עדכונים מהבית, יום 38, ה-8.10

טלטוש

New member
זה לא יקרה כי שי מחזיק מעצמו

ועינב רוצה בעל דתי - אם אפשר אז חזן.

omer719

New member
נכון, זה לא יקרה כי עינב מצאה את אהובה../images/Emo23.gif

כבר כולכם שכחתם מחזני
?

t o b i

New member
סליחה על הבוטות אבל היא בהמה מידי בשבילו

גם פיזית וגם נפשית שי בכל זאת צריך להשוויץ לחבר'ה עם בחורה יפיפייה

bibaso

New member
מזל טוב לאשר

הלילה, בפעם הראשונה - הוא שטף כלים

תמוש5

New member
ראית פעם את שי שוטף כלים או נרתם לנקיון הבית

כמו שיתר הדיירים עושים.

ליטליקSD

New member
אניט ראיתי, והרבה

כנראה שלא ראיתם איך הוא עשה לעצמו לילה לבן היום. חצי מהזמן הוא היה או במטבח או ישן בספה. וכן, אם אין טלוויזיה נורמלית, יש רק ילדים באופניים בחוץ, אני בכלל אתאיסטית.. ואפילו אין לייב לאח הגדול.. במצב כזה אני מעדיפה להיות ערה יום שלם וללכת לישון בערב ולקום בצאת יום כיפור. אני לא אכפר (לא שזה משנה, אבל מילא), אני אשן. סידור טוב והוגן, לא? ר ג ע
אולי זה הרעיון גם של שדי כדי לא להסתכן שאשר ועינב יצביעו לו?! גנב!

MatanSeinfeld

New member
סליחהע על הבוטות...

אבל במה שי לדעתך תורם לבית?, אנשים מדברים בצורה מנומסת והוא בא ומתחיל לצרוח כמו ילד מופרע. ותתחילו להחליף פייבוריטים... אני למשל שינתי את דעתי (לרעה) על לאון החנפן וצבר הבכיין.

ליטליקSD

New member
החלפת פייבוריטית זה דבר דוחה בעיניי

ובכלל, עד עכשיו אף אחד מהפייבוריטים שלי לא מאכזב אותי. ואני לא חושבת שזה עניינך במי אני בוחרת ולמה. זאת זכותי כמו שזאת זכותך אם זה מפריע לך זה אומר לי משהו חמאוד ברור.

תמוש5

New member
ראית פעם את שי שוטף כלים או נרתם לנקיון הבית

כמו שיתר הדיירים עושים.

חחחח אני רואה והרבה , ושי אף פעם לא רחץ

כלום , הוא יודע רק להכין לעצמו טוסט או חביתה ולחתוך לו ירקות .

היה זכור לי שהוא שטף..

יכול להיות באמת ש-אלה היו הכלים שהוא השתמש בהם כדי להכין לעצמו אוכל.

Prime Time

New member
אז אם הוא לא שטף כלים

הוא בישל. לפחות הוא עושה משהו בבית. ראית את רנין האוכלת חינם עושה משהו? לא ראיתי אותה לא שוטפת כלים, לא עוזרת לנקות ולא מבשלת.

bibaso

New member
לאחרונה היא התחילה קצת

ובקשר לאשר - הוא עצמו ציין את זה מיד לאחר שסיים לשטוף, שזו הפעם הראשונה. וכתבתי את זה לא כלעג או משהו - אני מאד נהנה כשאשר משנה הרגלים או דעות שבא אתם מהבית.

Saladin

New member
וגם חג סוכות שמח לאשר.

וזה באמת יהיה שמח לו בבית עם האישה ושלושת הילדים, כי אחרי אתמול אני אהיה מופתע לאללה אם הוא לא יעוף ביום ראשון (שהרי ארז טל אמר שכבר ביום א' יודח הדייר הבא). עוד לא היה בתכנית הזו שבוע כמו זה, שבו ברור כל כך, לקהל ולדיירים, מי האדם הכי פגיע שהכי הולך לעוף. השבוע זו פעם ראשונה והאיש הזה הוא אשר. האופן שבו צבר השפיל אותו (בצדק מבחינתו) לעיני כל עם ישראל כשאמר שהשידור החי הוא לא הזירה הנאותה להתנצל על פרשת הש"צ קוף למד (אגב, ל' זה ליאון??? עוד לא הספקתי להבין) היווה מכה ניצחת לסיכויי ההישארות שלו בוילה. מעמדו של אשר כרגע נמצא בשפל נמוך הרבה יותר ממעמדה של קרן לפני שבועיים.

mui mui

New member
אתם חושבים שכל השיחות שהיו עם צבר והסליחות

היו לצורך הצילום ולצאת הכל בסדר.. וביום כיפור כשלא יצלמו ויהיו מקרופונים הם יבצעו שיחות של ש"צ??? מחכים לכיפור??

למעלה