עדכונים מהבית, יום 38, ה-8.10

mui mui

New member
מה שיקרה לפי דעתי בשבוע הבא

עכשיו עינב ואשר עושים עבודה טובה על צבר.. (אשר שנייה לפני אמר לשי .. ראיתי איך הוא חייך כשהודיעו.. כלומר עדיין יש לו כעס כלפי צבר) שניהם מודיעים לו שזה לא היה אישי כלפיו זה בגלל ששבת פתח מאפייה.. ולקחו אותו ואת שפרה כאחד. ואת שפרה הם עפ"י מה שהבנתי מתכוונים לשים על הגריל כל שבוע.. הם עדיין בטוחים שהם עושים בכוונה.. ואלו שטענו שלעינב אין שכל.. היא הוסיפה לומר.. שלא כדאי שימשיכו לשחק לידיהם של אחרים שירקדו על ה'מנדרג' נראה שצבר קנה את זה.. אני מאמינה שלא יצביע להם.. שפרה תצביע כמו קודם.. עינב ואשר יצביעו כמו קודם - שפרה וצבר כל השאר יכולים לרקוד על החתונה.. אני מאמינה ששבוע הבא לצערי הרב.. שפרה יוצאת.. במידה וכן.. אני מפסיקה לצפות ואשמע בסיום התוכנית דרך העיתון מי קיבל את המיליון.. הסיבה.. הסיבה להדחה.. אשכנזיה, חכמה ודתייה לשעבר.. . בוריס - עף כי לא הכירו אותו והיה שקט גני - על אותו עיקרון ערן- על השטויות שאמר ועשה קרן - כנ"ל נעמה- מהפקה פקה.. אסטרטגיה לא נכונה.. -אצל כולם היה הגיון.. אף אחד לא הודח בגלל דת צבע מין גזע וכו.. מעניין היכן עכשיו יהיה צבר.. האם הוא יתרחק משפרה שיבין שבגללה הוא מקבל קולות הדחה..?? יאללה.. תרשמו את דעתכם..

Jason2

New member
זה תלוי במי שיהיה מועמד איתה

כי יש כאלה שפחות פופולרים ממנה.

ShukyD

New member
../images/Emo41.gif עדכונים מהבית, יום 38, ה-8.10 ../images/Emo41.gif

נא לשרשר לכאן את כל העדכונים מעכשיו ועד מחר בצהריים מי שמתכוון להיות כאן מחר בצהריים שיהיה לו לבריאות, רק בלי יותר מדי בלאגן מי שלא - שיהיה צום קל ו\או שמירה נעימה וזהו, להתפרע אע וקיבלתי מסרים על קללות אז נא להרגע, או שאתם צריכים עוד תזכורת של התקנון? תתפרעו

תיאוריה: למה קרן הודחה?

ההפקה ירתה לעצמה ברגל באופן הכי מטופש שאפשר היה לעשות זאת. כל טיפש מבין, שהכי חשוב להפקה זה רייטינג, ובמילים פשוטות יותר, רומנטיקה/סקס. קרן היתה האופציה היחידה! היא כבר הספיקה לספק לנו גם רומנטיקה וגם סקס, (נו טוב, לא ממש סקס אבל לא רחוק מזה) והיא גם הברבי היחידה בבית נכון להיום! (אוי בחייכם, רנין? בעעע..) ההפקה רצתה את שפרה וצבר בבית כי הם נראו אופציה טובה לרומנטיקה. מה שההפקה לא השכילה להבין זה שרומנטיקה ששיפרה מעורבת בה לא מעניינת אף אחד כי שפרה היא היצור השנוא ביותר בעיניי הצופים בבית ויעיד על כך הפורום הזה! אי לכך החליטה ההפקה להתערב בגסות ולהפר את הכלל הכי בסיסי בפורמט האח הגדול. לחשוף את הדיירים למצלמות. כחטא על פשע הוסיפה ההפקה את הסלקטיביות שבנקיטת סנקציות בפעם הראשונה דוקא במקרה הזה אחרי אין סוף סלחנות כלפי הדיירים על זלזולם בחוקים. שני התקדימים האלה, הפכו את המגמתיות שבעניין לשקופה ובכך הרגיזו פלאים את הצופים בבית. כלומר, אותנו. גם כי אנחנו רוצים ריאליטי, ולא משהו מוכתב מראש, וגם כי גנבו מאיתנו את הכח שהיה אמור להיות בלעדית בידינו. גם הזעם הזה השתקף בפורום באופן בולט. כתוצאה מכך החלטנו כולנו להצביע הצבעה שהיא ללא ספק הצבעת מחאה. כי אם תשימו לב, את קרן אף אחד מאיתנו לא ממש רצה להעיף אם ניקח שוב את הפורום כאינדיקציה. אלא מה, כולם סימסו לאשר ועינב כדי לסרס את הניסיון של ההפקה לסרס אותנו. הם לא איפשרו לנו לשפד את שיפרה, ואנחנו כנקמה לא אפשרנו להם לשפד את אשר/עינב, למרות שבכל קונסטלציה אחרת, בלי ההיתערבות של ההפקה, מאד יתכן שאחד משניהם היה עף כי לא באמת חיבבנו אף אחד מהם. ברגע שהחלטנו להשאיר את הצמד אשר-עינב, נותרו רק בובליל וקרן כאופציות. את בובליל כולנו אוהבים. אין מה לעשות, הוא האידיוט הכי חמוד שפגשנו אי פעם ומי שהיה צריך עוד דוגמא לזה קיבל אותה היום כשהוא שמע שהוא נשאר. (``איך אני משחק אותה, הא? תודה רבה לטל הזה.. טוב טוב הנה אני אשתדל לשתוק`` אם זה לא חמוד, אז אין לי הגדרה למלה חמוד) וכך קרה שקרן שילמה את מחיר הנקמה שלנו בהפקה על לא עוול (כמעט) בכפה. אז בהזדמנות זו, אדון טל, (ארז, ארז טל כמובן) שתי המלצות. א. תנסה לא לקבוע עבורנו מה ומי אנחנו רוצים ואוהבים לראות. ב. מותר לך מפעם לפעם להציץ כאן בפורום. כך שאם תתעקש ל`התערב` בתוכנית, לפחות תדע איך לעשות זאת לשביעות רצוננו ובכך תמנע מעצמך את נחת זרוענו ואת הריסת הקונספט.

טלטוש

New member
הפסקתי לקרוא אחרי מה שכתבת על שפרה

זה שאת/ה לא אוהב/ת את שפרה לא אומר שכל הפורום לא אוהב אותה. ובכלל לפי התחושה שלי, לכל מי שיש שונאים בפורום הזה, יש גם באותה כמות תומכים. אז חבל שיש הכללות. עכשיו אמשיך לקרוא

יסמין69

New member
ני לא סובלת את שפרה-היא מעצבנת!

היא לא אמיתית! הכל פוזה -לא יודעת מה יש בה משהו מעצבן

kukunet

New member
שפרה

צדקנית, מתחסדת וממש לא אמיתית. אפילו לא ברור לי מה היא חשה כלפי ליאון המסכן,

Saladin

New member
כל כך פשוט להגדיר את זה.

פשוט אין לה מספיק אישיות. בגלל זה היא מעצבנת אתכם. ואני, בתור אחד שמנסה לפתח לעצמו אישיות אבל לוקח לו הרבה זמן, דווקא מזדהה איתה בגלל הדבר הזה. שפרה היא הבחורה הכי לא-מזיקה בבית. מה אתם רוצים ממנה לעזאזל?

איתי בל

New member
אין לי כוח לקרוא מה שכתבת

כתבת גם שטויות אז זה לא משנה בקיצור קרן משעממת היא לא ברבית היא לא תהיה שם אף אחד והיא לא נותנת שום דבר ההפקה לא בחרה להעיף את קרן אנחנו העפנו את קרן כי היא משעממת היא משעממת היא לא נותנת רייטינג לא נותנת רייטינג היא עפה זה לופ נקודה אם אתה בונה על סקס תבנה על ונסה

אין מה לבנות, זה כבר קרה פעמיים...

כשאיתי וונסה השתחשכו במיטה אבל המצלמות כמובן לא ממש הראו... אלא יותר בין לבין...

קופנגן

New member
כל התיאוריות לא נכונות

זו עונה ראשונה של האח הגדול בישראל. אני מכיר מישהי שהייתה רואה כל עונה של התוכנית במדינה באירופה., שהגיעה כבר לעונה 7 שם שם מסתבר, האח הגדול הוא אלוהים עבור הדיירים. אף אחד לא היה מעז לדבר אליו כמו שעינב דיברה. שם לא מעניין אותם אם זה מועמד מוביל, או לא מוביל, חוקים זה חוקים. הייתה שם מועמדת אחת שהובילה לכל אורך התוכנית, עשתה עבירה חמורה ופשוט הדיחו אותה ההפקה. בלי רחמים. אם מתמודד אומר שהוא רוצה ללכת, לא מתווכחים איתו, אומרים לו לארוז מזוודה ומשחררים אותו לחופשי. אני מניח שבישראל היה להם יותר קשה , לגייס מועמדים לעונה הראשונה. היו דיוחים שהם התקשו למצוא מועמדים טובים, וכדי ליצור באזז ורייטינג סביב התוכנית, חייבים להתגמש קצת ולהיות רכים אני בטוח שבעונה הבאה האח הגדול יהיה קשוח יותר

shy6

New member
בדיוק.שם לא מעניין אותם אם זה מועמד מוביל, או

או לא מוביל, חוקים זה חוקים. כאן מאוד מאוד מעניין אותם מי זה הדייר שעבר את העבירה. למשל ,יש דיירים שיכולים כל סוף שבוע לתאם הדחות והאח הגדול הישראלי לא יעשה להם דבר. אבל אם יש דייר שהאח הגדול הישראלי מאוד חושק להשפילו או להשתמש בו כדי להרוויח יותר כסף מSMSסים, אז האח הגדול יעשה את זה. הכל תלוי מי זה הדייר.

droriko

New member
טענה ממש לא נכונה

רק להזכירך ערן וקרן היו בזמנו זוג הרבה יותר בולט מצבר ושיפרה. ההפקה לא הפסיקה לפמפם לנו בתוכניות השונות את הזוגיות שלהם , ובכל זאתערן עף מהתוכנית כמו כלום מה תגיד על זה?

יNOT

New member
נקודה טובה , אבל אפשר לטעון גם...../images/Emo13.gif

שלמרות הרומן "המקושקש" שלו עם קרן , הוא עף בגלל האופי שלו כאדם. היה ניתן לראות את השינאה דיי בבירור פה בפורום.
לא ממש השתכנעתי שהוא ה
אבל מאז כבר מצאנו אחרים
במסווה של
או
או

אישית, דוקא אין לי דעה על שפרה,

למעט אולי זה שאני לא מת על התסביך שלה עם הדת. יש לה אנטי שגובל בפאטתיות. אבל אין ספק שפה בפורום היא היצור הכי מושמץ. זה שערן עף למרות שהוא השתתף בסצינה אירוטית למדי עם קרן, זה רק תודות לעובדה שאז ההפקה השכילה לא להתערב ואנחנו העפנו אותו מסיבותינו אנו.

אכדית

New member
הטעות היחידה של ההפקה היא

שהם ליהקו יותר אנשים תפוסים/צנונים מאשר פנויים ובכך צימצמה לה את האופציות לאקשן

למעלה