עדכונים מהבית- ליל 96 ה13/3

פרידה אמרה לסיון בטון מצווה

"היום לא תשני עם עמיר" אז סיון ענתה שהיא תעשה מה שתרצה ולכן פרידה סרבה ללחוץ את ידה

suspicious1

New member
לא וובי, זה נקרא להתפרק, לתאם רגשות וכו'

זה לא נקרא לקנא, להסתיר, להרעיל, להסית..

פונפון32

New member
מסירה את תמיכתי מעמיר. עד עכשיו סלחתי

לו על דברים מסוימים רק כי סיון עשתה לו את המוות, אבל שעת החסד שלו נגמרה. שיעוף אחרי סיון מצידי.

suspicious1

New member
אני בשוק שהיא נכנסה איתו להאטב

אחרי שהיא אמרה שמאוחר וקר איזה רומנטי. האם הוא גם ינשק אותה בפה כמו את רינת בהדחה שלה?

פונפון32

New member
מפריע לי שהוא נותן במה לנופר ומפלרטט איתה,

ומפריע לי שהוא משחק אותה חבר של פרידה ומאחורי גבה אומר "תמותי", ואותו דבר לגבי ליהיא וליעוז. אל תדאגי, את סיון אני ממש מתעבת.

Over The Limit

New member
הוא לא משחק אותה חבר של המכשפה פרידרע

זה שהוא מדבר איתה שיחות חולין זה משהו אחר כולם יודעים שהוא לא סובל אותה וזה הדדי היא תמיד מרעילה נגדו

קינמון4

New member
לא דאגתי :), אבל-

הכול יצא אצלו היום, בגלל דברים שקרו לו היום עם פרידה וליהיא, שעליהם הוא כעס. שימי לב, שגם כשנופר המשיכה, הוא אמר לה תפסיקי, יש בהן גם המון דברים טובים. בכולופן, חבל...:)

noaxxx

New member
הוא אמר את זה על ליהיא. לא הכל שחור/לבן

הוא לא צריך למחוק את ליהיא ולהתעלם ממנה בבית. יש בה צדדים שהוא לא אוהב וכנ"ל לגבי פרידה, שההתנהלות ביניהם היא בעיקר בעקיצות למעט נושא הניקיון עליו הם מסכימים ב 100%.

svtar25

Well-known member
נו אז מה אתם מאשימים את סיוון

סליחה, מה כולכם מאשימים את סיוון? הכוונה האשמתם? היא מאוהבת בעמיר ולכן נזרכת למצבים קיצוניים מאהבה לשניאה. כבר במסיבה ב8 במרץ ראו איך עמיר רקד עם נופר. לא איכפת לי שיהיה עם מי שבאה לו. אבל כאשר סיוון אומרת שהוא עשוה לה טובה שהוא מבקש מצופים שתשאר היא צדקה! בקיצור בנות תתרחקו מבחורים כמו עמיר! כמו מאש!!!!

למעלה