עדכונים מהמלון - יום ה-62 - 7.2

RIVALDO111

New member
מה כבר ביקשו מסיוון

אפילו לסדר סדין היא מתקשה. תכף היא תקרא לעמיר שיעזור לה..

זה נשמע כמו אוי אוי אוי

היא מתקשה לסדר את הסדין על המזרן כראוי. אוי אוי אוי היא לא אוחזת את ה
כמו שצריך. זו בדיוק הסיבה שאסמס לה - כי זה הדבר הכי גרוע שאאפשר לומר עליה. אז היא קצת מפוזרת. קצת שלומפרית. אבל איזה אישיות! איזו נשמה טובה! איזה בחורה חמודה! אז היא לא כ"כ מיומנת בעבודתה כחדרנית. ביג דיל.
סיון למיליון!!!!!!!!!!!!
לא בעצם לא, היא הרי לא יודעת לסדר סדינים.

בפסיכומטרי היא קיבלה 740 למיטב זכרוני

והיא די מצליחה בלימודיה באוניברסיטה. אז אין לה עתיד כחדרנית. ממש נורא ואיום.

heavenonearth1

New member
יש אנשים שיש להם "תחת"

לשבת וללמוד. עדיין לא מעיד כלום וחצי על חוכמתם.

המח נמצא באיזור אחר לגמרי

ובשביל להצליח בלימודים אקדמיים היא חייבת שיהיה לה משהו בקלבסה, וכנראה שיש לה לא מעט. בכל מקרה, יכולות וירטואוזיות בסידור סדינים בודאי לא מעידות על חכמה יתירה, והן גם בודאי לא סיבה להפחית מערכה של הדיירת בעלת האישיות האיכותית ביותר מכל דיירי הבית.

heavenonearth1

New member
אני לא מדברת על סידור סדינים

אלא על הכל. היא חסרת אישיות, משעממת מוות, משנה את עצמה כמו זיקית,לא יודעת לנהל מערכת יחסים בגילה. אין בה פשוט כלום.

היא אינפנטילית כמעט בכל מישור

קשה להאמין שמדובר במישהי שחצתה את גיל 20 (למען האמת קשה להאמין שעברה את גיל 6). מקומה יחד עם האינפנטיל שהצופים כבר העיפו (יואב), מחוץ לבית 'האח הגדול'.

LiRs Lullaby

New member
היא כבר אמרה שהיא לא

וכנ"ל לגבי לימודים. אלא אם אני מפספסת משהו והיא מצליחה לשלב בהצלחה יתרה לימודי שנה שלישית ושהות בבית האח הגדול - היא כבר מפספסת שני סמסטרים בשביל להיות מפורסתמת. היא עצמה כבר אמרה שהיא לומדת לתואר שלא ברור מה היא תעשה עם זה בעתיד. אבל אני בטוחה שיהיה לה יופי של עתיד כדוגמנית, שם היא באמת תנצל את מלוא הפוטנציאל שלה; להיות יפה ולשתוק.

heavenonearth1

New member
איפה האישיות שלה?

במספר פעמים בודדות במשך חודשיים היא פתחה את הפה כשזה לא היה קשור לעמיר ואתה כבר גיבשת לה אישיות?

במשימת הגיישות למשל

היא ידעה לעמוד על שלה מול פרידה, לדבר בהיגיון מבלי להתלהם יותר מדיי, וגם להבין את הצד של פרידה ולנסות להתחשב בה ולחתור לפשרה. (אבל פרידה כמו פרידה נפוחה מכדי לנהל דיון בגובה העיניים, ורק יודעת להתמסכן ולחוש שזו השפלה להוד רוממותה אם היא תבקש משהו בצורה יפה ולא תדרוש אותו כאילו כולם עובדים אצלה).

heavenonearth1

New member
נו, בדיוק מה שכתבתי

ניתן לספור על יד אחת את הפעמים האלו. לא מעיד על אישיות. סורי.

קודם כל תתייחסי

לדוגמא שהבאתי, ותיזכרי איך דיירים אחרים התנהגו כשהם נקלעו לעימות. סיוון ניהלה את הדברים כמו שצריך. היא הייתה קשובה לפרידה ולמצוקותיה, ויחד עם זאת ברגע שקלטה שאין עם מי לדבר היא לא איפשרה לה לדרוך עליה כהרגלה. הטענה היחידה שיש לך עליה היא שהיא לא מייצרת מאתיים עימותים ביום, ושהיא פחות קטנונית מהדיירות האחרות. אכן חמור מאד, רשמתי זאת לעצמי.

heavenonearth1

New member
../images/Emo4.gifאבל התייחסתי

אמרתי, היו פעמים בודדות שהיא השמיע את קולה בשיחה בלי שום קשר לעמיר. בודדות ביותר והדוגמא שהבאת היא אחת מהן. הטענות שלי בכלל לא מה שכתבת! כשמדובר באהוב שלה, היא יודעת טוב מאוד להיכנס לעימותים ולפתוח שיחה. מעבר לזה היא מוגבלת.

heavenonearth1

New member
מה הקשר למה שכתבתי?

בגלל שהיא כלואה איתו אין לה נושאי שיחה אחרים? בגלל שהיא כלואה איתו, היא משעממת עד מוות? בגלל שהיא כלואה איתו, אין לה אוצר מילים? מה הקשר?

די נו באמת.

אוצר מילים יש לה בהחלט, והיא מתבטאת מעולה כשהיא מעוניינת בכך. היו לה פחות הזדמנויות להתבטא בעניינים אחרים, מפני שכפי שכבר כתבתי היא לא מייצרת עימותים על פתיתים ובצל וכדומה. מטבע הדברים יחסיה הזוגיים תופסים מקום מרכזי וגם ההפקה שמה את הפוקוס על העניין הזה. אני מודה שאשמח לשמוע אותה יותר, אבל גם כעת היא אינה משעממת אותי כלל.

למעלה