עדכונים מהוילה - יום 65, ה- 4.11

../images/Emo18.gifכתבתי את התגובה הזו בעוד מקום .

למען האמת אין לי מושג מה יש כאן לאנשים נגד רנין . אני לכשעצמי מאוד אוהב את רנין ואת הדרך בה היא עוברת בתוכנית . אולי זה כי אני לוקח בחשבון שחלק מכל ההתנהלות נובעת מתוך המשחק שהם משחקים שם בוילה ומשום מה חלק גדול מהפורום מסרב להכיר בו . אותי רנין דיי משעשעת אבל לא בצורה מאולצת כמו שיוסי , לאון ואינה כביכול משעשעים . רנין גם בחורה מאוד אינטילגנטית אבל לא טורחת להצהיר על זה או לדבר על זה כמו צבר ושפרה . רנין אסטרטגית מוכשרת וחלק מהאסטרטגיה שלה זה לא לשים את כל הביצים בסל אחד . זאת לא רק אסטרטגיה חכמה במקרה של האח הגדול אלא גם הכרחית . רנין נמנעת מעימותים מיותרים אלא אם הם עקרוניים על פי ראייתה ( ראו ערך ההתנהלות של ונסה ) . ורנין גם סיפרה את הבדיחה היחדה עד כה שגרמה לי ממש לצחוק ולא רק לחייך . " הנה הכלב ים עוד פעם " ( אמרה בהקשר לצחוק של עינב בחדר האח הגדול ) . מבין כל המתמודדים רנין נמצאת עם הרגליים הקרקע ומשתמשת בצורה הכי מוצלחת בקישורים הדיפלומטיים שלה . אצלי ההתנהלות שלה זכאית להערכה . יש כאן קומץ שטורח להיטפל חדשות לבקרים לסצנות הבכי של רנין כפי שיש כאן קומץ שנטפל לתכולת הצלחת של שפרה . יש כאן קומץ שנטפל לריכולים של רנין תוך התעלמות מהעובדה הפשוטה שכולם מרכלים . יש כאן קומץ שנטפל לרנין כי זה נראה להם קל להטפל לרנין כי היא חברה של צבר ושפרה . ואותו הקומץ כבר איבד את ראייתו מרוב שינאה כלפיי דמויות שמשחקות משחק בוילה ומשוכנע שכל מה שמתמודדים מסויימים עושים וכל מי שהם משוחחים איתו נגוע ב-"רוע" . וזה בלי לכתוב בכלל בתגובה הזו עד כמה זה מטופש לייחס למתמודדים בתוכנית תכונות כמו רוע . אין שם אנשים רעים ! יש שם מתמודדים שמנסים לעשות כמיטב יכולתם על מנת לזכות במיליון . ובין אותם המתמודדים אני מעריך את המשחק של רנין , יוסי וצבר כהשחקנים שמשחקים את המשחק המשובח ביותר . וחבל שיותר מידי אנשים מינו את עצמם לתקן של שופטי אישיות ובוחני כליות ולב ובאים לפורום על מנת להתגאות במוסר המפותח שלהם ובצדקנות המפותחת שלהם . גם אם אתם צודקים בערכים המוסריים שלכם נוסח הוליווד ווולט דיסני אתם פשוט לא צופים בתוכנית הנכונה . אם ערכים , מוסר ותרומה לסביבה זה מה שמעניין אתכם . אז אני ממליץ לכם להשקיע את הזמן שאתם צופים בתוכנית הזו ולהצטרף לאיזו עמותה שאשכרה עוזרת למישהו ולא לשלוח s.m.s על מנת להזיק לאנשים אחרים . ואגב , גם במקרה הזה אתם יכולים לקחת דוגמא מרנין שמתנדבת בעמותה הומוניטרית . אבל בכל מקרה , לי כבר נמאס מכל הצדקנים ולהבדיל מהפנאטים שלא מסוגלים להבין משחק ואיך משחקים אותו . לי נמאס מכל מיני כאלה שמאוד רוצים להרגיש טוב על ידי הטחת ביקורת אישית במתמודדים על בסיס שלא קיים בכלל ! אי אפשר לשפוט אישיות של אנשים בסיטואציה מעוותת ולא מציאותית כפי שהיא באה לידי ביטוי באח הגדול ! ניתן רק לשפוט את היכולת של המתמודדים לשחק את המשחק . ואם שופטים את הדברים כך אז השחקנים הכי טובים של המשחק הם : יוסי , צבר , רנין ( לאו דווקא בסדר הזה ) .

בוני1010

New member
בקיצור אתה שופט את כל העולם ואשתו

אבל לא מרשה לאף אחד אחר לשפוט אף אחד אחר. ובמקביל יש לך טענות על צדקנותם של כל הכותבים האחרים כי כולם כולל כולם שופטים. ראשית, זכותך לחשוב כך. שנית, עם רמה כזו של מודעות עצמית אתה נמצא בסכנה ברורה ומיידית שילהקו אותך לעונה השניה של האח הגדול

droriko

New member
אתה צודק ולא צודק

צודק שרנין תורמת למשחק לא צודק בזה שאתה חושב שזה תפקידך לחנך את הפורום לערכים. אני לא אומר שהערכים שלך דפוקים, אבל כל הודעה שניה שלך את מנסה להטיף מוסר לפורום ובכל הודעה והודעה אתה חוטף על זה קיתונות של בוז . אני לא זוכר אפילו פעם אחת שמישהו הגיב לך ב"באנה מבקר מוסיקה ממש פתחת לי את העיניים! איזה אדם רשע הייתי כל השנים האלה!" . תבין אנשים באים פה לנהל דיונים על התוכנית (ובזה לדעתי כן יש לך מה לתרום) לא כדי לקבל סדנאות חינוך , יותר משזה מעצבן זה גם מעייף.

תגובה מפורטת .

1 . אני לא מנסה לחנך את הפורום לערכים . אלא מנסה לגרום לחלק מהאנשים את הדבר שהוא בעיניי הכי בסיסי ומובן מאיליו . מדובר כאן במשחק מובהק ולא במבחן סוציומטרי . 2 . אתה טוען שאני חוטף " קיתונות של בוז " אז קודם כל תבדוק קצת יותר לעומק את התגובות שמגיבים להודעות שלי . דבר שני , קיתונות של בוז ממיעוט מתלהם ועיוור משינאה זה לא מה שישפיע עליי לכאן או לכאן . לחץ חברתי זה לא דבר שיש להתייחס אליו , לפחות לא בעיניי . ואם אנשים מנצלים את הבמה הזו על מנת להפיץ את תאוריית השינאה שלהם , אני לא רואה כל בעיה בכך שאני "מטיף" ( כלשונך ) לכך שאנשים יתייחסו למשחק עם מעט יותר פרופורציות . 3 . הטענה : " תבין אנשים באים פה לנהל דיונים על התוכנית " היא מופרכת מיסודה ואני אסביר . מה ניהול הדיון פה בכתיבת הודעות כמו " הצביעו לX על מנת להדיח את W " או " עם ישראל מתעב את Y " ? מה הדיון בהודעות כמו " הZ הזה עלה לי על כל העצבים , אני מתעב אותו " ? איפה הדיון כשכותבים " Q המלך
" איפה הדיון בהבאת ציטוטים מסולפים וחצאי אמיתות ? איפה הדיון בהוצאת דיבה ועיוות שמות של מתמודדים ? איפה ראית לאחרונה כאן דיון אמיתי ורציני שהוא לא בגדר הטחת האשמות בין צדדים של מחנות ? זה לא תפקידי לחנך אף אחד , אבל זה פורום או זירת התגוששות המונית ? אז אולי אני לא אפקח את העיניים לאף אחד . ואולי מישהו שיקרא את מה שאני כותב יבין שכל ההתנהלות הקלוקלת הזו פסולה מהשורש . אולי כן , אולי לא . אבל אני תורם את ההבחנות שלי למען אלה שחושבים כמוני אבל להבדיל ממני חושבים שאין טעם . אני לפחות נותן את הקרדיט בכך שאני חושב שיש טעם . התעייפת ממני דרוריקו ? אין בעיה , אתה מוזמן כמו רבים אחרים לדלג על ההודעות שלי . הן כנראה לא ממוענות אליך מלכתחילה .

droriko

New member
3 הוא טיעון ממש לא לעניין

זה שרוב ההודעות בפורום לא ענייניות,שלא לאמר עילגות, לא צריך לגרום לך או לכל מישהו אחר לבטל אותו ישר. תתפלא לשמוע אבל יש גם דיונים מעניינים על המשחק , אבל מעטים יחסית אבל קיימים. חוץ מזה אני לא מבין, הרי כבר פעם אחת פרסת בפנינו את עמדתך המוסרית לגבי התנהלות הפורום הזה, אז מדוע אתה חוזר על אותו הדבר פעם אחר פעם אחר פעם...? אתה חושב שאנחנו כאלה טיפשים שצריך להגיד לנו את אותו הדבר מאה פעם כדי שנבין? יש נודניק אחד בשם נוטי שחושב כך, ובגלל זה הוא מעלה כל הודעות זהות 1000 פעם , אתה רוצה שהפורום יושיב אותך לידו בספסל המבודד?

דרוריקו התגובה שלך דוחה !

אין לי בעיה שהפורום יושיב אותי בספסל ליד יNOT . אבל שלא יושיבו אותי בספסל לידך . ועכשיו אני אגיד לך את זה קצר ולעניין . אני לא כותב 1000 הודעות אותו הדבר . אני "מתעקש" לכתוב על המשחק בדרך שבו אני רואה ומפרש אותו . ואני באמת נמנע כרגע מלהביא דוגמאות להתנהלות שלך בפורום . כי זה באמת לא יהיה אתגר וגם כי אני מכוון לאילנות מעט יותר גבוהים מההתנהלות שלך עצמך . אז לפחות לפני שאתה מתחיל להעביר ביקורת על יNOT שהוא בכלל לא חלק מהדיון . הייתי מציע לך לבדוק טוב טוב את עצמך ואת היכולת שלך לנהל דיון . זה לא מפליא אותי שאתה רואה את סעיף 3 כלא רלוונטי . כי כנראה עבורך זה חלק מתרבות דיון להשתמש בהכפשה של אדם אחר על מנת להבהיר עמדה . צר לי , אבל הדיון הזה הוא הרבה מתחת לרמה שלי ואין לי כוונה להמשיך אותו . אין לי בעיה שתעביר עליי ביקורת . אין לי בעיה גם שתגיד שאני מעייף או טרול או כל דעה אחרת שיש לך לגביי . אבל הדרך שבה בחרת להגיב הוכיחה מי בדיוק אתה ומאיזה חומר קורצת . זה לא פוגם בלגיטימיות של הביקורת שלך כלפיי . אבל זה פוגם ברצון שלי להתדיין איתך .

droriko

New member
אז תשים משקפיים

כי אני דווקא כתבתי שמה שציינת ב-3 לא נחשב מבחינתי תרבות דיון , אבל גם להטיף השכם וערב לכתיבה "מוסרית" יותר נראה לי מיותר . חוץ מה זה הקלישאה השחוקה הזו שהבאת "אם זה יגיע לבן אדם אחד עשיתי את שלי" כאילו WTF מאיפה הקרצת את זה? זה גם לא רלבנטי בפורום שעל כל בן אדם אחד ש"תחנך" יקומו משומקום אלף שלא , אתה סתם נלחם בתחנות רוח .

../images/Emo41.gifרנין תמימה תמימה תמימה תמימה../images/Emo41.gif

טובת לב ,חכמה, ויודעת לתקוף אבל בעיקר תמימה תמימה תמימה שאלה את עינב פעם אחרי ההדחה של שי עינב,את חושבת שאני אצא מכאן אחשוב אחרת על שי? הפחד שלה שהיא תגלה שהיא טעתה באהבתה העיוורת לשי. התוכנית חייבת לה טיפול נפשי לכל החיים. עמוק בלב שלה ,היא אוהבת הכי הכי את יוסי ואת עינב.

רנין כך גם במציאות-

הסיבה היחידה שרנין כל כך פסולה בעיני קשורה לעובדה שהכל הכל הכל אצלה באיצטלה. נכון שכולם מרכלים אך לא כולם צבועים בכל רמ"ח גופם. באמת שלא נתקלתי בחיי בכמות כזו של בטחון וצביעות שמופנה לכל. היא כולה משחק נטו. מעין מלכת כיתה שכל כוחה נבנה מפידבקים שיקריים, ריקה מתוכן ואמת.

droriko

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חבורת ש"צ חשבה שלהכניס את אינה זה מהלך בטוח וקל, הם לא תיארו כנראה שזה כרוך בחפירות שלה אל תוך הלילה! היא עושה להם את המוות!! חחחח אתם קולטים עכשיו את אינה חופרת לצבר עם שאלות על פייסבוק והבן אדם עונה לה כל הזמן "כן" מתוך נימוס. הוא כל הזמן מסובב את הראש , כנראה מחפש פלסטר לשים על הפה.

צודק 100% והכי מצחיק,

שליאון הוא זה אשר יסבול הכי הרבה מי שהרס לכולנו את השמיעה יהנה עכשיו מאחלה של חפירה עד ליסודות, יש מצב לסדק ואף שבר! ראו הוזהרתם אינה המלכה

rpys

New member
../images/Emo15.gifלחצי השלישיייייייייייי לא קשור :

אבל בן כמה הכלב המדהים שלך???
מתי אימצת אותו?

בוקר טוב, אימצתי אותו עוד כשהיה

גור, 3 שבועות בקושי רק הכניסו אותו לצער בעלי חיים חטפתי אותו עוד לפני שירשמו אותו שם כיום הוא בן 7 חודשים

למעלה