התגובה שלך רק מראה ילדותיות וחוסר בגרות
תראי אותי ואת איתי ואחרים פה שאוהבים את שי וממש לא מפחדים או מתביישים להפגין את זה בפורום מלא בשונאיו, אנחנו באם ברידות זולות וברמה נמוכה כלכך כלפייך וכלפיי התומכים בדעתך? זה נראה לך מעניין אותנו בכלל? לא משנה מה מישהו יכתוב על שי בצורה חיבית אתם תמיד תקטלו אותו באופן ילדותי שיגרום לי להתפוצץ מצחוק. זה אולי מראה בחסר בטחון בעמדה שלכם כי אחרת לא הייתם עושים את זה. מה גם, שתשימו לב שלמרו ההכפשות שלכם הוא עדין לא הודח ואפילו שבוע שעבר שהועמד לראשונה להדחה הוא לא עף וכנראה שגם לא היה קרוב ללעוף (אם זה אקראי, אין מצב שהוא וג'ני יהיו אחרוניםפ והוא היה ממש אחרי בקולות, בדיוק להיפך). ההתנהגות שלו לא קשורה למראה שלו, ולהזכירך, מראה חיצוני זה עניין של טעם, את ואחרים לא מתחברים ולא אוהבים, אני ואחרים כן. הוא לא בן 30, הוא בסוף שנה יהי בן 26. זה לא 30. הוא אפילו יותר צעיר מערן בחצי שנה. הוא הכי חכם ובוגר בבית הזה הוא בן הצעירים.מבחינת משחק הוא צריך לקחת כבר מזמן 3 מיליון וללכת להתחבק עם מוריאל. אחרים חשים שהם בהישרדות, נכנעים לרגש בצורה ילדותית, תמימים מדי. הוא היחיד שבאמת במשחק של האח הגדול ומצליח בדרכו. אםן הוא משיך ככה ויומד אי פעם להדחה, אני אסמס רק לו מיליוני פעמים כדי להציל אותו. את פולטת דברים לי לשים לב למציאות. נעמה לא אמרה שהוא אפס ובכלל, מה שנעמה אומרת לא ממש רלוונטי כרגע ול ממש מעניין אותי. ובכל אופן, נעמה קראה לו חרא והוא זה שקרה לה אפס.