עדכוני אחה"צ-ערב - יום 36 - 6.10

JasPoint

New member
אפרת אברמוב קרעה את צבר ושפרה "באחות הקטנה"

אין על אפרת אברמוב רואה את הדברים כמו שהם. לא מפספס את התוכנית שלה. אני לא יכול לחכות לרגע שקרן תגיע אליה לתוכנית והיא תראה לה את הקטע עם האצבעות של ערן

פיקו בו

New member
עינב

אומרת שלשפרה אני חמלה בזמן שהיא יושבת ושוחטת את צבר ושוב שפרה (למרות שהיא שניה לפני אומרת שפרה יצאה גדולה)מאוחרי הגב היא אדם קטן ומסריח. רואה את הדברים בצורה שלילת וצרת העין. שניה אחת היא אומרת אני מתחת לכולם ורק עם פורום יותר מצומצם אומרת מה שהיא באמת חושבת אני מעל כולם. נשבעת לכם בא לי למעוך אותה דרך המסך!

פיקו בו

New member
וחוצמזה

היא חושבת שאין לה מה ללמוד שזה יכול לחרפן אותי.. ותמיד יש לה את המשפט אתה בא ללמד אותי בהתחלה בקשר למשו אחד אחרי יום היא אומרת את זה בקשר למשו אחר ומוסיפה שמלא אתמול ניכה זה בטח ובטח שאתה חי בסרט ואחר כך אותו דבר על נושא אחר. המלצה אישית ממני-צאי לעצמך מהתחת..

חוצפנית שיפרה הזאת

מוציאה על המיטה שלה שערות מהגבות וכל זה בלי לשאול אם זה פוגע בעינב ואשר , פשוט חוצפנית לא עושים דבר כזה יומיים לפני יום כיפור.

insane sanity

New member
גדול!!

חוצפה כזו לא ראיתי כל ימי חיי. גם זה שהיא סורגת.. מה זה הדבר הזה. אסור לפני כיפור.

santa barbara

New member
למה צבר נראה כאילו...

מישהו הביא לו איזה אגרוף לפרצוף?...או שהוא נראה ממש עייף...לא יודעת, הוא נראה מוזר.

gralanit

New member
קבלו עדכון

היתה עכשיו שיחה מעניינת בין שפרה, ונסה, צבר וגם לאון. ממש משעשע לראות משהו ולדעת שזה בטוח הולך להכנס למשדר המרכזי... שפרה מספרת על תמונה שבה אמה מצולמת עם בן זוגה, שקועים בשיחה וממוקדים מאוד זה בזה - רק שהתמונה צולמה כחמש שנים לפני הכירו כזוג. באותה עת כל אחד מהם היה עם בן זוג אחר, ובמקרה הם נפגשו בארוע כלשהו, שוחחו וצולמו, ורק שנים לאחר מכן נפגשו שוב כזוג. מדברים על גורל, וונסה אומרת שיש דברים בחיים שצריך ליזום אותם. למשל - כיום אינה מחפשת בן זוג רציני, אבל חוששת לגלות בגיל 30-35 שהיא לבד, ולכן מאמינה שבשלב מסויים צריך לקחת את המושכות לידיים (מילים שלי
) ולהיות רציניים יותר. מתחילה שיחה על בן הזוג שונסה מחפשת - בהכרח מישהו מעולם הסוסים. אמה של ונסה לוחצת עליה להתחתן ולהביא ילדים. ונסה בטוחה שאחותה תתחתן לפניה, ואומרת שאחותה מסוגלת להנשא למישהו לאחר חצי שנה של היכרות. מדברים על אנשים שונסה יצאה איתם ולא הלך לה איתם כי לא היו מחוברים להוויה שלה. ואז איתי נכנס לחדר ולבקשת ונסה מנשק אותה - על הלחי. שפרה שואלת אותו אם הואהיה מוכן להתחתן עם ונסה והוא אומר - ברור. ואז לאון אומר שונסה תצטרך לעבור לגור בשנקין (שם גר איתי). ונסה דוחה את הרעיון ושפרה מציעה לאיתי לעבור לגור בחווה של ונסה. איתי מסכים - אבל רק בעוד שנה, כשיסיים את הלימודים. ונסה לא מסכימה, כי זה מאוחר מדי. איתי כבר בדרך החוצה מהחדר - "מה? את מתחתנת איתי רק בגלל שאת בת 28? כוסומו!". שפרה אומרת לו שזה בגלל שאמא של ונסה לוחצת עליה, ואז איתי אומר (בצחוק) - "את מתחתנת איתי בשביל אמא שלך?!" וממשיך למטבח להכין ארוחת ערב לו, לצבר, לקרן וללאון.

קמבילי

New member
../images/Emo23.gif איזה זוג מתוק ובלתי אפשרי!

נהניתי מאד לקרוא את הדיווח שלך, תודה רבה. אהבתי את התשובה של איתי: "ברור!". הוא הפך אצלי לאחד הפייבוריטים אחרי שראיתי בשידור את ההתנהגות העדינה שלו אל ונסה בלילה שהיתה שיכורה. הוא אמר לה שהוא מתאהב בה, וונסה המתוקה השתגעה, התנפלה על המיטה שלה וצעקה לכולם "תעזבו אותי! תעזבו אותי!" (כלומר: תתרחקו ממני אני הולכת להתפוצץ משמחה). איתי, הפוץ הלא-אטרקטיבי, מתגלה כג'נטלמן רומנטיקן וכגבר האמיתי בבית. האם ונסה המטורללת, הנואשת לאהבה, תירגע וותתחיל להתנהג כמו בנאדם? בפרק הבא...

insane sanity

New member
ונסה אחלה..

אני אוהבת את זה שהיא בוטה, אבל לא טיפשה והמונית. כמו שאמרה בהתחלה, יש לה חוכמת רחוב. והיא לא פרייארית. יודעת להעמיד אנשים במקומם. אבל עדיין אנושית, סקסית ואמיתית.. גם עם הרגשות שלה. איתי פוץ... הוא קצת כמו הביץ' שלה... טוב.. מי אמר שהפכים לא יכולים להימשך...:)

sweetdreams

New member
פאטתי...

אוף, האיתי הזה.. מישהו צריך לעשות לו טובה ולהעיף אותו מהווילה. למה, למה הוא כזה טיפש??

למעלה