם תצפה מעצמה להתנהג טוב יותר

שלא תתלה את אמות המוסר שלה בבן אדם אחר, מבלי שהוא בחר בזה אפילו

יNOT

New member
היא מגיבה בהתאם למה שהיא מצפה מי שלפי

דעתה אמור להיות טוב ממנה, דווקא בגלל שהוא חובש כיפה, ודווקא בגלל שהיא באה מהעולם הזה גם.

sapie

New member
לא יודעת מה איתכם..

אני ממש מרוצה מהמצב שנוצר.. הגיע הזמן שאשר יועמד להדחה... הוא צריך לשלם מחיר על המעשים שלו מה הוא חשב שההפקה תעלים עיין? אז נכון הם העלימו עיין מדברים שהם לא ברורים כמו התככים של שי .. אבל זה היה מממש שקוף אפילו מאשר ציפיתי לקצת יותר תחמנות. אז אולי הגיע הזמן שהוא יילך הבייתה.. ואף אחד לא שם לב לעזעזל שלרנין וליוסי היה אותו מספר קולות?למה הוא עלה להדחה והיא לא? היא חייבת לעוף כבר!!1

luluz

New member
לא היה להם! הנה רשימת ההצבעות והיא מדוייקת:

ונסה- רנין ושי שי- עינב וקרן אשר- שפרא וצבר קרן- שפרא וצבר איתי- רנין וקרן עינב- שפרא וצבר לאון[יימח שמו]- יוסי וקרן צבר- יוסי ואשר [!!!] רנין- ונסה ואיתי שפרא- יוסי ועינב יוסי- שפרא וצבר סה"כ: שפרא=4 צבר=4 קרן=3 יוסי=3 רנין-2 עינב=2 ונסה=1 איתי=1 אשר=1 שי=1 ליאון=0

היפ הופ1

New member
שאני חושבת על זה עכשיו

אז קרן שפרה וצבר כל שבוע יצביעו לעינב וזה מצויין

לא דווקא. בגלל.

בגלל שבבית חם וערוץ 20 לא עובד אז כולם נכנסים לאתר ויוצרים עומס עד שהוא קורס.. מי שנכנס נכנס ומי שלא הספיק שייחכה לערוץ 20

לכל אלה שחושבים שעשו דווקא לקרן

גם אם צבר ושפרה היו מועמדים להדחה קרן היתה מודחת! בוודאות! ככה שזה לא משנה...

צבר לאשר: "אתה בן אדם קטן, אין לך יושר"

"אתה בן אדם קטן בלי אומץ לב, אין לך יושר ולא ספורטיביות". שפרה מבקשת "אם פגעתי בך תבוא ותדבר איתי"

למעלה