דנה מבחינתי את טועה,רק טוב יש להגיד על סער
סער מראה לי, בכול אופן את האישיות שלו,עם המעלום וגם החסרונות, סער בן אדם הכי אמיתי/אנושי שראיתי בבית האח הגדול. כשטעה ידע להודות,כשאוהב רואים,כשלא מתחבר מרגישים. סער צובר בבטן דברים ונמנע להוציא אותם. בעבר סער ביקש ממנה להתרחק ממנו, ממש התחנן לה,אמר לה את מזיקה לי,היא הבטיחה לו שלא תפגע בו, אבל הבטחה לחוד וריכול לחוד. אני חיבבתי את איילה עד השיחה שלה עם גואל לפני כמה ימים בחצר, היא סיפרה לו על המריבה עם סער, אבל כצפוי לה השמיתה פרטים חשובים ואמירות מכוערות מצידה שאמרה לסער. אני שופטת על פי ראיה/שמיעה ולא מהפורום. בשיחה עם גואל ריכלה ליכלכה וליגלגה על סער חופשי. על הגיל ולא פלא שהוא עד עכשיו לבד על האיטלגנציה הריגשית שלו בגילו? ואיך הוא עו"ד וגיסה בן 30 (לא בטוחה לגבי הגיל) יותר בוגר ממנו ליכלכה,ליכלה וליכלכה, הרעילה את גואל עד שהוא פלט אני לא סובל אותו ומפה נתנה פתח לגואל לרמוז לה אם היא תדיח את סער מי שירדה נמוך זאת איילה, האהבה שלה לסער מזיקה רק לסער. קראתי פה שמישהיא כתבה איילה ילדה בת 25 נו באמת היא ילדה? אחת שמבלה כל לילה במועדון לילה וחוזרת שיכורה הביתה,זאת ילדה? תסתכלו עליה טוב טוב, זאת ילדה? או שהתהפכו להם היוצרות? גם אלין שהיא בת 19 לא ילדה, צעירה כן, אבל לא ילדה. איילה יודעת טוב טוב מה היא עושה/מתנהגת בגלל שראיתי את ההתנהלות שלה היא איבדה אצלי את האהדה והתמיכה מבחינתי סער הוא האמיתי היחיד סער לגמר