עדכונים מהבית- ליל 96 ה13/3

webguy

New member
שלא תעיז........:)

משווים את איילה לכולן ... יש אומרים סיוון ...ויש לזאת .. ואיילה הכי מוזכרת שם יחד עם אלירז למי שעקב ..!! אפילו נופר עצמה סיפרה על חלום שלה שכלל את איילה :) ואני אומר היו מתות להיות איילה.. כמה ביקרו את איילה אבל היום מסתבר שמה שלקח לאיילה וסער חודשיים לבחורות שם זה לקח יומים :)

suspicious1

New member
חחח וואלה צודק

אבל הכוונה הייתה לנשים שאוהבות צומי מגברים תודה שאיילה הייתה אלופה בזה אפילו את גואל היא ניסתה להדליק אבל צודק נופי שברה אותה עמיר אפאטי והיא דיי נואשת לצומי ממנו יש הבדל בין זה לבין 5 דקות שלה ושל ג'קי..

פונפון32

New member
קינמון, אני עדיין חושבת שעמיר סופר סקסי. אבל

את ההתנהגות שלו אני כבר לא ממש סובלת...

קינמון4

New member
הבנתי, אבל לא מסכימה :)

פרידה ועמיר, זה סיפור ישן נושן, חברים, רבים, מסתדרים, יותר, פחות. ליעוז, עמיר לא אמר עליו מילה רעה, החשיב אותו כחבר, עד שגילה שזה לא הדדי בינהם, מאותו רגע, קשה לו להאמין לליעוז, ובצדק, והוא משחק את המשחק של ליעוז. שימי לב, שעמיר אמר לנופר, אל תגזימי, יש בהם גם המון צדדים חיוביים.

יונתנסקי

Well-known member
איזה חתיך ואיזה בטיח !

רק אני רואה שהוא פוזל? וההילוך המצחיק שלו ? כפות רגליו פונות החוצה אה-לה צ'רלי צ'פלין ? וראיתם כמה הוא כבר , בגילו מקריח? דווקא ב"התנהלות" הייתי מתה שיהיה לי מישהו שיכבס לי שיקפל לי שיבשל לי שידיח כלים ש.....כל מיני דברים לי ובעיקר - שיאסוף את הבלגנים שאני משאירה סביבי. בקטע הזה - אין שני לו. לגבי מה שאומרים שהוא "מלקק", (איך אני שונאת את המילה הזאת, מעדיפה "מתחנף") לדעתי, כיון שאיכשהו נטל על עצמו להיות "המבוגר האחראי", דבר שלכשעצמו מושך אליו המון אש, הוא מנסה כל הזמן להחליק ולטייח מריבות (מבינה אותו, כי כשהילדים שלי היו קטנים - לא סבלתי שהם רבים אפילו ריבון קטן והייתי מנסה לחנוק את הריב הזה בעודו באיבו) כך גם עמיר, מנסה להראות שהוא "בסדר" עם כולם, אבל כמו כל אחד - יש לו את האהובים עליו יותר, והאהובים עליו פחות., ואת כל מה שהוא שומר בבטן, הוא מוציא בסופו של דבר על מי שהכי קרובה אליו.

lori3

New member
בצדק, אבל עמיר לא יודע שאחת כמו דנה

חזקה תאכל אותו בלי מלח. והוא לא כזה נשלט. אבל היא יפה,מטופחת,נקיה,טבחית מעולה,מפלרטטת וכנראה גם טובה בעוד דבר או שניים

למעלה