עדכונים מהמלון - יום ה-62 - 7.2

KEEK

Member
הדיירים עייפים, זה הזמן לתת ריקוד הסלסה ../images/Emo13.gif

איך היה בא לי שיביאו להם אחד כזה באמצע הלילה איך האח לא מנצל הזדמנויות

../images/Emo41.gifאני רוצה להבין משהו לגבי פרידה../images/Emo41.gif

אתמול פרידה התרגזה כי מרכלים עליה מאחורי הגב וכו.. וכו.. וכו... שצריכים להגיד לה בפנים והכל. אני מניחה שהיא דיברה על דנה, אבל פעם אחרונה שבדקתי, כל דבר שדנה דיברה על פרידה, היא גם אמרה לה בפנים. אבל בלי קשר לזה, פרידה חוזרת בתשובה או מה? כולם מרכלים שם וזה טבעי אפילו, בבית סגור כזה. והיא כמו כולם אם לא יותר, אז מה פתאום זה מפריע לה פתאום???

heavenonearth1

New member
ברח לי....

לפרידה מותר הכלללללל. לכי תעשי קורס מזורז אצל ליהיא, היא כבר תסביר לך.

סוזי,אל תנסי אפילו לנסות להבין את פרידה../images/Emo6.gif

חבל על המאמץ,האמת חבל. לפרידה מותר הכלללללללללללללללל.

חןןןן4

New member
ערוץ 20 לא מראה את הרכילות של פרידה

רק במצלמות במחשב רואים... פרידה עדין לא מבינה שדנה לא רצתה לעבוד איתה רק בגלל שפרידה דיברה עם בר רפאלי עליה לא יפה דנה מאוד נפגעה כי לה לפחות יש טאקט ולא פותחת דברים עם אורחים אגב גם להיא דיברה עם בר על דנה לא יפה ועוד דנה עשתה לה שיחה יותר מאוחר מאוד יפה. מה שפרידה לא יודעת לעשות. ואתמול ב4 לפנות בוקר לא הרבה ראו שפרידה ממש ריכלה עם מירב על דנה ועוד שיקרה על המשימה של היהלומים שהיא בכלל לא הפריע לה והיא פרגנה. שקרררר ומירב והילה החברות החדשות של פרידה רעות ורכלניות... ומה שתומר אמר אתמול למירב נכוןן

קיי 2007

New member
../images/Emo41.gif והנה מגיעה ג'ודי-לאק ../images/Emo151.gif

במכונית לבנה בעיצבו חללי משהו. ג'וד - סחתיין על המזוודה של ליאו-ויטון !! בכסף שזה עולה אפשר לפרנס משפחה בת שש נפשות בישראל במשך שלושה חודשים לפחות, כולל המשכנתא. יפה לך!

Mierky

New member
האיכותית אומרת פרוסטטה במקום ברוסקטה

ומרב מתקנת אותה

למעלה