עדכונים מהבית, יום 38, ה-8.10

אכדית

New member
טוב הקטע עם לדעת לשלוח SMS היה ציני!!!

אבל עם כל הכבוד למשפחה וחברים - זה כלום! גם אם היה להם 500 מכרים ובני משפחה, שזה המון לכל הדיעות... (לדוגמא - אירוע חתונה ממוצע מונה כזו כמות של אנשים ולא כולם באמת קרובים לבעל השמחה!) אל תשכחי שגם זה מתחלק ל-2 כי הם נקרעים בין עינב ליוסי... עם כל הכבוד לחברים ומשפחה - יש גבול לכמה כסף הם מוכנים להוציא עליהם. תחשבי - רק 100 SMS לכל אחד מהם זה 1000 שקל עד עכשיו. כמה אנשים ישקיעו באמת עד כדי כך? אז יש כאלה ש"בגלל שהם מהעיר שלי" יצביעו פה 10, שם 20... אבל זה כלום לעומת עשרות אלפי הקולות שצריך בסופו של דבר כדי לגבור ולהינצל.

טלטוש

New member
יש להם הרבה תומכים

שניהם אנשים צבעוניים ומכניסים קצת חיים לבית. אולי אפילו מאזנים את שפרה שאין ספק שהיא אשת אשכולות. אבל, אם לאורך כמה הצבנות הם נשארים, זה בוודאי לא רק תושבי אשקלון שמצביעים. יש עוד מכל הארץ. הרבה אוהדים. הרבה אנשים שאני מדברת איתם חושבים שאחד מהם צריך להיות בגמר. כמה מאלו שאני מדברת איתם מצביעיים ומבזבזים כסף על המשחק הזה, אין לי מושג. אבל בטוח יש שמצביעים בדיוק כמו שיש אנשים שמצביעים לכוכב נולד. ולתכניות האלו בטלויזיה ב - 12:00 בלילה שאין לי מושג מה עלות ההשתתפות בהן, אבל אם 3 ערוצים מפעילים את החידונים האלו כנראה שיש בזה רווחים לא רעים.

ליטליקSD

New member
אני לא מסכימה רק בדבר אחד

אני כן מסכימה איתך בקשר לרוב התגובה ובוחרת פייבוריטים באותה גישה פחות או יותר.. אני תמיד מתרחקת ומרחיקה ממני בקולניות ובטחון גדולים משל שי ערן ביחד אנשים כמו עינב, אשר ויוסי ורוב הצופים שאני רואה שם בשידור חי מקיפים את אסי וארז.. א ב ל - אמרת שבגלל שאתרואה רוב לX את לא מצביעה.בעיניי זאת טעות, כי מדובר בקול. אני עד כה עשיתי טעות שתעלה לי ביוקר (במלוא מובן המילה חח), אנשים שרציתי שישארו וסיסמסתץי להם בצורה מטורפת שתעלה לי הון, ושכחתי לרגע בתוך טראנס מטורף להציל מישהו, שזאת כולה תוכנית טלווויזיה. זה לא שעכשיו אני אפסיק להצביע, זה פשוט יהיה בכמות הגיונית יותר שלא תגרום לי לשים יד על הפה ולחטוף התקף לב כשאני אציץ בחשבון.. אבל כן, קולות משפיעים (אני מקווה) ולרצות ש X וZ יעופו ולא להצביע זאת טעות. שאלה לי אלייך- כשיש בחירות, את לא מצביעה? תכלס למועמדים בממשלה ולהפקה לא אכפת כלכך אם לא תצביעי, הם במילא עוד ירוויחו/ייבחרו ממי/ע"י מי שכן ותמיד יהיו כאלה שכן שכן יצביעו. העניין הוא שאחר"כ הם לא מייצגים את רוב העם ויש כאלה שבאים בטענות לאולמרט, או לחלופין, מי שנשאר הוא מי שאת ל אוהבת ובאה בטענות כ- "ם אני חושבת שלא מפרגנים לטובים", כשבעצם את בעצם לא מראה פרגון כלפיהם שבא לידי ביטוי בהצבעה כשהם מועמדים להדחה. אני חונכתי בצורה כזו- שבכל בחירות וכל תחרות שאני נהנית לצפות בה, אני מצביה למי שהכי פחות גרוע. אין דבר כזה לא להצביע בכלל ולהתלונן על התוצאה שמישהו אחר בחר במקומי.

cookies10

New member
ההרגשה שלי שידיחו את

רנין, ושי... אף אחד מהחמישיה הפותחת יוסי ענב אשר, צבר ושיפרה לא יועמדו להדחה הפעם ... איתי יודח לפני לאון כמובן שלאון מוקיון הבית אותו לא ידיחו עד הסוף כי הבית בלעדיו שומם. השלושה האחרונים שישארו עינב לאון ויוסי ויוסי לוקח את המיליון...

oritr69

New member
אחלה תגובה אם צבר או שיפרה יודחו בגלל גזענות

אני פורש מהתוכנית הזאת גם!!!אם זה יהיה ויש סיכווי גדול לכך, כי ערוץ 2 פונה לקהל מסוים,ורוצה לרצות אותו לי זה לא מתאים יותר!!!!כי לדעתי אשר ועינב היו צריכים להיות מועמדים להדחה, רק הם בגלל מה שהם עשו ומה שקורה עכשיו שהם רק צוברים כוח בדרך למיליון. בצורה מגעילה ולא ספורטיבית.

למעלה