וזה הכל! אין לה משהו מעבר, היא גם לא כזו מעניינת היא ממש סתמית לדעתי אבל היא לא עשתה איזה שהוא משהו איום ונורא לעומת מה שסער עושה זה שמפרשים את ההתמרחות שלה על הבנים זה בגלל ש איילה נמשכת לשילוב הבא: מראה כמו של סער חברה כמו של אביב ללא הקונדסיות וחיזורים כמו שאלירז יכול לתת כממו למשל להילחם על הבחורה שלו , לכבד אותה וכו. מה לעשות המראה הוא הדבר הראשון שהיא נתקלה בו בסער והוא עוד חיזר וחיזר אביב היה לה כאוזן קשבת ואת אלירז היא לאט לאט הכירה
גם גואל לא נכנס לעימותים. סער הודה שהוא עם האופי המחורבן שלו נפל והאמין לה. סער יצא דפוק שלא המשיך לזכור שיש לו מישהי בחוץ. נכון היא סתמית, נכון היא לא מעניינת, ועכשיו היא בוכה ומשתגעת כי גם הוא סוף סוף קלט את המשחק שלה. המשחק שבו היא עוברת ומתחנחנת מאחד לאחד לאחד לאחד.
אני לא יודעת מה איתך אבל אם את מסתכלת עכשיו בערוץ 20 הוא גואל ואלירז מדברים על איך הוא צריך להשלים עם איילה. והבנאדם חי בסרט. הוא אמר שהוא יסלח לה רק אם היא תבוא תגיד שהיא מצטערת והוא יגיד לה (ציטוט!) : "למה היא לא מגיעה לקרסוליים של חברה שלי" . ואז אולי אני אסלח לה. לדעתי, ילדותי.
מה שאני רואה זה שאיילה לא היית נאיבית שיחקה בסער ונכון יצאה מאד רע. אבל סער נתן לעצמו לפול לרגליה ונתן לעצמו להסתבך בגללה. וזה למה אני חושבת שהוא לא יצא בסדר. מה דעתך את יכולה לסביר למה סער יצא טוב בסיפור לדעתך?