עדכוני לילה מהבית יום 93 ה10/3

רועיקו65

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif קרב הגמר הקרב נופר VS ופרידה

לטוב ולרע שונאים אוהבים מאשימים. יש לתוכנית 2 דיירות שעשו את העונה פרידה הכט ודנה רון. ההפקה במחטף מתוכנן או לא, הדיחו את דנה רון כדי להכתיר את הקרב בכאילו של "נופר מול פרידה". הקרב הזה אף פעם לא היה באמת
ולא סתם מעולם לא שודרה שום עימות אמיתית בין השתיים במשדר המרכזי. כל מי שהפריע להפקה להכתיר את נופר כזוכה הועף מהדרך. יורם, יגאל, התאומות, דנה, תומר. על פניו גם מהלך המעבר של נופר מפרידה לדנה כנראה לא התרחש סתם. אלא, כמהלך יחצנ"י מובהק מטעם המושכים בחוטים. וכל זה כהכנה של קרב הבנות בגמר. פרידה מול נופר. כל השאר כרגע משמשים להן רק כתפאורה.

בדיוק מה שאני חושבת ../images/Emo45.gif

ההפקה הורידה את כל הראשים בדרך כדי לסלול לנופר את הנצחון.

דקל69

New member
לצערי זה כנראה באמת יהיה הגמר, אם פרידה

תעוף ראשונה בגמר הקרב יהיה ג'קי ונופר וג'קי יקח, אם ה- 2 האחרונות יהיו פרידה ונופר אז נופר תזכה. כפי הנראה בשבוע האחרון זה הקרב שההפקה מעוניינת בו כאשר ג'קי רק ברקע וכדמות מישנית לנופר.

רועיקו65

New member
זה יהיו נופר מול פרידה או נופר מול ליהיא

ההפקה תראה מי מבינהן יותר חזקה בהדחה האחרונה.

KEEK

Member
זה יהיה ג'קי מול ג'קי

כבר מהפרק הראשון יש זוכה לעונה הזאת - ג'קי. ואני מוכן להתערב שהוא מוביל בקולות בלי תחרות בכלל נופר במקסימום מקום שלישי

suspicious1

New member
ועדיין יש מי שמאמין שהמשחק לא מכור..

בלי פרידה נופר הייתה הדמות הכי רעה אגואיסטית וסוציומטית בבית. התחת של פרידה מסתיר את זה. פרידה אמיתית מידי ולא מסתירה את החרא שלה. נופא מניפולטיבית קטנה ורעה שעושה עבודה טובה בלהסתיר את הגועל שלה. בעיקר ע"י נאומים לצופים כשהיא מתעסקת בנושאים רגישים בחברה כמו סקס..ולכן הם מוחאים לה כפיים. שוכחים שהיא מתחרמנת עם מישהו שבכלל לא חבר לה, כשמחכה לה בכלל חבר בבית (כפי שאמרה אתמול לג'קי הטיפש)

KEEK

Member
מטומטמים רבים על מעטפות ריקות

מה מיוחד במעטפות? יש עליהם לוגו של האח הגדול (עין) איזה רמה עצוב לי על עצמי שאני בוחר לראות את הדברים האלה

mici99

New member
אולי ליעוז מרגיש שהוא הולך בשבת?

מחלקים את הסחורה?

t0mer

New member
אין על נופר היחידה עם ביצים בבית

עמיר הסמרטוט ,פרידה קוראת לו בחורה והוא לא מגיב לה מפחד. רק נופר גם יופי גם שכל גם כריזמה

t0mer

New member
עובדה שהיא שברה משימה בלי לפחד

איפה כל הפחדנים, איפה ליעוז שאמר שהוא יחרים מי שישבור משימה איפה עמיר הסמרטוט שפרידה צוחקת עליו. ג'קי צריך אותה לא פחות

suspicious1

New member
../images/Emo127.gif תבחרו בעמיר

ארץ ישראל היפה. מנומס. ערכי מתחשב למה חייב לבחור בהמה כלשהי?

annabrl

New member
מה הם קיבלו במתנה מתחלפת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo51.gif

משהו שם לב ?? תודה מראש

למעלה