עדכונים מהבית-יום 60 ה5/2

dafna78

New member
פעמוני גשם 7

גם אני הייתי שמחה להגיד להם שלום, במיוחד לפרידה. היא כל הזמן מרכלת על דנה, שאינה משדרת כלום. מענין מה משדרת פרידה. קריזות. היא בקריז כשאין לה טבק, היא בקריז כשמפריעים לה לישון, היא בקריז כשאינה אוכלת ארוחת בוקר, היא בקריז כשלא נותנים לה להסתפר, היא בקריז על נופר, היא הכשילה את משימת היפנים, היא מלמדת את כולם מה לעשות ואיך להתנהג, מענין מאיפה הידע. פרידה משדרת אשה מתמכרת, איך הזוג עתי וליהיא לא רואים זאת וסוגדים לה. גם ליעוז לא חכם גדול בנושא זה. הדיחו את פרידה בבקשה.

doron160

New member
ליהי נשארת נופר הביתהההההההההההה

ליהי ועתים נשארים נופר הביתהההההההההההה אין סכוי שנסבול עוד שבוע את הניצול שלה את ג'קי

ליאורי79

New member
נוי ככה אמרו על איילה תכנסי

שנה שעברה לפה היו מריצים אותה ובטוחים שהיא בגמר בפאנל של מנחם בן הילל את ה"קסם" בה והיא היתה למעלה יחסית בסקרים כלום! בולשיט!היא בלתי נסבלת בחוץ וזה רק נראה לעין

שרית 43

New member
נופר מגעילה ...

כמה כמה שהיא רעה הנופר הזאת ... העיקר שהיא רוצה נעימי היא נחמדה עשתה ממנו חחיל שלה מגעילה ברמה .... יאלה נופר הבייתה ודנה איתה ....

שומבלע כל מי שאתה מחבב לא זוכה בסוף חחחחחח

שנה שעברה היית בעד איילה וסער בסוף הפסידו בגדול אהבת את התאומות והתאומות הודחו חחחח

רק לדייק:שומבלע היה חזק בעד שפרה.

לא תמיד אוהדים לפי אינטרס של זכייה עתידית,לפעמים רק לפי התחברות אל מה שדמות מסויימת מקרינה. יש גם מצבים שחוסר אהדה התחלתי הופך לאהדה ולהיפך.

בעונה הראשונה הפייבוריטית שלי שפרה זכתה

אגב לא האמנתי לרגע שהתאומות זוכות, חשבתי שאולי אחת מהן תגיע לגמר, אבל לא תיזכה,

לנוי710- בקשה../images/Emo140.gif

את מוכנה לחפור קצת פחות? עשיתי ספירה מהירה ותנחשי מה יצא...? רבע מההודעות בשירשור הן שלך
....

למעלה