עדכוני אחה"צ-ערב - יום 36 - 6.10

yshy

New member
עינבבב וולגריתתתתתת בהמתיתתתתת להדחהההההההה

יאללה מיצית את עצמך . הצרחות שלך שברו אצלי את החלון בבית . שמישהו יוריד לה בבקשה את הווליום !!!

ליאורי13

New member
אני אשכנזייה ואוהבת בני אדם

לא פוסלת על סמך מראה אף אחד,ולא על סמך צעקות צריך לדעת להקשיב לכל אחד, לקבל,לקבל,לקבל-זה המוטו שלי לכל אחד יש צדדים מכוערים יותר ופחות אני מסתכל על הצד היפה של כל בנאדם שאני נתקלת בו לא משנה לי אם הוא אשכנזי או מזרחי

bibaso

New member
"אתם גזענים" חחח............

אני כבר מתחיל לחשוד שמישהו אחר השתמש בכינוי שלך בפורום

ליטליקSD

New member
את קוראת לנו גזענים?

למה, כי אנחנו לא אוהבים את עינב ואשר? את לא יורדת מ-ל-א על שי? מה אני אגיד לך, שי מאוד אשכנזי לעומת עינב, צודקת. כל המשפחה שלו נראית מו יוצאי פולין..

ליאורי13

New member
את עינב אני אוהבת,אשר פחות

עינב חמודה,משעשעת ולא טיפשה כמו שהרבה נוטים לחשוב היא צועקת,נכון לא נעים לאוזן,אני מאמינה שעם הזמן היא תלמד להנמיך את הטון-----------כל הזמן לומדים ומשפרים

איתי בל

New member
דוגרי גזענים

שונא בהמות פאק ראיתי אתמול את התוכנית שהייתה בראשון היא כזו בהמה היא אשכרה יושבת על הכורסא הזו מול האח הגדול שוכבת כזה עם הרגליים קדימה עוד שניה פותחת רגליים אומרת אני רוצה שידוך לא רק שהיא בהמה בתוכנית השבוע היא הייתה בהמה מיוחמת זה פשוט דוחה

JasPoint

New member
בגלל כל הבלגאן אנשים שכחו מהציצי

כמה התלוננו פה על הצנזורה וסוף סוף הם אזרו אומץ להראות טיפה ציצי. התמונה הועלתה פה אז מצונזרת כי חשבו שבטעות זה שודר, אבל הנה הראו את זה שוב בפריים טיים של ערוץ 2 בדיוק כמו במדינות מתוקנות. באירופה, אוסטרליה ועוד כמה מקומות הולכים אפילו יותר רחוק אבל גם זה התחלה. אם מישהו יכול לתת לינק לסרטון של הקטע הזה אני אשמח... אני די בטוח שרנין צבטה לעינב בפטמה, אני חייב לוודא את זה

יNOT

New member
../images/Emo45.gif שמתי לב לזה גם ../images/Emo9.gif

למרות שבתור אחד שקרא נגד הצנזורה, הייתי מעדיף שרק בשידור לייב היו מראים את הדברים בלי צנזורה , ולא בשידור המרכזי. (קצת יותר מכובד
) אבל.... הקטע שהראו היה באמת רק מספיק בשביל להיות טיזר
(באמת עריכה מעולה
) וקטעים כאלה מן הראוי שיישדרו (ראיתי את הפרסומות באמצע , והיו דברים דומים שם , כך שאם הם לא מראים עירום מפורש , אין שום בעייה עם זה
) בצעדים קטנים.....עד העונה השנייה (אם ייבחרו לעשות עוד עונה )....יכול להיות לנו את הדבר האמיתי מהתחלה.

JasPoint

New member
העלו את הפרק של אתמול באתר קשת

רנין בפירוש מושכת לה בפיטמה. קטע ענק. יהודיה מאמינה חושפת שדיים וערבייה מושכת לה בפיטמה, רק בישראל. טוב מאוד שלא צינזרו את זה, טלוויזיה איכותית במיטבה

אשר בשיאו !

אשר בשיחה עם שי וליאון "לצבר לב קר רע של אשכנזי חרא ,לב של שטן" ממשיך לרכל מאחורי הגב

ציטוט מדויק

כדי לצאת הגו ,רק אוסיף שהוא אמר את זה בקשר לזה שצבר לא היה מוכן לשיחה משותפת אצל האח הגדול אתמול בלילה שי אמר שצבר זה איש של עקרונות ואשר ענה לו שצבר רע עם לב קר וכו'

NoFaR815

New member
אז מה עם הוא חובש כיפה?

זה אומר שהוא מושלם? - לא בניגוד אליו צבר אומר שהוא נפגע מאד מאשר ולפני חצי דקה הוא הצביע לו.. לפחות אשר מודה

ליאורי13

New member
../images/Emo45.gif צודקת.......צבר שטן בהתגלמותו

מיום ליום מסתמן שהוא הומו מהסוג האכזר {יש הומואים אכזריים}

למעלה