עדכונים צהרים/ערב - יום 52, ה- 22.10

הסצינה בסוויטה היתה פתאטית

אם ככה זה הולך להיות בלי יוסי צריך לשנות את השם לאח המתחנחן

mooolly

New member
../images/Emo6.gif

ובלי יוסי ועינב ביחד זה יהיה "האח יפה הנפש"

droriko

New member
שאלה חשובה

האם ארז ואסי רמזו כי שבוע הבא לא יהיו הדחות?

לא אבל לא כתוב "בשבת תדעו מה הם חושבים..."

מה שארז טל כל הזמן אמר שביום ראשון משדר מיוחד שהדיירים החדשים נכנסים אם זה משדר מיוחד, אולי אין הדחות. בכיתוביות שרצות כתוב רק שהם לא יודעים שביום ראשון נכנסים דיירים חדשים לכן הרבה מסיקים שלא תהיה הדחה.

droriko

New member
זה ממש מעצבן שלא מודיעים

הרי כל חווית הצפיה זה לעשות תסריטים בראש מי יצביע למי , וברגע שאין הדחות אין טעם לצפות בלייב בשבוע שלפני ........

זה לא צפוי? ../images/Emo185.gif

בשבוע הספציפי הזה, גם אם תהיה הדחה וגם אם לא-צפייה בלייב לא "תאיר" לך מי ידיח את מי, כי זה צפוי: צבר, שפרה ורנין יצביעו ליוסי ועינב, סיכוי גדול שלאון יצטרף אלייהם (את לאון קחו בערבון מוגבל-אין לדעת מה הוא יעשה) וסיכוי קצת יותר קטן אך סביר שאיתי ו-ונסה יצטרפו אלייהם גם כן (איתי כמעט בטוח, ונסה גם כן בלתי צפוייה). יוסי ועינב יחליטו מי עף. הם יעמידו להדחה 4 אנשים. ניקח בחשבון כי כל מי שכתבתי למעלה הדיח את יוסי ועינב אז נגיד שלשאר הדיירים יש 0 הצבעות? במידה ויוסי ועינב אומרים את אותו דייר/ת, אז יש לו 2 והוא אוטומטית מועמד להדחה-מה שאומר שהוא עם הסיכוי הגדול לעוף בגלל הצבעות הSMS. כאשר ייכנסו דיירים חדשים, בהחלט יהיה מעניין לראות איך הם יתאקלמו..אבל זה יקרה רק בראשון מה שאומר שגם אם תהיה הדחה וגם אם לא, הצפייה בלייב דיי לא הכרחית השבוע.

שעמום שעמום שעמום ../images/Emo185.gif

אכלתי, אז יצא לי לראות ב14:00 בערך וראיתי שבשעה כזאת איתי הכין..כנראה לונסה..חביתה עם מלפפון..ב2 בצהריים -__- הטלוויזיה דלוקה על ווליום סביר, אם יש צעקות אני אשמע..אבל בנתיים סתם דיבורים משעממים. גם אם יוסי ועינב ידברו עם שפרע (מה שלא אמור לקרות על הנייר) זה לא יזיז כלום..

redflower1

New member
תראו את ונסה הדוחה עכשיו

מספרת סיפור על בחורה שחיפשה את הכלב שלה שהלך לאיבוד, נותנת פרטים מלאים על הבחורה (כך שכל מי שמכיר אותה יודע מי זו) ואז מתחילה לתת לה כל מיני כינויי גנאי: שרוטה, מפגרת, צריכה להתאשפז באברבנל. ממש גועל נפש. אחרי הפה הגדול שהיא פתחה על יוסי אתמול הגיעה הזמן שיראו לה איך היא מתנהגת הבחורה הוולגרית הזו.

קמבילי

New member
כולם ישבו בחצר שעות, עכשיו עברו למטבח

ורנין מתבודדת בחדר. לפני כשעה צבר בישל לבדו ורנין יצאה מהחדר, הוא אמר לה: מה קורה רנין? (זוכרים? שי אמר לו לא לתת לרנין ללכת כי אם היא תלך הוא במצב רע). אבל רנין לא ענתה או שזרקה מילה והלכה. אתם חושבים מה שאני חושבת? יכוליות? רנין סופסוף ממשמת את איומיה? הבוקר היא היתה אצל האח הגדול....

opiras

New member
נשמע טוב

אולי באמת רנין סוף סוף תפרוש. אתמול בשיחה עם לאון,היא שאלה, אוף- מתי כבר יוסי והבת שלו יפרשו. הם לא מבינים שאנחנו באנו להתפרסם ולקבל הזדמנויות חדשות, והצעות, והם באו רק לזכות במיליון. למה היא חושבת שאם מה שראינו יהיה איזה רצון ללהק אותה למשהו רציני?

אוהדושש

New member
די אני בהלם../images/Emo163.gif זה מה שהיא אמרה?

טוב בעצם מה אני מופתע מרנין
בסוף יוסי ועינב יקבלו הכי הרבה פרסום, מבטיח לך.

clearer

New member
מישהו יודע ממה דודה של שי נפטרה?

היא היתה אישה יחסית צעירה, לא? אומרים שהיתה בת 45. די מדאיג ומפחיד.

משחק זהה את הדמות

עכשיו שפרה, עינב, ונסה, צבר וליאון משחקים במשחק בו ליאון בוחר דמות (מהארץ) והשאר צריכים לנחש מי הדמות על ידי שאלות שהתשובה היא כן או לא. כמה נעים ורגוע כששי איננו!!

Eil

New member
צבר על תומס אדיסון:

"וואי, איזה גאוני זה להמציא את החשמל!" מי אמר שהוא אינטליגנט?

זהו, שאדיסון לא המציא את החשמל

החשמל תמיד היה שם אדיסון המציא את נורת החשמל או גילה את החשמל אבל לא המציא אותו בדיוק כמו שקולומבוס גילה את הודו אבל לא המציא אותה איזה פלפול מתכחם בסגנון שפרתי הבאתי פה אה?

Prime Time

New member
הוא לא גילה את החשמל...

למעשה אין מישהו אחד שגילה אותו, אלא הוא התגלה לאורך שנים ע"י כמה אנשים. אדיסון המציא את נורת החשמל, הטלגרף ועוד כמה דברים (אפילו היה פרק על זה בארתור...)

למעלה