עדכונים מהוילה יום 60, ה- 30.10

sha na na revol

New member
הממ

אני דיברתי על שני שירים. "יוסי בכינור" זה של ביאליק, נכון
והשיר השני שהתכוונתי אליו הוא "יוסי יוסי יוסי בוא נשב ונדבר, יוסי יוסי יוסי איזה יוסי של חבר"

klapim

New member
איזה מקסים ואיזה נעיליים.

אז ככה לדעתי יוסי אהבל גדול מאד,ולהלן הסבר 1.שנכנסו 4 דיירים לבית הוא התחיל לספר להם בפרוטרוט מה הלך בבית,ובכלל לא עלה על דעתו שהם ראו תתכנית בערוץ 20 כמו שאנחנו רואים עכשיו,לעומת זאת שפרה וצבר קלטו אותם וידעו שהם יודעים הכל מצפייה בתוכנית. 2.שחגית שאלה את יוסי האם אתה קבלן רשום בפנקס הקבלנים,הוא התחיל לגמגם אי כן לא איי בקיצור אני מוכן להתערב שיוסי לא קבלן מורשה ולא רשום בשום פנקס,כי כדי להיות קבלן רשום צריך איזה ידע מינמלי והשכלה כלשהי ואולי לעבור בחינות,ומה לעשות ליוסי אין כישרון יוסי יודע רק לדבר על סגריות,ועל אישתי אישתי אישתי בקצור יוסי לא האיש שצריך לזכות והוא גם לא יזכה

yardeni 5

New member
מצאתי רימיקס ממשמצחיק של יוסי

כול הקטעים הקורעים זה כבר חובה!

redflower1

New member
שחר בנאדם ממש נחמד

למרות שהוא שרירן רואים שיש לו לב רך וטוב, הוא סיפר שאחותו מאכילה חתולי רחוב והיה שכן שעצבן אותה ושבר לה צלחות של האוכל ואז שחר בא "לדבר" איתו והשכן הרשע נרגע
, הוא גם אימץ חתולה. רואים שהוא אדם טוב.

ההרצאה שלו אתמול..

היתה אחת המעניינות בתוכנית, כשהוא דיבר על האימונים שלו, תחרויות וכל מה שמסביב.

beep beep

New member
שחר: "גם אם לא היו מצלמות הייתי בא"

נראה לי שראוי להתחיל ללקט את "הגיגיו" של שחר: "אני פה לא בשביל המצלמות. אני פה בשביל מיליון שקל. גם אם לא היו מצלמות הייתי בא"... (תובנה מעניינת של משתתף ב"אח הגדול", שנכנס לוילה לאחר שישים יום של צפיה וסימסומים מבחוץ...)

Eנדורו

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo202.gif פרק 18 איפה אפשר לראות ???

למה אין עדיין באתר מאקו ? איפה אפשר לראות את הפרק ???

שמתי לב שיוסי רזה

כשהם ישבו בפינת עישון הוא נראה לי פתאום קטן כזה. לא נראה לי שהאנורקסית השמינה. היא עור ועצמות ומתלוננת שהיא שמנה.

טלטוש

New member
זהו שאני כבר לא חושבת שהיא אנורקסית

גם אני חשבתי שהיא אנורקסית לפי מבנה הגוף שלה, אבל אז ראיתי אתר קשת: האחות הקטנה הביאה סרט של רנין מלפני מליון שנה כשהיא עוד היתה ילדה ושיחקה ברחוב סומסום. גם שם היא היתה כזו קטנטונת כך שאני מאמינה שמדובר במבנה גוף.

למעלה