עדכוני בוקר - צהריים : יום 36 - 6.10.

יNOT

New member
אני אף פעם לא מדבר שטויות ../images/Emo9.gif

שטויות זו נחלתם של אחרים.
אם היו משחדים את עינב היא לא הייתה מסוגלת לשמור את זה בפנים. ההתנהגות שלה עד עכשיו מוכיחה את זה. (את יכולה להתווכח , בגלל שאת אוהבת לראות אותה , אבל זו האמת ) עם אנשים גזעניים אני בכלל לא אטרח בדיון...
הלינץ' היחיד שעשו בעינב, עשו גם באשר, ואני מסכים שלא היו צריכים להראות את קטע הווידאו לדיירים. אבל עינב היא זו שעשתה מעצמה בדיחה מהלכת
, היא זו שהתחילה לצעו'ק כאילו היא בשוק או בגנון. זה היא עשתה בכוחות עצמה , ההפקה לא הייתה צריכה לביים אותה בשביל זה(ובטח גם לא יכלה אם רצתה אפילו
) ....מה לעשות...שיש אנשים שמתנהגים בצורה כזו.
מעבר לזה שוב, אין הבדל בינה לבין רנין, גם עינב עושה עכשיו הצגות. היא יכולה לקום וללכת אבל .... היא לא.

erez87

New member
יש אנשים שחושבים שככל שהקול שלהם חזק

יותר זה עושה אותם לצודקים יותר. בגלל זה האינטרנט נחמד כלכך, כאן אי אפשר לצעוק...

יNOT

New member
אתה יכול לנסות ../images/Emo2.gif

אבל זה לא משנה שמה שאמרתי זה האמת.

yshy

New member
למה שעינב לא תלך?

אם אנשים בתמימותם יצביעו לה, רק אז היא תישאר ותמשיך בלינץ שהיא עושה עוד יותר.

yshy

New member
עינב היא זו שעשתה לינץ

וממשיכה בזה גם עכשיו. נמאס כבר לשמוע את ההתנשאות של הילדה הקטנה הזו. שתודח!

yshy

New member
ילדים בכיתה א' יותר בוגרים מהם

הלוואי ואחד מהם יצא מחר כדי שנפסיק לשמוע את השטויות שהם פולטים ואת ההתנשאות של עינב. דווקא כי היא יודעת שהרבה מצביעים לה, היא ואשר בטוחים שקרן יוצאת, והם יעשו לינץ על צבר ושפרה.

שפרה אתמול פירקה את אשר לגזרים

בשיחה שהיתה אחרי התוכנית הנשק הגדול של שפרה הוא הפה והמילים שלה אשר הוא פרימיטיב ולא הצליח לעמוד מול הטיעונים שלה

ברור כי לשפרה יש שפה גבוהה כביכול

אז ברור שזה ישמע טוב.. אבל רק טיפש לא יבחין במניפולטיביות המתייפייפת שלה ושהכל אצלה פאקינג הצגה אחת גדולה!

yshy

New member
ואשר יחד עם עינב

הם בדיחה מהלכת אחת גדולה.

mui mui

New member
וכשאשר אומר על אחרים "מסכנים הם לא יודעים"

לגבי הלכות זאת לא התנשאות???
יכל לומר הם לא מכירים את הדת.. אז אני לא מצפה.. אבל הוא משתמש ב"מסכנים".. כלומר הם פחות ממנו..

אריאל5

New member
אכן נגעת בנקודה

שפרה היא מניפולטיבית ותחמנית בעוד הבעיה של אשר זו תמימות אתמול היא אמרה לו לא התכוונתי והוא מיד קיבל יסורי מצפון למרות שלא רק שבמעשיה היה ברור שהיא מתכוינת לפגוע היא אמרה זאת בפירוש. המשחק שלה אתמול בערב זאת היא. להמ לא באתם אליי? לדבר? שכחתי שאסור לבשל בשבת! היא משחקת אותה תמימה התמים האמיתי והפתי זה אשר.

erez87

New member
תמימות? רק תצביע לש"צ אל תשכח...

למה שהיא לא תבשל בשבת?

למעלה