עדכונים מהשפרה - יום 56, ה26.10

MnM Girl

New member
רנין הזאת כבר חייבת לעוף

כל הזמן שאני צופה בה יש לה פרצוף של "מה אני עושה כאן" וגם מה שהיא אמרה על צהל גרם לי לשנוא אותה יותר.. יאללה, רנין הבייתה

ruti

New member
מה רנין אמר על צה"ל?!

היא פרזיטית שחיה בישראל אבל לשרת בצה"ל היא לא שירתה יום אחד. רק לנצל את המדינה היא יודעת

longleggedlady

New member
אני רוצה להבין ממך

על מה אנחנו אמורים לדבר בפורום הזה של האח הגדול? אני איתך שהקללות מיותרות אבל יש לנו דיעות להביע על דיירי הבית. לא לדבר על שפרה לא על לאון לא על רנין או יתר הדיירים. מה נשאר אלא : let me tell you 'bout the birds and the bees and the flowers and the trees and a thing called love

ShukyD

New member
ההודעה לשי הייתה מיועדת

לכל המתיימרים להיות אובייקטיבים כותבים הודעה אובייקטיבית על "מספיק עם הקללות, מספיק עם השנאה" ובתוכה זורקים רמזים כמה הם אוהבים מתמודד אחד ושונאים את האחר לפחות שלא ישחקו אותה אובייקטיבים אתם יכולים לרשום מה שבא לכם

איתי בל

New member
זה בסדר לאהוב ולשנוא אנשים בתוכנית

זה לגיטימי שיהיו לאנשים פה פייבוריטים ואנשים שירצו להעיף גם לי יש אנשים שאני יותר רוצה לראות ופחות אבל יש גם דרך להביע שנאה ולהביע אהבה.. אף אחד לא באמת אובייקטיבי אף אחד לא נונשלנט לגבי הדיירים פשוט אוהב את הפורמט אבל זה לא אומר שצריך להיות בהמות רק כי שפרה לא באה לי טוב בעין

N o a m V

New member
איתי לעינב : כמה CC שמת בציצי ?

עינב עונה לו: 350 איתי : בכל צד ??

beep beep

New member
סודות ושקרים

יש בבית האח הגדול ובעברם של המתמודדים סודות ופינות אפלות שההפקה מנסה להסתיר מאיתנו אבל הם פורצים פה ושם אל פני השטח. הנה דוגמה אחת: רנין וליאון עקצו זה את זה ליד שולחן האוכל - הם עושים זאת לאורך השבת כולה, ובכלל - נראה שרנין הולכת ומתרחקת מחבורת צבר-שפרה-ליאון. וכשרנין סיימה לאכול וקמה מהשולחן סינן לעברה ליאון בארסיות האופינית לו: "שלא תקיאי עכשיו הכל בשירותים"... בחיי שאין לו אלוהים, לשרץ הקטן הזה...

לאון לשיפרה: "הסיבה שבגללה באתי לכאן זה כדי

לשבור שיגרה כי בחוץ קל לי, אין לי דברים קשים שאני צריך לדאוג להם. באתי כדי להקשות על עצמי ולאתגר את עצמי... אני לא באתי לכאן בשביל המיליון". לאון- בצבא קשה ומאוווווד מאתגר !! למה לא נשארת שם??? (כן כן, גם כג'ובניק)

אוי שיפרה היפת נפש הזאת

"לשבור שיגרה כי בחוץ קל לי"...ב-ט-ח נורא קל לה הרי גברים לא יכולים בלעדיה,הרי גברים מאוהבים בה מכל קצוות עולם,הרי גברים מתעלפים למראה עיניה, ואיך אפשר שלא גברים מתאדים כשהם לידה.....אוי השחצנות והגאווה...

למעלה