או שאתם סתם נהנ לסלף דברים? אז עבורך ועבור עוד גזענים שקוראים לקבוצה עדתית מסויימת "הם" הנה תקציר על מה שאמרה אינה: יש לה מבטא ישראלי וכשרוסים שומעים אותה מדברת רוסית הם תמיד צוחקים. אגב, מה ואיך שאתה כותב מעיד על הרמה שלך. הפוסל במומו פוסל
עוד בהודעה הראשונה שהגבת לי אליה [שטענת שלא הבנתי נכון את השיחה]. אחר כך הן דיברו עוד הרבה, כאשר השיחה עברה למצלמה 4. במידה ושמעת אותה, אשמח אם תכתבי לי אותה.
אנשים לא יתחילו באמצע החיים לאהוב את שפרה,אני כן מסכים שהיא תקבל כוח אם צבר יעוף אבל זה יקרה בכל מקרה אם לא השבוע אז עוד חודש הוא לדעתי יעוף לפניה והכוח שלו ילך אליה.זה לא שאנשים יאוהבו אותה מחדש.
אם הגעת למצב שאת מטרידה את קרובייך במוסקבה בשאלות על מזג אויר על מנת " לתפוס " את אינה בשקר ( רחמנא לצילן , טפו טפו טפו ) . ועוד איזה שקר ! זה הדבר הכי רלוונטי למשחק ולשהיה שלהם שם בוילה . תודה על השירות .
אבל אם יש במשפחה (או בכלל) מישהו שהיחסים איתו בגדר "הטרדה" היחסים מתנתקים ע"י אחד הצדדים. לא ממש הבנתי מה הדבר הכי רלוונטי למשחק, לשהיה. לא צופה בדברים הללו ממש. צפיתי שלוש- 4 פעמים כך שלא ממש יש לי מושג על מה אתה בדבר ועל אילו מצבים. למה להתקשר על מנת לתפסו מישהו בשקר? אנשים באמת עושים את זה? אילו אנשים הכרת בחייך..?
הוא טרול מתקדם מזן חדש,זן אשר כמו כל חיידק מסוגו, מנצח ת'תרופה וצריך למצוא\ליצור תרופה חדשה! זן ע"ש The Crazy Cleopatra Cow השי(פרה) המשוגעת חיידק מסוכן ביותר, ללבוש מסכה בהתקרבות של 50 מטר למפגע