עדכוני בוקר - צהריים : יום 36 - 6.10.

עכשיו מפריע לעינב ואשר שכולם קמו בבוקר ורקדו.

כל דבר מפריע להם וכל דבר עושים להם בכוונה , היה שיר שמח בבוקר בהשכמה (קובי פרץ-בלבלי אותו), אז כמה דיירים התחילו לרקוד (ולא רק צבר ושיפרה), אז זה העליב את אשר ועינב והם חושבים שכאילו רקדו להם על הפצעים. זה רק מראה איך הראש שלהם עובד. שכולם נגדם שכולם עושים להם דווקא והם המסכנים הגדולים של הבית ממש ירדה לי דמעה מרוב עצבות

מזל שראיתי את זה בשידור חי

בבוקר ליאון התחיל לרקוד (כהרגלו) , אחר כך שפרה הצטרפה אליו, ואז כמעט במקביל עינב הצטרפה ורקדה איתם. כל זה היה בחדר. כדקה לאחר מכן יתר הדיירים רקדו בחצר. אז עינב גם רוקדת וגם בוכה שכולם רוקדים?

mui mui

New member
הם הפכו לנרקומנים של ריכולים..

כשאתה נתפס על בנאדם.. ושניים מאכילים אחד את השני בשנאה לאותו אדם.. קשה לעצור את כדור השלג הזה...

תמונה שווה אלף מילים

גם אם איכות התמונה לא משהו, רואים בירור אותה רוקדת לצלילי בלבלי אותו עם ליאון ושפרה. (את שפרה לא ממש רואים)

שי לוקח פיקוד על רשימת הקניות, כרגיל.

הורידו להם 200 שקל על זה ששני אנשים היו בלי מיקרופונים ודיברו. אפילו יוסי ספר 3 אנשים, על מי הם עובדים?

ady18

Well-known member
נמאס משי

רק הוא לוקח פיקוד על הקניות ותמיד משתלט נמאססס

YanMen

New member
נמאס מעינב דייייי כמה אפשר לצעוק

היא אמרה שהיא הולכת הביתה לא ? יאללה שתלך כבר פיצצה לי תראש עם הצעקות שלה כל הזמן היא היחידה שצועקת וצועקת וצועקת דיייייי דיייי כבררר מעצבנת בטירוףףףףףףף אני לא אתפלא אם ידיחו אותה השבוע...

כי זה מה שהוא יודע לעשות רק לשלוט.

כוס לא רוחץ. רק שולט ושולט כמו מפקד, אני משתגעת איך אף אחד חוץ מוונסה שרק היא הדיחה אותו.

ונסה מאוד חכמה!!

למרות שזה נראה אחרת היא מעדיפה להוציא מהפה שטויות בוילה אבל איך שהיא נכנסת לחדר של האח הגדול היא מדברת ממש לעניין!!! אני אוהבת מה שהיא אומרת ואני דיי מתחברת אליה וונסה יותר טובה ויותר נחמדה מהרבה אנשים בוילה!!! ושי.... היה בלרדת בגדול איזה מתמודד שאמר אני משחק בכולם כמו בובות ומושך בחוטים -משהו כזה חח אז זה שי!!!הוא מכוון את כולם ועושה אש (מה שהוא אומר שנעמה עשתה ואף אחד לא שם לבבב) הוא גועל נפש שקרן ורמאי!חבל שהם יגלו את זה רק כשהם יצאו מהוילה) יש אנשים בודדים כמו לאון ונסה ואיתי שלא נמצאים שם באש כל האשר אוכלים אחד את השני!

למעלה