עדכונים מהוילה יום 60, ה- 30.10

beep beep

New member
איתי הוא זיקית חסר חוליות מצוי

איתי לחגית: "אם יש לך משהו רע על בן אדם תגיד לו את זה בפנים" חגית: "מה זה נותן לי שאני אומרת משהו רע למישהו בפנים? זה לא נותן לי כלום" איתי: "נכון" "אני מסכים לכל מה שאת אומרת". ---------------- איתי - איש הזיקית, חסר חוליות מצוי.

קמבילי

New member
ביפ ביפ, אדם חד אבחנה שכמוך, שאתה תכנה את זה

זיקיות? זה רפלקס מותנה של אדם שנמצא במתח תמיד למצוא חן ופוחד פחד מוות מעימותים מילוליים.

beep beep

New member
קמבילי, התכוונתי למה שאמרת, אבל במילה אחת...

נער הייתי וגם זקנתי. ראיתי בחיי לא מעט אנשים שהופכים את עורם וצבעיהם. אך כדי שיוכל אדם להתהפך כחביתה במחבת רוחשת, תוך כדי שני משפטים רצופים, נדרשת לו גמישות מופלאה אותה ניתן למצוא רק בין לולייני קרקס.

לונה 2

New member
ביפ ביפ...

(ולא ראית צדיק נעזב וזרעו מבקש לחם?) תאמין לי שאיתי עונה על ההגדרה: אדם. אולי בעיניים גבריות זה בעייתי, כי הוא נדרש להיות "גבר גבר" (-:

beep beep

New member
לונה, בודאי שאיתי הוא "אדם" ללא קשר לאיפיונו

מכיוון שלמשחק הזה יש מטרה ברורה ניתן בהקשר זה להגדיר את מאפייני האישיות וההתנהגות של המשתתפים באופן סובייקטיבי כ"עוצמות" או "חולשות" - כאלה שמקרבות או מרחיקות אותם מהשגת המטרה, בהתאמה. לדעתי האישית והפרטית, שאיש לא חייב לקבלה או להסכים איתה, החולשה הבולטת של איתי היא האופן שבו הוא משנה את דעתו עם כל רוח. לא נראה לך קצת עצוב שאדם בן 28 מביע דיעה והיפוכה בשני משפטים רצופים? וזה לא הופך אותו ללא "אדם".

זה הופך אותו לחסר דעה

לא מסוגל לעמוד על דעותיו, רצונותיו. מתאים את עצמו לסביבה יותר מדי עד כדי איבוד אישיות. עד עתה לא החלטתי אם הוא משחק משחק או שהוא באמת כזה. כי אם כן, זה עצוב מאד. מבחינתי הוא חסר אופי ומיותר. אם יעלה להדחה לא אצביע לו.

איתי בחור מקסים ושופע טוב לב

הוא עבר הרבה מאוד בחיים, מה שכנראה פגע בביטחון העצמי שלו. המדד להצלחה במשחק הוא לא רק ביטחון עצמי אלא תכונות רבות נוספות שבהם ניחן איתי. ובינינו...אני מכירה הרבה אנשים שמפגינים ביטחון עצמי כלפי חוץ ובפועל הם שפנים. במידה ואיתי יועמד להדחה אצביע עבורו.

beep beep

New member
נכון, לאיתי יש גם לא מעט עוצמות

והגדולה שבהן, לדעתי, היא הנדיבות שלו ויכולתו לתת מעצמו לטובת שגרת החיים של הקבוצה. יוסי העיר לו, ובצדק, על כך שהוא לא הבליט זאת קצת יותר בתחילת המשחק, אבל בשלב הזה הצופים כבר מודעים לכך ורבים מהם גם יתנו לו קרדיט על כך בהצבעות - בהתחשב במועמדים שיהיהו מולו, כמובן.

לונה 2

New member
beep beep

אני מלאת אמפאתיה לאיתי, ועוד יותר מודה לו על הבקרים שהוא מבלה עם יוסי. אתה יודע....גם לקהל צריכה להיות אסטרטגיה ((-: (לדוגמא: בהצבעה הקודמת היו שהצביעו לשפרה רק כדי להדיח את שי, לדעתי זו טעות אסטרטגית של הקהל). בכל מקרה, אי אפשר לגנות את תומכי יוסי ולצפות שיוסי ינצח. חובה להשאיר במשחק את מי שתומך בו, על משקל: מי שחבר של יוסי, חבר שלי גם. (זו רק דוגמא לצורך העניין) אני מבינה נכון שאתה לא בעד עינב ואוהד שפרה?

קמבילי

New member
את ליאון לא ראית? גם ליאון פוחד, בצורה אחרת

לקומם נגדו אנשים, לכן כשהוא זורק עקיצה שבעצם התכוונה להעביר ביקורת, הוא מיד אומר בפחד: סתאאם זה דומה, רק שלאיתי את אין את חדות הלשון של ליאון ולא את החן שלו. בכל מקרה זה לא בה מראש תחמני.

beep beep

New member
כמה מלים על יוסי בובליל באהבה רבה

יוסי מבחינתי הוא האזרח הקטן שמנצח לבדו את השיטה, את בעלי ההון ואת הפוליטיקאים הרשעים והציניים המגולמים בדמויות השונות בתכנית ובהפקה. ילד בכור להורים שמעולם לא העניקו לו חיבוק אך אין בו כעס או תיסכול כלפיהם - רק השלמה והבנה., שלמרות שאין לו השכלה פורמלית הצליח להקים משפחה ולבנות עסק בעשר אצבעות ועושה ככל יכולתו לגרום לאהוביו אושר - למרות שהוא לא כל כך יודע איך. שתומך בבת שלו ברגעי משבר ומרים אותה על הרגליים, שמודע לטעויות ולחולשות שלו בחינוך ילדיו וחי איתם בשלום מבלי להפגין חיבוטי נפש וייסורי "חיפוש עצמי" מאוסים. שאוהב את עצמו וחי בשלום עם גופו המצולק, הכרס הקטנה והחזה המדולדל. שלא הורג את הילד שבו ונותן לו להשתטות - במידה הראויה, שסולד מאלימות ומקונפליקטים אך לא חושש להלחם על עקרונותיו כשצריך. שמצחיק, שעצוב, שמרגש. לפעמים נדמה לי שאת השיר הזה כתבו ממש עליו: כמה יוסי מילים: ברי סחרוף לחן: ברי סחרוף ורע מוכיח לשכונה ההיא קראו על שם יושב ראש הכנסת רומנים מרוקאים פולנים התערבבו בחולות הרבה מלפפון חמוץ הרבה לחם עם חלבה במצעד הפזמוני השנתי ראשונה דליילה כמה חול כמה יוסי היה טוב היה יוסי בהצגה יומית טרזן מנצח את מצ'יסטה ולשלמה יש גיטרה בצבע לבן ואהובה נתנה את כל מה שהיה לה את כל מה שהיה לה מה שהיה לה ואמא ואבא פחדו שתצא עבריין פאני היל מיד ליד מיד ליד מיד ליד גשם של גוגואים בור ערבי ובור יהודי ורחוק רחוק בצפון הדבר האמיתי בעיר הגדולה בשישי שבת מחפשים עניינים כמה חול כמה יוסי היה טוב היה יוסי

jaycom

New member
איזה מלך

הרבה זמן לא קראתי הודעה כל כך נכונה! ישר כוח!

קמבילי

New member
../images/Emo118.gifאקנה לי תוכי ושמו יהיה יוסי...

הזכרת לי את השיר של אברהם חלפי. זה שיר עצוב כי התוכי מת
ויש גם "יוסי ילד שלי מוצלח" (לחן של סשה ארגוב) נראה שכל השירים על יוסי הם שירים על ילדות עצובה... די קמבילי! אל תיסחפי, כבר העלית את יוסי בובליל למדרגה של ישות פואטית. זה לא אני! זה ביפ ביפ אשם.

sha na na revol

New member
יש גם את השיר של יודית רביץ...

ו"יוסי בכינור, פסי בתוף..."
השיר הזה עתיק בערך כמוהו.

קמבילי

New member
../images/Emo13.gif הרבה יותר עתיק

ואני מבקשת - זה לא שיר של יודית רביץ זה שיר ח.נ. ביאליק.

למעלה