עדכונים מהוילה - יום 65, ה- 4.11

אני חושבת

שההפקה מתערבת להשאיר מועמדים ובספק האסמסים ההפקה תשאיר ונסה רק שתדעו חבל על האסמסים שלכםם היא נשארת בכל זאת

שיחה אינטלקטואלית מאוד נחמדה בין שפרה ואינה..

רק תיקון קטן אינושקה, לא כל ה'רוסים' [אלו שגרים בישראל, כן] מדברים ברוסית עם מבטא ישראלי. עדיף מהרמה של ה"סוטול סוטול" של ה"הם".

זה מה שהבנת מדבריה של אינה?

או שאתם סתם נהנ לסלף דברים? אז עבורך ועבור עוד גזענים שקוראים לקבוצה עדתית מסויימת "הם" הנה תקציר על מה שאמרה אינה: יש לה מבטא ישראלי וכשרוסים שומעים אותה מדברת רוסית הם תמיד צוחקים. אגב, מה ואיך שאתה כותב מעיד על הרמה שלך. הפוסל במומו פוסל

תוכלי בבקשה לכתוב לי פה באופן מתומצת על מה

שפרה ואינה דיברו עכשיו [שיחה של איזה חצי שעה]? פשוט במצלמה 4 הסאונד פשוט נורא. תודה.

דיברו על סרטים

זה הרי הנושא האהוב על שיפרה
דיברו על איזורים ברוסיה <בריה"מ לשעבר> שבהם התושבים מלוכסני עיניים <אזרביג'אן וכו'> ומשם שיפרה נשכרה בסרט שראתה בשם "טוליפן"......... בקיצור משעמם

לא.. זה היה לפני..

עוד בהודעה הראשונה שהגבת לי אליה [שטענת שלא הבנתי נכון את השיחה]. אחר כך הן דיברו עוד הרבה, כאשר השיחה עברה למצלמה 4. במידה ושמעת אותה, אשמח אם תכתבי לי אותה.

nimlatimm

New member
שחר די נמאס כמה הוא אוכל?

מה שאני בטוח שבוע הבא הוא יאכל הרבה הרבה ממה שהוא בישל!

Lomsahne

New member
צאי מהסרט...

אנשים לא יתחילו באמצע החיים לאהוב את שפרה,אני כן מסכים שהיא תקבל כוח אם צבר יעוף אבל זה יקרה בכל מקרה אם לא השבוע אז עוד חודש הוא לדעתי יעוף לפניה והכוח שלו ילך אליה.זה לא שאנשים יאוהבו אותה מחדש.

אסוfית

New member
ה' ישמור, אינה מזיינת בשכל וגם משקרת..

אבל ממש 40 מעלות לא היו ולא נבראו במוסקבה. חוץ מזה שיש לי קרובי משפחה שם, דיברתי איתם הרגע ווידאתי שלאהיה דבר כזה השנה.. וממש לא רק- לא רק השנה.

באמת כדאי שמישהו לפחות ישמור

אם הגעת למצב שאת מטרידה את קרובייך במוסקבה בשאלות על מזג אויר על מנת " לתפוס " את אינה בשקר ( רחמנא לצילן , טפו טפו טפו ) . ועוד איזה שקר ! זה הדבר הכי רלוונטי למשחק ולשהיה שלהם שם בוילה . תודה על השירות .

אסוfית

New member
מטרידה? אין לי מושג מה היחסים שלך עם מקורביך

אבל אם יש במשפחה (או בכלל) מישהו שהיחסים איתו בגדר "הטרדה" היחסים מתנתקים ע"י אחד הצדדים. לא ממש הבנתי מה הדבר הכי רלוונטי למשחק, לשהיה. לא צופה בדברים הללו ממש. צפיתי שלוש- 4 פעמים כך שלא ממש יש לי מושג על מה אתה בדבר ועל אילו מצבים. למה להתקשר על מנת לתפסו מישהו בשקר? אנשים באמת עושים את זה? אילו אנשים הכרת בחייך..?

אני מציע לא להתייחס אליו

הוא טרול מתקדם מזן חדש,זן אשר כמו כל חיידק מסוגו, מנצח ת'תרופה וצריך למצוא\ליצור תרופה חדשה! זן ע"ש The Crazy Cleopatra Cow השי(פרה) המשוגעת חיידק מסוכן ביותר, ללבוש מסכה בהתקרבות של 50 מטר למפגע

למעלה