עדכוני לילה מהבית יום 93 ה10/3

lotaria

Well-known member
אני מסתכלת על ג'קי בקלוז אפ אני מבינה למה

עשו בזמנו את הבובה שלו עם עיניים כאלה בוהות......חחחחחחחח עיניים של איש לא חכם....וזה אנדרסטייטמנט

lotaria

Well-known member
זהו הורדתי את הסאונד. אי אפשר יותר להקשיב ל

לשטויות של ג'קי וסיוון. הוא כל הזמן"התחזקתי" היא כל הזמן "נכון נכון נכון" .איזה טמטומציה.

../images/Emo6.gifרמז : תותי יפה שלי../images/Emo6.gif..מה שאני עברתי ../images/Emo6.gif

אפילו את הזונות.. אפילו את הסמים

צופה2020

New member
עוד רמז: תותי יפה שלי אני מקווה שלא עשיתי

לך בושות. הרי את ידעת שהייתי זונה וסוחרת בסמים. תותי אני מקווה שהילדים שלך כבר מוכנים שאבוא לגור איתכם ואני מבטיחה שלא ארביץ להם כמו לילדים באח הגדול.... יפה שלי.

:-רק תכיני את הטבק תותי ..ואוליי איזה ג'ואנט

אחד או שתיים.. אוליי איזה בקבוק ויסקי. ראית אותי תותי כמה אני גיבורה על ילדים

דקל69

New member
אל תדאגי תותי - פרידה לא תצרח עליהם שתחתוך

להם את מיתרי הקול, תשסף את גרונם או תמשך באוזנם. המלצה לתותי - אם פרידה בהתקף עצבים או חום להרחיק מימנה כוסות שתיה להרגעה. עוד המלצה - שהילדים של תותי לא יגעו לפרידה בטעות בטבק אחרת היא תדאג לעשות להם שחור ושלא יראו יום טוב.

7babels

New member
בעיקר לפרידה שצורחת "אני אחתוך לך את הגרוגרת"

זה הכי עושה לה את זה

כמו שכבר כתבתי הערב 0 = 0 נפגשים

סיוון נפגשת עם ג'קי וזאת תוצאת השיחה ההזויה בתולדות העונה הזו ! שיח של שנים אנשים עם בגרות נפשית של בני 12 . פשוט בושה וחרפה.

../images/Emo6.gifנו אז מה הוא יעשה עכשיו עם כל השכל הזה?../images/Emo6.gif

ועם כל הדקלומים שהו מדקלם?

דקל69

New member
עמיר אומר לסיון שהוא מאמין שהיא תשאר, סיון

סוחטת אותו לומר בכוח שהוא רוצה שהיא תתשאר. סיון: אני מאמינה שפרידה תשאר אבח רוצה שהיא תלך. סיון בלחץ מהדחה השבוע ותשתגע ותפעל בכל החזיתות האפשריות. תשמעו מימנה השבוע המון שיחות אישיות ושיחות "עומק" וגם לכלוכים, שלא כהרגלה.

למעלה