עדכוני אחה"צ-ערב - יום 36 - 6.10

gralanit

New member
../images/Emo41.gif עדכוני אחה"צ-ערב - יום 36 - 6.10 ../images/Emo41.gif

יאללה, השרשור של הבוקר כבר מפוצץ
בינתיים כולם יושבים בפינת העישון ומקשקשים. לאון וונסה שרים, שפרה משהו עם המסרגות, צבר ושי משכשכים רגליים בבריכה. על מה הם מדברים? להפקה הפתרונים.

gralanit

New member
שיחה בין עינב לקרן

קרן - אם אני עפה אני אבקש לטוס לחו"ל. מסתכלות על יוסי (שנרדם עם הרגליים למעלה). קרן אומרת לעינב - "הוא בטח נרדם בכל מקום, כל מצב, בטח אין לו בעיות בנסיעות, בטיסות..." קרן לעינב - "מה יבאס אותך יותר - אם יוסי יעוף או אם אשר יעוף?". עינב בתגובהאומרת שברור שאשר, כי יש להם שיחות, הם מדברים על הדת, ואת יוסי היא תראה גם בבית. עינב אומרת שבעצם ביום רגיל היא בקושי רואה את אבא שלה. הן מדברות על זה שבטח כבר קשה לו בבית האח הגדול, ואם לשאר המתמודדים משעמם, אז לו על אחת כמה וכמה. קרן מציינת שהוא חיסל תשע קופסאות סיגריות ושזה נובע משעמום - "סיגריה - קפה - סיגריה - קפה - אורז מלא - סיגריה קפה"...

gralanit

New member
עוד מהשיחה

הן מדברות על זה שהקהל מת על יוסי, ושומעים אנשים צועקים "יוסי, אני אוהב אותך" מעבר לחומה.

gralanit

New member
לאון מצטרף לבנים בשכשוך הרגליים

ושפרה לא יכולה בלי הלאב-בוי שלה ובאה אחריו (תגידו לי שהמילים האלה לא נכתבו עליהם - "והוא ישן במיטתי, והוא אוכל מצלחתי"...) אחריהם מגיעות קרן ועינב. תגידו, רואים שמשעמם לי?

droriko

New member
לא פלא שליאון כל כך מת על השיר הזה

הוא מרגיש שהוא נכתב עליו

yshy

New member
שמתם לב שרק מעשנים מועמדים להדחה

בדרך זאת נוכל להפוך את הבית לנקי יותר ובריא יותר ולא יהיו יותר ריבים מטופשים במנדראג' על חלוקת מנות הסם השבועיות ... ותחשבו על זה !!!

אבירן200

New member
להשאיר את יוסי עינב ואשר!!!!

תצביעווווווו לאשר וליוסי ולעינב, אסור שאחד מהם ילך!! יהיה משעמם בלעדיהםם!!!! תצביייייעו כי אני כבר הצבעתי 10 פעמים לאשר..

mui mui

New member
לא להשאיר אותם!! ולא יהיה משעמם..

יכנסו אנשים חדשים לווילה.. יהיה מאוד מרענן..

אבירן200

New member
אני יסביר למה כן להשאיר אותם!

קודם כל השלישיה שהכי מצחיקה, הכי כנה, אמיתית ובלי צביעות ומשחקים זה הם! פשוט בכמה מילים : מושלמייםםם . אז ככה אם הם ילכו מה תיראי?? שיחות משעממות של שיפרה המגעילה או של צבר (שהתגלה פרצופו האמיתי ) שיחות שלי שי ( המנהיג כביכול ) עם רנין הגזענית?? מה תיראי? ממה תהני אם לא יהיו את השיחות של יוסי או של עינב ואשר- השיחות האמיתיות על החיים ועל הפשיטות שבחיים. אז פעם אחת הם עשו תרגיל די מלוכלך אבל תגידי שזה לא מה שעשה את התוכנית אתמול? העלה את האקשן ועשה את כל היום הזה מעניין!! אז עכשיו תחשבי ותצביעי מי שבא לך ..

mui mui

New member
חחחח הפכת אותם לצדיקים...

יאלה.. כמשגיע הזמן ללכת.. אומרים יפה שלום..

אבירן200

New member
תביני..

את צודקת כשלמישהו מגיע הזמן ללכת אז אומרים יפה שלום
, רק שלהם עוד לא הגיע הזמן ללכת .. אבל ניראה מחר בתוצאות ואני ימשיך לצפות שאח מהם לא ילך...

BeN ShaDe

New member
שי ללאון : "יש לנו את כל הבית לעצמנו". ../images/Emo2.gif

כולם ישנים חוץ משי וללאון... האם עכשיו יתחיל סופסוף הרומן של השניים?

למעלה