עדכוני בוקר - צהריים : יום 36 - 6.10.

דביר444

New member
מהה? אחרי מה שהראו בתוכנית אני מתעב את ונסה

שהראו שהיא משכנעת את איתי להיכנס למקלחת כדי להתנשק וזה ואח"כ אומרת לו תנשק אותי,, ואז רצה לכולם מספרת להם " יוו איתי נישק אותי, קחו אותו ממני קחו אותו" ואיתי כמו כלב אפילו לא מספר מה באמת היה.

אוי נו באמת... היא הייתה שיכורה!!

וחוץ מזה זה כ"כ שקוף שהם מתים אחד על השני הוא חולה עליה והיא משתגעת ממנו רק פשוט אולי בגלל כל מה שהיה בין קרן לערן היא מפחדת או שאולי זה בגלל המצלמות כנראה היא יודעת שאם היא תתחיל היא לא תוכל להפסיק חחחחחח היא מותק לדעתי

חחח הצחקת אותי, מה לא שמת לב היא

הייתה שיכורה , היא מתוקה מאוד וכנה וחכמה . איך קלטה על שי הנחש מה שאחרים עדיין לא קלטו.

דביר444

New member
יופי אז מה אם היא שיכורה מותר לה לפגוע באנשים

? אתם כאילו מצדיקים את זה שהיא השתכרה? בנאדם צריך להיות אחראי למעשים שלו מה זה החרטות האלה?

אני לא מצדיקה את זה שהיא

התנהגה כך, פשוט הייתה שיכורה וכמובן לא הייתה מודעת למעשייה.

TLV GUY2

New member
כרגע נראה שהסיכוי שקרן לא תעוף שואף ל-0

רק במבצע מאורגן של שונאי אשר ועינב נוכל למנוע את זה... בכל אופן קרן ניצלה פעמיים, הפעם היא כנראה תעוף לצערי.

יNOT

New member
../images/Emo9.gif אתה יכול לנסות ולהציל אותה

הקול שלך שווה לקול של כל אחד אחר. אם זה חשוב לך תנקוט יוזמה

ליטליקSD

New member
אפילו אני

שלא מחבבת את קרן בעליל מאיך שהתחיל הקליפון הזה עליה בפרק הראשון, מצביעה לה כדי שאחד מ3 הקופים יעוף ולא היא. תכלס היא לא מזיזה לי, אם היא לא תעוף מחר, היא תעוף שבוע הבא. אבל מהשלישייה שמולה נמאס לי לגמרי (ולא, השטויות שליוסי לא מצחיקות אותי ב
)!

matankzr

New member
אני מתכוון להצביע לה בלי סוף חחח

מהפלאפון של אבא שלי כמובן... (שהעבודה שלו משלמת את החשבון) בשביל שאשר ילך ולא היא.

nik name

New member
../images/Emo45.gifלמרות שלא נראה לי שיש סיכוי שהם יעופו

ומה עם עינב? עוד לא עזבה? העיקר מאיימת...

יעל176

New member
עלק אשר ועינב כבר בטוחים שהם נישארים

בוילה! חושבים שקרן תעוף.. אני הולכת מחר להצביע לקרן! בואו נעשה את המאמץ שקרן לא תעוף! הלוואי הלוואי!

ליטליקSD

New member
בקשר לעינב

וקראתי כבר שאחד מחברי הפורום החביבים עליי כתב על זה כבר, רק מתחשק לי לחדד. היא עשתה לעצמה לינץ חריף במיוחד. אני ממקורות שלי יודעת שהרבה מהצופים של "האח הגדול" לא רואים שידורים באינטרנט, ולא רואים כל הזמן ערוץ 20 של הוט ולחלקם בכלל יש יס, ובקיצור לא מכורים כמונו. מה שאומר, שרבים מהצופים חושבים שעינב באשקלון סיטי, מתחבקת עם באבי שלה, בקניון עם חברות שלה וכבר חיבקה את אמא שלה. סביר להניח שהאנשים האלה לא מצביעים לה גם אם הם אהבו אותו כי באופן מאוד לגיטימי הם מרגישי שזה בזבוז כסף (למה להצביע למישהו שגם ככה יצא משם ע"פ בחירתו? לא הגיוני). בהתנהגות הילדותית וחסרת האיפוק הזאת שלה, היא בעצם חפרה לעצמה בור ואיבדה קולות. ולמשהו אחר, נזכרתי לפתוח את החייב ולראות מה מתרחש בוילה (משימה בבית שהתריס סגור?). נפלתי על שיחה של שי עם צבר (?), שהוא, כשיודח, ירצה להתעדכן במה כתבו ליו, איך הוא יצא בעריכה ובצילומים, מה נכתב בעיתונים, מה קורה בבית. אז זה בשביל שי, שיודח מתי שזה לא יהיה (תקווה אישית: לא לפני ה10/12
): בעיניי אתה אחלה גבר! התחברתי מאוד לדרך המשחק החכמה שלך, אוהבת את הכריזמה שלך, הבטחון העצמי ובטח שכתי משהו.. ואם לרדת לדברים שוליים ולא חשובים במיוחד- אתה אתה בחור יפה תואר וסקסי בטירוף בעיניי! בהצלחה לך איפה שלא תהיה
כן,כן. בטח יהיו פה שיגיבו רק לזה כמו שהגיבו לזה שקראתי לו "רובוט מושלם" בזמנו. תכלס לא אכפת לי. ומצידי שגם תגידו שהתופת הזאת הייתה לא רלוונטית ולא קשורה ופתטית וכו'.. בשורה תחתונה אתם לא מזיזים לי בקשר לזה ויועיל יותר אם ננהל דיון על מה שרשמתי למעלה על עינב, כי במילא לא תשנו את דעתי בקשר לשי. אם הייתי ביל גייטס הייתי מעניקה לו ולעסק המשפחתי שלו הרבה יותר ממיליון ש"ח.

ruti

New member
שי, חתיך וסקסי? חחחחחחח. בדיחה טובה ../images/Emo13.gif

את בטוחה שהסתכלת טוב טוב? הבנאדם בן 30 אבל מתנהג כמו בן 20. מ'אצו שחושב שנשים נופלות לרגליו אבל נעמה אמרה עליו את האמת: אתה אפס. זה נכון לצערנו.

ליטליקSD

New member
התגובה שלך רק מראה ילדותיות וחוסר בגרות

תראי אותי ואת איתי ואחרים פה שאוהבים את שי וממש לא מפחדים או מתביישים להפגין את זה בפורום מלא בשונאיו, אנחנו באם ברידות זולות וברמה נמוכה כלכך כלפייך וכלפיי התומכים בדעתך? זה נראה לך מעניין אותנו בכלל? לא משנה מה מישהו יכתוב על שי בצורה חיבית אתם תמיד תקטלו אותו באופן ילדותי שיגרום לי להתפוצץ מצחוק. זה אולי מראה בחסר בטחון בעמדה שלכם כי אחרת לא הייתם עושים את זה. מה גם, שתשימו לב שלמרו ההכפשות שלכם הוא עדין לא הודח ואפילו שבוע שעבר שהועמד לראשונה להדחה הוא לא עף וכנראה שגם לא היה קרוב ללעוף (אם זה אקראי, אין מצב שהוא וג'ני יהיו אחרוניםפ והוא היה ממש אחרי בקולות, בדיוק להיפך). ההתנהגות שלו לא קשורה למראה שלו, ולהזכירך, מראה חיצוני זה עניין של טעם, את ואחרים לא מתחברים ולא אוהבים, אני ואחרים כן. הוא לא בן 30, הוא בסוף שנה יהי בן 26. זה לא 30. הוא אפילו יותר צעיר מערן בחצי שנה. הוא הכי חכם ובוגר בבית הזה הוא בן הצעירים.מבחינת משחק הוא צריך לקחת כבר מזמן 3 מיליון וללכת להתחבק עם מוריאל. אחרים חשים שהם בהישרדות, נכנעים לרגש בצורה ילדותית, תמימים מדי. הוא היחיד שבאמת במשחק של האח הגדול ומצליח בדרכו. אםן הוא משיך ככה ויומד אי פעם להדחה, אני אסמס רק לו מיליוני פעמים כדי להציל אותו. את פולטת דברים לי לשים לב למציאות. נעמה לא אמרה שהוא אפס ובכלל, מה שנעמה אומרת לא ממש רלוונטי כרגע ול ממש מעניין אותי. ובכל אופן, נעמה קראה לו חרא והוא זה שקרה לה אפס.

למעלה