עדכוני בוקר - צהריים : יום 36 - 6.10.

gralanit

New member
אוי, לתאם עמדות זה מה זה מתוחכם...

לא, אשר לא יודע לשחק את המשחק. הוא די תמים, לא יודע לשחק את המנדרז' ולהעמיד פנים, הוא תיאם עמדות עם עינב בצורה הכי ישירה ותמימה שיש. וגם אתה אל תיתמם - הבעיה של אשר היא לא עם זה ששיפרה בישלה בשבת, אלא שהיא הרסה לו (מבחינתו) את האוכל של אמא שלו. נכון, האוכל מיועד לכל דיירי הבית, אבל לכל אחד יש מקום מיוחד בלב לאוכל של המשפחה שלו. זה לא רק אוכל, זה גם קשר הביתה, זכרונות... אז למה דוקא להרוס? ועוד במסווה של תמימות. מה, אסור לי לבשל בשבת? מה, אסור לך (אשר) לאכול אוכל שבושל בשבת? אוי, לא ידעתי... עאלק.

erez87

New member
כן הוא התנהג כאילו מנהלי התוכנית מפגרים

אם לא על שבירת החוקים, אז על זה שהוא חושב שיש לו עסק עם מטומטמים שלא ישימו לב...

mui mui

New member
אם כל זה שאני לא מתה על אשר או על עינב.. בואו

לא נוריד משכלם.. גם אם רמת השפה שלהם שונה.. השכל שלהם עובד יופי.. רק מוציא את זה בצורה אחרת..

yshy

New member
מה קשור לשפה

ולשטויות שהזוג הזה פלט אתמול על כך שהאשכנזים יודעים להתבטא יותר טוב מהספרדים? שיפסיקו כבר לפלג את הבית לקבוצות ולשייך סטיגמה לכל אחת. הם אכן בורים, אם הם לא מסוגלים להבין שלא כל אדם חיי אורח חיים דומה לשלהם.

yshy

New member
חוכמה זה לא הצד החזק שלהם

האימפולסיביות של אשר ובעיקר של עינב מאפילה על שכלם.

mui mui

New member
אל תוריד לא מאשר ולא מעינב.. הם חכמים

החוכמה יוצאת מכל אדם ואדם בצורה שונה.. עינב משיגה כל מה שהיא רוצה.. ע"י הרמת טונים.. אלוהים בירך אותה בראות ומיתרי קול והיא משתמשת בהם!! אשר כן חכם.. היו דברים שאמרת וואלה.. הממזר הזה... הריכולים והעליהום.. מפריעים לי לכיף של התוכנית.. וגם הטונים של מיני בובליל איך שהיא מרימה את הטון אני מורידה אצלי בטלוויזיה..חחחחח

yshy

New member
הם לא יודעים בכלל

לתקשר עם אנשים. נראה לך שצרכות וקללות זו דרך נורמלית? לי לא.

mui mui

New member
ממש לא.. אבל היא משיגה כל מה שהיא רוצה

בדרך זו.. אז היא מצליחה להשתמש בחוכמה בנתונים שלה! חחחחח החוכמה היא להגיע להשגים (אלו הישגים ובאיזו דרך.. זה כבר סיפור אחר.. כל אדם ודרכו חחח* והיא מצליחה לסדר את החיים ע"י הצרחות שלה.. ואני אוסיך ואציין שאני לא יכולה לצפות עם הצרחות שלה.. אני ישר מורידה ווליום גם כואב לי באוזניים ואני גם חוששת שהשכנים יבוא ושאלו עם הכל בסדר (שיחשבו שאצלנו הצרחות חחח)

עד לנקודה מסויימת

לא בכל מקום היא תשיג את מה שהיא רוצה בצעקות. לא כל מקום עבודה יסכים לקבל אותה, למעט עבודות בשכר מינימום כמו קופאית בסופר, נקיונות, וכו'. לא כל גבר ירצה בחברתה, למעט אתו שרמתם נמוכה כרמתה. אני לא מכיר את אדון חזני, אבל אם הוא אכן מסוקס כמו שהיא מציגה אותו, היא רק יכולה לחלום להתחתן איתו.

Martha

New member
לא מבינה

מה רע במה ששיפרה אמרה לעינב? היא מבינה שעינב בסערת רגשות מנסה להרגיע אותה. אם היא היתה מפסיקה לדבר איתה, הייתם יורדים עליה שהיא מתנשאת. אם היא מנסה לפייס אותה, היא צבועה. חלאס. שיפרה לא עשתה שום דבר רע .

../images/Emo45.gif

לא משנה מה היא תגיד עדיין תקפצו ותמצאו את הרע. בין אם היא תגיד לה דברים טובים או רעים. וחבל

א ו ר3

New member
נו מה, אם שפרה לא הייתה אומרת כלום

לעינב הייתם אומרים שהיא רעה ומתנשאת... אבל בגלל שהיא באה לדבר איתה ולפייס אותה אז כולכם תוקפים אותה. בקיצור אין שום דבר שהבחורה הזו תעשה שיהיה "בסדר" ...

erez87

New member
זה הרי ככה זה

כי היא כיבכול "אנטי" אז היא לא מסוגלת לדברים טובים... כל מה שהיא תעשה יהיה רע ולא נכון לעומת עינב שגם אם תשקר בטלויזיה ותתכנן ותגיד בפומבי לאחרים למי להצביע בתור אסטרטגיה הכל בסדר היא עושה הכל בטוב.

ShukyD

New member
../images/Emo6.gif

דמיינתי את הטון של התגובה שלך וזה קרע אותי

הקטע אתמול עם אשר ועינב היה גדול !!!!!!!!!!!!

איך עינב נלחצה והתחילה לצעוק זה היה קורעע !! ללא ספק הקטע הכי טוב שהיה באח הגדול

יNOT

New member
../images/Emo45.gif

הכי טוב בזה ,שאי איפשר לתכנן כאלה דברים

למעלה