עדכונים מהשפרה - יום 56, ה26.10

גם החזיה שלה היא במידה A

ברור שהיא לא גזענית. מי מלבדה מדבר השכם והערב על אשכנזים/מזרחיים? רק היא. היא לא אמרה שהיא יותר טובה, כי יש לה רגשי נחיתות מובנים כלפי האשכנזים. אם היא לא גזענית, מי המציא בכלל את המונח "פרידמנים" ? שפרה? אגב, הגזענות והשנאה לאשכנזים כל כך בוערים בקרבה, שביום שישי אתי והיא היו יחד במטבח. איתי זמזמם להנאתו את השיר "חי" ועינב בתגובה אמרה: איכס, איזה שיר מגעיל זה , זה בטח שיר של פרידמנים. איתי נאלץ לתקן אותה ואמר לה שאת השיר הזה שרו עופרה חזה ואבי טולדנו, שניהם רחוקים מלהיות פרידמנים.

מדכא לקרוא אותך, איש צעיר

אתה לא פחות גרוע מעינב. דור שלישי או רביעי בארץ שתקוע בסוציולוגיה חשוכה של שנות החמישים

jaycom

New member
פרידמנים המציאה ונסה

שקראה ככה בהתחלה לצבר ועכשיו לאיתי... וזה ששפרה אמרה לאיתי שעינב לא אוהבת אותה בגלל שהיא פרידמנית.? ואיתי ענה שזה לא אומר כלום כי גם הוא פרידמן.. שניה אחרי זה נכנסה עינב לחדר וחיבקה את איתי... שפרה סתם מחפשת סיבות למה עינב לא אוהבת אותה, אז הכי קל לה להביא את הטענה שעינב גזענית, כמוך בדיוק אגב... שמחפש סיבות לא לאהוב את עינב ומביא את הקטע העדתי..

blur2

New member
מה פתאום. עינב ויוסי אמרו כמה פעמים שזה ביטוי

ידוע מאוד באשקלון.

shy6

New member
להגיד "פרידמנים"

זו לא גזענות(אני מכיר גם אשכנזים שמשתמשים בביטוי, על אחרים וגם על עצמם) להגיד "האשכנזים האלה יותר טובים ממני?" זו לא גזענות,אלא רק רגשתי נחיתות. להגיד "יהודים יד שניה" ו"שאריות אדם" מה שצבר ושיפרה אמרו ושמעתי את זה טוב מאוד, זו גזענות חשוכה ומפחידה.

jaycom

New member
גועל נפש

יהודים יש שניה? שאריות אדם? איך לעזאזל לא עשו מזה סקנדל?? פשוט בושה שיש אנשים שמדברים ככה...

ולהגיד

מזרחים חמים ואשכנזים קרים עם לב של אבן זה גם לא גזענות?? אותי לימדו שיחוס תכונות אישיות לאדם ע"פ מוצאו זה גזענות זה מה שעינב עושה כל הזמן, תפסיקו להתמם והשטות הזאת על שאריות אדם ויהודים סוג ב' - אני כבר רוצה לראות את זה בהקשר הנכון בשידור ומקווה שיראו: את צבר אומר: נשארנו כאן שאריות אדם ואת שפרה אומרת שזה מזכיר לה את השיר של יהודה עמיחי על יהודים סוג ב' זה לא היה בהקשר גזעני לשפרה וצבר היו הרבה הזדמנויות ללכת בכיוון הזה ולהתבטא כך הם לא עשו את זה ואוי ואבוי אם היו עושים למה כל כך קשה לקבל שלעינב יש בעיה עם הנושא הזה והיא נופלת בו שוב ושוב? אני מוכנה לקבל ששפרה לעתים בוטה כשהיא לא צריכה להיות אף אחת מהן לא מושלמת

ממש לא! גם אם שיפרה היתה רק היא לבד עם

עמצה בבית האח הגדול רמת ה"אוהדים" שלה היתה בדיוק אותו הדבר,תבינו אנחנו לא אוהבים את שיפרה בגלל יוסי ועינב,אנחנו לא אוהבים את שיפרה בגלל -שיפרה!

מידע חדש שההפקה הדליפה לי

מי יהיה הדייר החדש הדיירת הראשונה תהיה חברת פלמח בכיסא גלגלים עם הפיליפנית שלה.והיא תעשה קואליציה עם יוסי בובלין. הדייר השני יהיה מנהל פורום הומאים דתים והמצלמות של האח הגדול יתפסו אותו עושה אהבה עם לאון. הדייר השליש יש אומרים יהיה נאסראללה . והמצלמות יתפסו אתו עושה אהבה עם עינב.

לא נשמה, ממש לא

מאיפה השטות הזאת?! כל הכרות שלנו וירטואלית מהאינטרנט על סמך מה את קובעת? זו לא סיבה להתבייש, אבל אני לא. נשמה על סמך מה הסקת מסקנות?

למעלה