עדכוני לילה מהבית יום 93 ה10/3

suspicious1

New member
ג'קי אומר לסיון שהיא עודדה אותו עכשיו

לנופר אמר שהוא מפחד ממנה.איזה הבדל.. היא לא חברה שלו באמת. היא רומסת אותו

קיי 2007

New member
חסרים לו גם מאזינים כנראה

אם הוא צריך להיטפל לליהיא גרינר בשביל לסחוב ממנה קצת רייטינג

born this way

New member
היא ממש לא רומסת אותו

אם היא לא הייתה חברה שלו היא לא הייתה מפוצצת את המשימה כדי שהוא יהנה. אם היא לא הייתה חברה שלו היא לא הייתה נלחמת את המלחמות שלו על התקציב. אם היא לא הייתה חברה שלו היא לא הייתה מגנה עליו בריב עם יגאל. אם היא לא הייתה חברה שלו ג'קי לא היה יודע מה זה לפתוח את הפה כשצריך. אם היא לא הייתה חברה שלו - ג'קי היה אפס. אולי עם מיליון ביד, אבל אפס לכל החיים. להיות חבר זה לא רק להחמיא ולהלל, זה גם לפתוח לחבר את העיניים ולהראות לו את השלילי ואיך לשפר ונופר עושה את זה לג'קי כל התוכנית.

בת מאמינה אני אוהבת גם את נופר וגם

את ג'קי. אם שמעת לשיחה האחרונה אז תהיי אמיתית, כל השיחה הוא מנסה להשחיל כמה מילים והיא חוזרת אומרת שוב ושוב:"ג'קי תן לי להתבטא". ההבדל בין השיחה שלה עם ג'קי לבין סיון וג'קי שג'קי לא צריך להגיד לסיון מספר פעמים תני לי לדבר או תני לי להתבטא גם, היא יודעת גם הרבה להקשיב. אז נכון שנופר תומכת אבל, גם הוא תומך בה המון( זכרי בנסט בעבר בכתה בכי תמרורים שגקי לא דיבר איתה מספר שעות). נופר הרבה פעמים רק מדברת כמו בשיחה האחרונה שזה היה דיי ברור הצגה למצלמה .

מהרשמלו

New member
נופר מפסיקה אותו בכוונה. היא יודעת שזה חותך

לו את חוט המחשבה. נופר יודעת איך להקטין את ג'קי ועושה את יפה מאד. נופר רמסה כל חלקה טובה שהיתה בג'קי.

לא שמעתי את השיחה

ואת צודקת שאהבה של נופר לג'קי אגרסיבית בדיוק כמו שאהבה אליה אובססיבית. לא שמעתי את שיחה האחרונה וכבר מיזמן אמרתי שהיחידה שיודעת להקשיב שם באמת זאת סיון לכל אחד יש מינוס ופלוס וגם לנופר אבל תודי שאי אפשר להאשים את נופר בכל. בכל חיוך עקום של ג'קי או בכל שטות שלו. ליעוז מקנא בג'קי ..כי ג'קי יותר מצחיק ממנו וכולם מאשימים את נופר

born this way

New member
ההבדל בין סיון לנופר זה שלסיון אין מה להגיד

חוץ מ"נכון", בגלל זה יותר קל לג'קי. אצל סיון אין יכולת להקשיב, פשוט אין לה יכולת לבטא את עצמה כמו בנאדם נורמלי שמנהל שיחה. בשביל ג'קי לדבר עם סיון זה כמו לדבר עם סקולי. יחי ההבדל הקטן

די לדבר שטויות, סיון יודעת להתבטא מאוד

יפה. הם יודעים לנהל דו שיח זה ההבדל, להבדיל מנופר שרוצה רוב הזמן רק היא לדבר, רק היא להחליט אני אוהבת גם את ג'קי וגם את נופר אבל לפעמים היא מגזימה וחבל.

born this way

New member
../images/Emo6.gif ממש יודעת להתבטא

פעם אחת לא שמעתי אותה אומרת משפט אחד שלם ונורמלי.

KEEK

Member
אני אסביר לך מה ההבדל

סיון באמת נהדרת בשיחות אחד על אחד ויודעת להקשיב העניין עם ג'קי שהיא מקיימת איתו שיחה כזאת אחת לשבוע נופר כל לילה שומעת את החפירות שלו שחוזרות על עצמן המון פעמים אמרתי שאחת הסיבות שאני מעריך את נופר זה כי היא מצליחה לסבול את הדפ"ר הזה שנדפק אליה וחופר לה. קל יותר להיות קשוב אחת לשבוע מאשר כל לילה וכל יום. אם ג'קי יבוא לסיון בכל פעם שהוא בא לנופר ומתמסכן ממזמן לא היה לה סבלנות אליו.

מהרשמלו

New member
נופר מנצלת את השיחות עם ג'קי להגדיל את עצמה

כשנופר נכנסת לתפקיד ה"מטפלת" היא מגדילה את עצמה ע"י הצגתה כ"אנושית" ובו זמנית מקטינה את ג'קי ע"י הצגתו כחלש.כטיפש. כלא ראוי לזכיה. נופר משתמשת בג'קי. נופר נחש ארסי.

גם נופר חופרת והיום חפרה המון לסיון

ולעמיר שעה על המשימה ועמיר קם והיא נשארה לבד רק עם סיון. ג'קי צריך את נופר בדיוק כמו שהיא זקוקה לו. הוא אומר לה נתרחק קצת , היא נבהלת וחוששת ואומרת תמיד שהיא לא רוצה בכך כלומר נופר יודעת שגם היא צריכנ את ג'קי כתף תומכת ולא רק ג'קי צריך אותה וכדאי שתפנימו את זה. אוהבת את שנייהם.

callmenoah

New member
בדיוק.

זה כמו שלא ניתן להשוות את נעימות השיחה בין סיוון לג'קי לבין השיחות של סיוון לעמיר... אז למה שלא תאמרו עכשיו על עמיר את מה שאתם אומרים על נופר ? תאמרו: תראו את סיוון, איך היא לא בוכה, ואיך ג'קי מבין אותה ולא ממרר לה את החיים! עמיר לא מתייחס אליה, ואז בא למיטה וחושב שהכל בסדר... זה לא רציני לעשות השוואות כאלו, בין סוגי ורמות יחסים שונים לחלוטין. אעפ"כ, אני הייתי עושה חילופי זוגות, מצמיד את נופר לעמיר ואת סיוון לג'קי...

KEEK

Member
גם אני מההתחלה בעד חילופי זוגות

במיוחד עמיר ונופר זה זוג אש יש בינהם כימיה מטורפת החיקוי שלהם היום בספסל היה אחד ה-רגעים.

דקל69

New member
עמיר ונופר היה מספק לנו הרבה רגעי להט,

עצבים, רגש. כבר בהתחלה יגאל אמר לנופר שלכולם היא מעירה ולעמיר היא מבליגה על הכל בגלל שהיא דלוקה עליו והיא לא הגיבה ולא מחתה. גם השיחות ביניהם הרבה יותר בוגרות ומובנות מכולם, היא מדברת איתו בגובה העיניים ולא כמו עם אחרים שהיא מנסה להתעלות מעליהם.

מהרשמלו

New member
החיקוי הראה בדיוק מי זאת נופר

כל מה שהיא יודעת זה לשנוא את פרידה (אני לא אומר שלא בצדק) מעבר לשנאה לפרידה אין בנופר כלום שאנחנו יכולים לאהוב. בין פרידה ונופר יש הרבה משותף. נופר בקלות יכולה להיות "פרידה" בעוד 25 שנים.

למעלה