עדכוני אחה"צ-ערב - יום 36 - 6.10

עינב עושה עכשיו דווקא לאפקה/tapuzforum/images/emo13.gif.

היא לא קורצה מאותו חומר של משתתפי הישרדות שפחדו לצייץ, כול הכבוד לה.

יNOT

New member
סתם מסקרנות...איך היא עושה דווקא? ../images/Emo9.gif

מה היא בדיוק עושה? או לא עושה? ואת חושבת שמגיעה לה כבוד? באמת?

gralanit

New member
אשר עכשיו

בשיחה עם יוסי, עינב, קרן ורנין - "הגנב הטוב הוא זה שלא נתפס. אנחנו (אשר ועינב) גנבים גרועים, לכן נתפסו". תכל'ס.

ShukyD

New member
מי שלא באופי שלו לתחמן לא יעשה את זה טוב

וזה לאו דווקא חסרון אולי זה חסרון במשחק אבל זה יתרון בחיים לפחות הם ניסו את מזלם כמו שאר החבר'ה.. לא הלך להם נקווה שהלקח שלהם יהיה להמשיך להיות אמיתיים כי ככה כולם אוהבים אותם, חבל שהם לא יודעים כמה.

אם הבנתי נכון - אשר אמר בשיחה שהייתה

בחוץ שהוא ועינב לא הפסיקו ללכלך על שיפרה וצבר ובנוסף לכך תיאמו בניהם את הבחירה וזאת הסיבה שההפקה לא הבליגה והענישה אותם. הוא אפילו אמר שמרוב הכעס שלו כלפיהם לא הזיז לו שיש מצלמות וששומעים אותם מדברים עליהם ועל זה שצריך להעיף אותם מהבית.
אף אחד מהמועמדים האחרים לא ליכלך ברמה הזאת עם איזה דייר שותף. לא? אני באמת שואלת. כי אני לא תמיד עוקבת, ואולי פיספסתי משהו ולא באלי לצאת "שקרנית" או "חרטטנית".

ShukyD

New member
וואי איזה שטויות את כזאת חרטטנית!!

סתם לא יודע לא ראיתי את השיחה הזאת האמת אבל לא חשוב מה רמת השיחה חשוב שהיו שיחות כאלה ויותר גרועות ולא נעשה כלום אני חושב שזה עניין של ההפקה להציל את צבר אם הוא אכן שתול ולהעמיד את אשר אם באמת יש להם סיבה להוציא אותו

אור2221

New member
הוא קרא לה נבלה

אז הוא יודע מה הוא אומר כשהוא שמח שלא שידרו את החלק הזה.

shy6

New member
או או איך שי וצבר הסיתו נגד נעמה

כל הסוף שבוע לקחו כל דייר לצד ולכלכו עליה. דבר שגרם לחרם עליה ועל החלטה לצאת מהתוכנית.

ShukyD

New member
אני אומר שאשר ועינב צריכים להיות חכמים

במקום לדבר על זה ושההפקה תעניש שיקבעו מראש שהולכים למי שרוצים להדיח באותו שבוע וצועקים לו יא חרא יא אפס ליד כולם וזה הסימן שזה הבנאדם שצריך להצביע לו. כששי עשה את זה לא הייתה שום בעיה מעבר לזה שנעמה החליטה ללכת לבד בסוף

bibaso

New member
הרבה מעבר לזה

הם לקחו את קרן שנשארה משענת אחרונה של נעמה פשוט משום שלא היה לה נעים לנטוש אותה, ובאמצעות ליכלוכים וסילופים הפכו אותה ל"אויבת הבית" יחד עם נעמה, ובכך אותתו לשאר הדיירים שעדיף להם להתרחק מנעמה, וכך יצרו את החרם עליה.

superjets

New member
הבהרות

אשר נפגע מאוד שצבר ושפרה שהם עם רקע וידע בדת לקחו את האוכל שאימו הצדיקה הכשרה (ציטוט מדוייק) הכינה לו ובישלו את זה על הגז שעתיים לפני צאת החג, ובכך גרמו לכך שלא יוכל לאכול מזה יותר, הוא סיפר על כך לעינב שהתעצבנה יחד איתו ובדרך פנימה היא אמרה לו שהם יצביעו ש"צ (שפרה, צבר) ועינב שאלה אם להגיד גם ללאון ולק' (קרן) אבל אשר אמר לא צריך. שפרה וצבר קיבלו מספיק קולות להיות מודחים אבל ההפקה החליטה להעמיד אותם להדחה במקומם בגלל התיאום. אשר אמר אחר כך שהוא פעל מתוך כעס ולא מתוך תככנות ועינב סתם התפוצצה ואמרה שכולם מתאמים וסתם נטפלים אליה.

24 שעות 1

New member
../images/Emo157.gifהלו התוכנית התחילה מזמן לא מהיום

איפה היית במשך חודש וחצי לראות את הנחשים אשר צבר ורנין את תאומי העמדות והשכנועים שהם הריצו אחד לאחת בשיחות בבית להדחה של נעמה קרן ויוסי

Martha

New member
../images/Emo12.gif

זו היתה אמורה להיות שאלה רטורית... (לא שיפרה. ברור שלא)

למעלה