ממש לא נכון....
העם פשוט לא אוהב שקרנים, מסיתים, מתלהמים, רמאים, מתנכלים ומגעילים. מה לעשות שדוקא אילו שמתיימרים להיות ה"נאורים" וה"מפותחים" הם אילו שמתגלים כשקרנים עלובים????? נכון שקל לשנוא אחד שמדבר עברית משובשת, או בבחורה מתלהמת וצעקנית, או בחור אדיב ומנומס שאין לו דעה משלו על כלום....אבל מה לעשות מאז ומתמיד בסרטים אנו מזדהים עם החלשים, המסכנים ועם אילו שנעשה להם עוול. אני רואה איך ההתנהלות בבית: רנין משקרת מול המצלמות לאנשים בבית ואיזו בחורה קטנה היא יצאה בתכנית. אין לה בושה. רמאית שעושה צחוק מעצמה מול כל הצופים בבית. שפרה שמנסה לגרום ללאון פיצול אישיות. לאון שאין לו שום דבר חשוב להגיד אף פעם, מקפץ מאחד לשני ונתלה בצבר כאילו היה אלוהים ומביך את צבר... צבר שיש לו את כל הנתונים לנצח אבל מפסיד בגדול עקב עיוורון זמני. ונסה ואיתי שלא מבינים שיעיפו אותם כי הם כח שלא מצביע כרגע אחד נגד השני. גם כשיוסי אמר לשניהם תפרדו ואל תראו שאתם ביחד כי יפילו אתכם לא מבינים עד כמה הוא חכם. עינב לא מבינה שלהתנהג כמו שאת לא תמיד חכם ונכון. הצופים בבית דיי נרתעים מהתנהגות בהמית ואני בטוחה שאמך ומשפחתך לא ממש רווים נחת כשהם רואים את התנהגותך. לומר לכל עם ישראל זאת אני ואין מה לעשות זו טעות. אין לך במה להתגאות. זה אומר שהורייך נכשלו בחינוך. יוסי מתגלה כאסטרטג מעולה. האדם רואה כמה מהלכים קדימה. בשיחות שלו עם אנשים הוא לעולם לא עובד על חוקי המשחק. מעולם לא יצליחו להוציא ממנו סודות, גם לא בטעות לבת שלו. לגבי שי קצת מאוחר בשבילך אבל שב 48 שעות ותצפה בכל התכניות שהיו כולל תגובות הצופים ותבין איך אסור להתנהג בטלויזיה...אהההה וגם כמובן בחיים. אנשים שונאים שמשתלטים עליהם, כופים דעות ומנהלים אותם בדרך לא דרך!!!