עדכונים מהבית-יום 60 ה5/2

אולי.. אמממ.. לא.. לא נראה לי

איזה שטויות אלה? אני לא אומרת שעתי לא יעזוב אבל אפשר למצוא גם רמזים לדיירים אחרים... הכל לפי רצון המפרש..

נוי710

New member
עתי לא יעזוב הבנתי את זה מהפרק הקודם

בריב של נופר אם ליהי דנה אמרה לעתי שהוא אפס שעזב את ליהי ביום שהדירים החדשים נכנסים וקראה לו שפל וכמובן ההפקה חתכה את זה מהעריכה היא מקדמת אותו

בוףברכה

New member
גם לדעתי...השיר מכוון ללהיא\עתי..(הם היחידים

שהאנגלית שלהם..דומיננטית......

shouldistay

Active member
מישהו יודע מאיפה המכנסיים של הילה

שעכשיו מירב לובשת? כלומר, איפה אפשר לקנות?

גם אותי מעניין איפה היא קונה את הבגדים שלה

היא מתלבשת בטוב טעם ומדהים, מישהו יודע איפה קונים?

ליאורי79

New member
רו וורקוהוליק מספר לפרידה שהוא מכור לעבודה

והוא משתעמם שם צודק זה באמת משעמם לא לעשות כלום כל היום ולהתקע עם אנשים כאלה בבית 24 שעות...

lotaria

Well-known member
היום כל היום עמיר יהיה חולה ואם הוא לא י

יודח הלילה הוא לא יפסיק לדבר.ככה קורה כל פעם שהוא מועמד.

מונקו25

New member
היכן בדיוק למדת רפואה?

תאמצי את הפתגם "שתיקה יפה לחכמים" אופס..אי אפשר...חכמים אמרתי?

stabilo7

New member
../images/Emo41.gif קראתי את התגובות לשיחה אתמול, וזה כאילו

שאני והאנשים בפורום ראינו שיחה שונה לגמרי.... ממש לא ברור לי איך אנשים פה מדברים לזכותה של דנה בצורה עיוורת ולא לפי כל עניין לגופו.. להגיד על אחרים שהם רכלנים וכולם מרכלים על דנה לכן היא מסכנה זה פשוט אבסורד!! דנה מרכלת מהרגע שהיא פותחת את העיניים עד הרגע שהיא עוצמת אותן, ובהפסקות שבין לבין היא אוספת חומר לריכולים ע"י היצמדות לשיחות של אחרים או ההאזנה מהצד. אתמול מירב לא ריכלה על דנה- היא אמרה על דנה ופרידה ששתיהן מפעילות עליה לחץ מאסיבי לנקוט עמדה ושתיהן כל הזמן מספרות את הצד שלהן בסיפור ע"מ שתצדד בהן.. היא לא אמרה שהיא לא סובלת אותה, ואין לי מושג מאיפה אנשים הביאו את זה... האמת שאפשר להבין אותה כי זה באמת נכון..... אבל שימו לב להבדל: גם כשעתי ומירב דיברו על דנה מפורשות, זה היה בהקשר של מה שדנה צעקה על עתי, כלומר, היה לזה קשר ישיר אליו. באותה נשימה הוא גם עבר שזה כבר עבר ונשכח מבחינתו.... מצד שני, דנה באמת עסוקה בריכולים נטו- אפילו לא דברים שקשורים אליה... כל היום היא עסוקה בקשר בין ליהיא ועתי ואיך הוא עזב אותה ביום הקשה שלה ובלה בלה. אני לא אומרת שאני לא מסכימה עם תוכן דבריה- אבל למה היא מתעסקת בזה כל היום??... היא עומדת ומכינה עם הילה עוגה ומתחילה לשטוח את דעתה על עתי ומעשיו שלא נודעים אליה בכל צורה שהיא.... והיא לא נחה מזה- אח"כ עוברת לדייר אחר. אולי שתתעסק פחות בזוגות שלא קשורים אליה ותשים לב כבר שעמיר וסיוון עושים רע אחד לשני במקום לדחוף אותם כל פעם זה לזרועות זו.. מירב היא אישה בוגרת ולכן היא מודעת לאינטרסים של דנה, שבמקרה הזה גם פרידה פועלת לפי אותם אינטרסים ומנסה להסית אותה לצד שלה ודבר על דנה... אין ספק שלמירב יש את האינטרסים שלה ואני תוהה פעמים רבות אם היא מתעניינת ומנהלת שיחה מתוך עניין או עסוקה בלראיין ולהוציא מידע.... לגבי מה שנאמר על תומר- לא ראיתי את זה- מישהו יודע להסביר? אני חשבתי שזו הילה שדיברה עליו ואמרה שהוא אלים?... בקיצור, אל תטעו- כל ההודעות המרחמות על דנה... אין צורך... אולי שהיא תרחם קצת על הדיירים האחרים, תפסיק להסתכל עליהם מלמעלה ולרכל עליהם בצורה בלתי פוסקת מבוקר עד ערב.... גם אל תטעו בנוגע לצביעותה- אין ספק שאת דעתה האמיתית היא אומרת לאנשים ואת זה אני מעריכה.... אבל אתם חושבים באמת שהיא הייתה מתחברת לרם "מאמל'ה שלי", ויואב ודיירים נוספים אם היא לא הייתה מוצאת עצמה במיעוט מבחינת אנשים שנמצאים בצד שלה?!... אני בספק..

../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

יפה כתבת!
יש כאן יותר מידי אנשים שנכנסו לדמות של פנקס הקטן

למעלה