עדכונים אחרי פרק ההדחה

LoveMyLife

New member
מה פתאום!

היא אמרה על צבר שהוא קרא לה חזירה וגרגרנית! אתה טועה.. שפרה בחרה בעינב ויוסי.

אולי היא רוצה שישכנעו אותה , אבל הוא נחש כי

הוא מת שעינב תעוף. כל שבוע הוא שם את עינב בגריל והיא טיפשה שעדיין לא מדיחה אותו.

AgAm S

New member
מה היה בין צבר לאשר ?

טוב שהאמ אמא של האתר לא היה תקוע

matankzr

New member
כמה מילים...

אני בטוח שדי הרבה פה לא מרוצים ממה שקרה הערב.. אני בכל אופן לא יודע מה איתכם... אבל אני לא מרוצה מזה שהראו רק את אשר ועינב ולא את שי וצבר שהם כל היום מדברים רק על זה... במיוחד שי. מי שאומר שהוא מפסי' לראות את התוכנית. די לשקר חחח שכל אחד פה ירשום להם מייל לפה: [email protected] צריך לרשום להם שכל הכבוד להם שהם שומרים על החוקים. אבל עינב צודקת! (לפי דעתי) גם שי וצבר עברו על החוקים ולא רק פעם אחת. צריך להבהיר להם שאנחנו לא רוצים דן מנו חדש בטלויזיה! צריך להראות להם שלא אוהבים את שי... שהם יראו שכולם מפציצים אותם במיילים לגבי זה הם יעשו עם זה משהו. ואפשר גם לאיים עליהם או משהו כזה חחח :p

קלטתם???? עינב כבר שעה בחדר של האח הגדול

קרן רצתה ללכת לאח הגדול ואשר אמר לה שזה מישהו אחר לגמרי שם! כ-ל ההפקה מנסים לשכנע את עינב להשאר!! אתם קולטים?? אסור לה להשאר היא צריכה לעוף משם ומהר! הפקה זונה!!

rebecca121

New member
מוזר....

גם כשההפקה מתערבת לטובת חוקי המשחק אז צריכים עצומות... הם עברו על החוקים -> הם הועמדו להדחה. באיזו עוד תוכנית ריאלטי ראית דבר כזה? כול הכבוד להפקה!!

yshy

New member
אשר ועינב להדחה

בושה מה שעשו, ועוד יש מי שמציג אותם כצדיקים. לא שמעתם על המשפט "חיו ותנו לחיות". אם אורח חיים של אדם חילוני מפריע להם עד כדי כך שמאחלים שיחנק ויתפוצץ, חייבים להוריד אותם מהעץ הגבוה שטיפסו עליו. שיפסיק כבר לדבר על כבוד, למי הוא נותן כבוד? לטובתו, שיעשה את הכפור בחיק משפחתו המורחבת ולא יסבול מהדווקא שעושים לו. עינב חושבת שבגלל הרייטינג של משפחת בובליל היא זו שקובעת את חוקי המשחק ממש כמו שהיא עושה בבית שלה, וכנראה עדיין לא הבינה שלא כך הדבר. שיפסיקו כבר לדבר על הצדיקות שלהם, על כבוד שנלקח מהם ועל לשון הרע שהוא חלק מהם לא פחות. מגיע להם ודי להיות יפי נפש ולרחם על המסכנים האלה בבית.

למעלה