עדכוני בוקר - צהריים : יום 36 - 6.10.

BeN ShaDe

New member
../images/Emo41.gif עדכוני בוקר - צהריים : יום 36 - 6.10. ../images/Emo41.gif

בינתיים שקט בוילה והמתמודדים ממשיכים לעבוד על הריקוד בעוד שהשאר צופים בהם. יהיה מעניין לראות איך יתפתח היום לאור מאורעות אתמול.

eli7r

New member
מה עם הריקוד שלהם?

הוא לא היה אמור להיות ב10?

אני חושבת שהיא סתם אמרה../images/Emo13.gif

לא יודעת לא נראה לי הגיוני שהיא תפרוש.. נראה לי סתם יצאה לה בדיוק באותו רגע שהיא לא באמת מתכוונת...

חיפאי1234

New member
ש``צ

חחח הבעיה שהיא הצהירה שהיא פורשת בהתחלה ואז הצופים מבינים שאין טעם לבזבז sms והיא הפסידה קולות וזה עלול לעלות לה ביוקר. מה שבטוח שכשכולם היו מועמדים להדחה אז האח הגדול יודע מי הכי פופולארי מבין כולם לפי סדר והוא יודע להעריך מי יודח בכל הצבעה.

gralanit

New member
גם אני שמתי לב לזה

קראתי מזמן (לפני שהתחילה התוכנית?) ראיון עם אשתו של אשר ב-ynet, והרוגע שלה, הקשר ביניהם כפי שעלה מהכתבה, האמון האמיתי שלה באשר והגישה שלה לחיים ולמושג המשפחה היו כל-כך יפים בעיני.

ליטליקSD

New member
בקשר למשימה

הם היו מעולים! וגם אלה מבריטניה! הרבה יותר מאלה בקליפ המקורי מכמה סיבת פשוטות: א. אחרי שתי צפיות בקליפ המקורי, קל לראות כי הוא מורכב מתמונות-תמונות, שזת צורת העריכה הככי קלה. למני שלא הבין את הכוונה, אני מתכוונת שברור לעין שהקליפ לא צולם ברצף. ב. ללהקה המקורית היה את כל הזמן שבעולם להתאמן, להם רק 24 שעות כולל הפסקות ושינה. ג. ללהקה המקוריתהיה לבטח במאי וכוריאוגרף מקרצועיים, ולא את איתי מהקרקס והקליפ של עצמם גמורובצפייה חוזרת שוב ושוב. בשורה תחתונה- החבר'ה מבריטניה והחבר'ה שלנו (איתי, צבר, לאון, קרן ורנין) עשו עבודה מלאה, ללא צוות מקצועי וללא עריכה בהופעה הסופית וזה אפילו נראה יותר טוב מהמקור! כל הכבוד להם על זה!

ליטליקSD

New member
נו, אז שתקום ותארוז ותלך במקום לכות בספה.

היא ואשר מזכירים לי ילדים בכיתה א'.

דורון

New member
../images/Emo45.gif מקווה שהיא תפרוש למרות שקופרמן ינסה

לשכנע אותה להישאר. שיאכל את מה שהוא בישל!

יNOT

New member
../images/Emo4.gif

אני משוכנע שאם היו משחדים אותה היא הייתה אומרת משהו כמו: "אני מקבלת מכונית"
" או "טוב, זה לא משנה אני בטוח אזכה במיליון
" עינב אין לה בדיוק שליטה עצמית, ראו את זה דיי בצורה ברורה....
גם את רנין שיחדו לטענתך?!

לא מסכימה בעליל

אתה מדבר שטויות! אם ההפקה שיחדה את עינב היא ממש לא תלך ותגלה את זה כי מן הסתם ההפקה משתיקה אותה. ועל רנין ("בבקשה תשכנעו אותי להשאר,אני מסכנה") אין מה לדבר בכלל!! היא יונקת צומי וכל צעד ועיוות בפנים שלה הוא דרישה לצומי, כמה פעמים היא "רצתה" ואיימה ללכת?? כמה פעמים היא התבייכנה בדמעות תנין שהיא מסכנה ושונאים אותה כי היא ערבייה?? (תכלס אני מודה שונאת אותה כי היא ערבייה) אין מה להשוות בכלל למקרה של עינב, שעשו בה לינץ בשידור חי והיא לא התביישה להגיד מה שהיה לה לפני כולם!!!

למעלה