עדכונים אחרי פרק ההדחה

RoGeR MaSoN

New member
איזה מספר יש לכל מועמד?

אני זוכר שיוסי 1 וקרן 4 איזה מספר עינב ואיזה אשר?

RoGeR MaSoN

New member
אפשר את המספרים של כל המתמודדים?

אני רוצה להצביע..
תודה רבה!

ח מ ס ה

New member
תרגיל מסריח של ההפקה!! המשחק מכור!

אני מקווה שעינב ויוסי יעזבו את התוכנית ואז הרייטינג מתרסק לקרשים! בושה וחרפה.

droriko

New member
צריך להשאיר את שי רק בשביל הקומדיה

אשר מספר לו בשבת על האטריות בשבת ושי בשיא התוקף אומר לו "עזוב אותך אלה לא יודעים לכבד אף אחד, הם עושים רק דווקא" פתאום עכשיו איך שאשר ועינב הולכים לחדרו הוא אומר בסלון ליד צבר ושיפרה " מה זה להצביע לבן אדם בגלל שעשה אטריות בשבת? מה אתה ילד קטן? הם הורסים את המשחק" מזכיר לי איזה מערכון של הגשש החיוור האמת, לא זוכר ת'שם

droriko

New member
אם שי חושב שהוא יכול להמשיך אם זה הרבה

הוא ממש טועה הרי בתכלס זה בית קטן , דברים תוך שניה עוברים מפה לאוזן , כמה זמן כבר צריך לקחת כדי לקלוט שהבן אדם שקרן מזוייף (ונסה כבר קלטה את זה, גם צבר ובגלל זה הוא רואה בו בן ברית, מעניין כמה זמן יקח לשאר להבין)

MissPop

New member
לדעתי צריך להשיאר את אשר בתוכנית

הוא צדק כשנעלב משפרה וצבר (ושפרה באמת מעצבנת, מתנשאת), אבל אשר צדק כשהוא נעלב, לפחות היו שואלים, בכל זאת אמא שלו הכינה למה שהוא לא יהנה גם, במיוחד כשהם באים מרקע דתי.... שיעשו מה שהם רוצים אבל טיפת כבוד. אני חושבת שכדאי להצביע לאשר למרות שיש לי תחושה שהוא ועינב יעזבו השבוע. אני מתפלאת שעל שי לא אמרו כלום, הייתי בטוחה שהוא וקרן יהיו מועמדים להדחה כי הם אלה שכל הזמן בוחשים... איכס. שי הלך וישב כל היום עם עינב ואשר ולכלך על צבר ושפרה ובסוף הלך ואמר שלא אכפת לו שעינב ואשר בוכים בחדר...זה לא יפה. נראה לי שבכוונה יצרו סיטואציה כזו כדי ליצור אקשן... מסקנה? להעיף את קרן ולהשאיר את אשר. אשר ניסה לא להתערב בכל הגועל שעינב ושי יצרו. בכל מקרה, שפרה מגעילה אותי.

אאאאאפפפפפפללללללללייייייייההההההההה

שאשכנזים משכילים כמו צבר ושפרה יחזיקו עד הסוף ואנשים לא משכילים ומעדות המזרח יעופו רק כדי להפטר מהשעיר לעזאזאל בידיוק כמו שעינב אמרה והיא צודקת רק שזה הגיע לעינב יוסי ואשר שמסתבר ששלושתם מעדות המזרח והם לא אנשים משכילים ולא מהפריפריה העדיפו להעניש.. חצופים.. לא פייר וזו אפליה לשמה..

rebecca121

New member
כי הם לא מטומטמים כמו אשר ועינב

עלק קודים...משחקים אותה מודיעין שי לפחות חכם ולא עושה את זה מול המצלמות אלא למטה, בדרך חוקית מה שנקרא.

shvartz2

New member
סוף סוף יש צדק

אנשים להצביע לקרן ולשלוח את אשר עינב ויוסי הביתה וכמה שיותר מהר . הצביעו קרן קרן קרן קרן קרן קרן קרן קרן קרן .

rebecca121

New member
גם אני שואלת את עצמי...

משהו מוזר פה. מישהו ספר את הקולות?

למעלה